This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-08-26
Ilmoituksen numero2021-080671
TED numero2021/S 168-438978
OstajaorganisaatioVAV Asunnot Oy (2903526-6 )
Veturikuja 7
FI-01300 Vantaa
https://vav.fi
Hankinnan otsikkotiedotVAV Retiisikuja 2 / uusien vuokratalojen rakentaminen vähähiilisin innovaatioin / kehitystyö, suunnittelutyö ja kokonaisurakka
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/57370/notice/80671/overview
Originaali JSON tietue80671.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta kattaa hamppubetonin käytön kehitystyön, mitä hyödynnetään hankkeeseen sisältyvän kerrostalokohteen kokonaisrakennusurakassa. Urakka on kuvattu tarkemmin osiossa "Hankinnan osa 3: kokonaisrakennusurakka". Haetaan kustannustehokasta elementtityyppistä, soveltuvin osin teollisesti valmistettua ratkaisua. Koska hamppubetonille ei ole olemassa hyväksyntäkriteereitä, tulee kelpoisuus osoittaa rakennuspaikkakohtaisesti. Kelpoisuuden osoittamiseen tarvittavat tekniset selvitykset neuvotellaan erikseen Tilaajan ja Tarjoajan välillä neuvotteluvaiheessa. Hamppubetonin osalta tutkitaan: ­- missä kerrostalorakentamisen rakenneosissa hamppubetoniharkkoja on tarkoituksenmukaista käyttää ­- miten hamppubetonin käyttö vaikuttaa kohteen kokonaishiilijalanjälkeen ­- sekä mahdollisesti luodaan kokeilualusta hamppubetonille, jolla tuetaan hamppubetoniharkkojen teollisen valmistamisen käynnistämistä Suomessa. Hankinnan osan 1 enimmäishinta, jonka ylittyminen ei ole sallittu, on 13 000 euroa (alv 0 %).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinööritöihin liittyvät tieteelliset ja tekniset palvelut (71350000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta kattaa rakennushankkeen suunnittelun eri osavaiheissa toteutettavan hiilijalanjälkilaskennan, hiilijalanjälkeä koskevien tavoitteiden asettamisen ja niiden saavuttamiseen tarvittavien toimenpiteiden arvioinnin, hankkeeseen sisältyvien kokeellisten tuotteiden hiilijalanjälkivaikutusten arvioinnin sekä rakennuskohteen käyttövaiheen elinkaarikustannusten arvioinnin. Hankinnan osan 2 enimmäishinta, jonka ylittyminen ei ole sallittu, on 22 500 euroa (alv 0 %).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinööritöihin liittyvät tieteelliset ja tekniset palvelut (71350000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUrakan kohteena on Vantaan kaupungin 60:n kaupunginosan kortteliin 60070 tontille 03 toteutettava asuinkerrostalokohde. Kiinteistötunnus on 92-60-70-3. Urakkaa käsittää yhden 5-kerroksisen talon rakennustyöt. Talossa on yhteensä noin 60 huoneistoa. Hankkeen laajuus on 3200 k-m². Urakka sisältää hamppubetonin käytön osiossa "Hankinnan osa 1" kuvatun kehitystyön pohjalta. Hankinnan osan 3 enimmäishinta, jonka ylittyminen ei ole sallittu, on 7 330 000 euroa (alv 0 %).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaVantaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankintaan kuuluu hankkeen rakennesuunnittelu sisältäen hamppubetonin ominaisuuksien selvittämisen laboratoriokokeilla sekä paloteknisen suunnittelun. Neuvotteluvaiheessa tarjoajan odotetaan esittävän ratkaisuja erityisesti seuraaviin hankintayksikön tavoitteisiin: - Konsulttikumppanilta edellytetään vahvaa rakennesuunnittelun asiantuntemusta ja heidät kytketään hankkeen rakennesuunnitteluun. Hamppubetonin käyttökokemukset ovat Suomen olosuhteissa ja vaatimuksilla vähäisiä, joten suunnittelu vaatii asiantuntemusta tuotteesta. ­- Palotekninen suunnittelu kytketään rakennesuunnitteluun. Haetaan kustannustehokasta ratkaisua VAV:n tavoitteiden mukaisesti. Tarjousten jättäneiden oletetaan tutustuneen VAV:n suunnitteluohjeisiin, jotka löytyvät hankintailmoituksen liiteaineistosta Sokopro-tietokannasta. Linkki aineistoon on tarjouspyynnön osiossa "Liitteet ja linkit". Hankinnan osan 4 enimmäishinta, jonka ylittyminen ei ole sallittu, on 78 000 euroa (alv 0 %).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta kattaa rakennushankeen suunnittelun lukuun ottamatta rakennesuunnittelua, joka on hankinnan osana 4. Hankinta sisältää seuraavat osa-alueet: - pää- ja rakennussuunnittelu - LVIAE-suunnittelu - sähkösuunnittelu - pohjatutkimus ja pohjarakennussuunnittelu - pihasuunnittelu - tietomallinnus VAV:n tietomallistrategian mukaisesti - akustiikkasuunnittelu Haetaan kustannustehokasta ratkaisua VAV:n tavoitteiden mukaisesti. Tarjousten jättäneiden oletetaan tutustuneen VAV:n suunnitteluohjeisiin, jotka löytyvät hankintailmoituksen liiteaineistosta Sokopro-tietokannasta. Linkki aineistoon on tarjouspyynnön osiossa "Liitteet ja linkit". Hankinnan osan 1 enimmäishinta, jonka ylittyminen ei ole sallittu, on 325 000 euroa (alv 0 %).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset