This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-08-19
Ilmoituksen numero2021-080246
TED numero2021/S 163-428404
OstajaorganisaatioHelsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä / HUS (1567535-0 )
Uutistie 5 (PL 441, 00029 HUS)
FI-01770 Vantaa
https://www.hus.fi
Hankinnan otsikkotiedotTuberkuloosin nukleiinihapon osoitustestit ja laitteet
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/57136/notice/80246/overview
Originaali JSON tietue80246.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alue 1: Hankinnan pääasiallisena kohteena on suoraan yskösnäytteestä tehtävä M.tuberculosis complex nukleiinihappo ja rifampisiiniresistenssi (MTB+RIF) -osoitustestin hankinta HUSLAB Helsingille sekä M.tuberculosis -bakteerin isoniatsidiresistenssimääritys INH (mikäli ei sisälly MTB+RIF -testiin)-testin hankinta. Lisäksi hankinnan kohteena on testien tekemiseen tarvittavan riittävän laitteiston vuokraaminen HUSLAB Helsingin toimipisteeseen. Tarjottujen testien tulee soveltua tarjottavalle laitteistolle. Laitteiston kapasiteetin tulee riittää, jotta näytteiden tuloksia saadaan tarvittaessa Helsingissä 8 näytettä/2 h. Laitteistolla tulee pystyä tekemään tuberkuloosin nukleiinihapon osoitusta sekä rifampisiini- ja isoniatsidiresistenssimääritystä. Laitteiston tulee koostua vähintään kahdesta toisistaan riippumattomasta laitteesta ja sen tulee olla asennettavissa pöydälle. Koko laitteiston tilavaatimus pöydällä saa olla enintään 80cm x 240cm. Tarjoaja voi huomioida riittävää laitteistoa tarjotessaan tilaajalla jo olevan tarjottaviin testeihin soveltuvan laitteiston HUSLAB/Helsinki 1 kpl GeneXpert (4-testipaikkaa) taikka tarjota testien tekemiseen soveltuvia laitteistoja. Laitteella voidaan ajaa vuosittain myös muita tutkimuksia ja laite toimii varalaitteena myös muille tutkimuksille. Tästä syystä vuotuista kokonaisnäytemäärää tai laitteessa tarvittavien laitesidonnaisten tarvikkeiden kokonaiskulutusta on vaikea arvioida. Tarjoushinnat pyydetään erikseen testeille ja laitteelle. Testihinnan tulee sisältä tarvittavat testikitit, kontrollit, kalibraattorit, testikohtaiset ohjelmistot, toimituskulut ja tuotetuki. Laite vuokrataan kuukausivuokralla. Hinta sisältää kaikki laitteistojen tarkoituksen mukaiseen käyttöön vaadittavat osat (kuten mahdollinen tietokone, näyttö, tulostin, ohjelmat ja lisenssit), sekä toimitus, asennukset, käyttökoulutuksen ja laitteiston määräaikaishuollon. Tilaaja valitsee yhden (1) toimittajan, jonka kanssa se tekee laitteistoa koskevan vuokrasopimuksen ja testejä koskevan sopimuksen. Sopimukset ovat voimassa määräaikaisena 3 vuotta, minkä jälkeen ne jatkuvat toistaiseksi voimassa olevilla sopimuskausilla. Sopimuskausi alkaa, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen. Laite voidaan lunastaa HUSLABille. Laitteen lunastushinta on lunastushetkellä oleva jäännösarvo. Jäännösarvo lasketaan käyttäen viiden (5) vuoden kuoletusaikaa. Tilaajalla on oikeus ottaa laitteelle huoltosopimus. Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alue 2 Hankinnan kohteena on suoraan yskösnäytteestä tehtävä M.tuberculosis complex nukleiinihappo ja rifampisiiniresistenssi (MTB+RIF) -osoitustestin hankinta HUSLAB Lappeenrannan yksikölle ja ISLABin yksiköille. Testihinnan tulee sisältä tarvittavat testikitit, kontrollit, kalibraattorit, testikohtaiset ohjelmistot, toimituskulut ja tuotetuki. Testien tulee soveltua hankintayksikön laboratoriossa olemassa oleville GeneXpert laitteistoille. Tilaaja valitsee yhden (1) toimittajan, jonka kanssa se tekee sopimuksen. Sopimus on voimassa määräaikaisena 3 vuotta, minkä jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevalla sopimuskaudella. Sopimuskausi alkaa, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLaboratorioreagenssit (33696500)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset