This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-08-16
Ilmoituksen numero2021-080030
TED numero2021/S 161-424494
OstajaorganisaatioPuolustuskiinteistöt (3169414-8 )
Isoympyräkatu 10
FI-49400 Hamina
http://www.senaatti.fi/puolustuskiinteistot/
Hankinnan otsikkotiedotNosto-ovien, nostolaitteiden sekä porttien ja puomien huollot ja korjaukset
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen1 000 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/53324/notice/80030/overview
Originaali JSON tietue80030.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSopimuksen kohteena ovat sähkö-, liuku-, taitto-, nosto- ja automaattiovien, saksi- ja nivelpuominostimien (sekä muiden nostolavojen ja nostimien) ja kuormaussiltojen ja muiden vastaavien pienehköjen nostolaitteiden sekä sähköportien ja -puomien huollot ja korjaukset sekä tarvittaessa määräaikaistarkastuksissa avustaminen Puolustuskiinteistöjen Etelä-Suomen palvelualueen ylläpitämissä ja pääosin Puolustusvoimien hallitsemissa kohteissa Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta, eikä toimittaja saa yksinoikeutta hankinnan kohteen toimittamiseen tilaajalle. Eli tilaajalla on myös oikeus hankkia hankinnan kohde osittain jollain muulla tavalla. Edelliseen perustuen tilaaja voi esimerkiksi halutessaan kilpailuttaa erikseen uusien laitteiden hankinnat, laitteiden saneeraukset tai teettää laitteiden korjauksia laitteen valmistajalla tai laitteen muulla valtuutetulla huoltoliikkeelle. Tilaaja hankkii tuotteita ja palveluita sopimuksen voimassaoloaikana kulloinkin sen hetkisten todellisten tarpeiden perusteella tilaajan ja sen omien asiakkaiden tarpeisiin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKorjaus- ja huoltopalvelut (50000000)
AluekoodiFI1B, FI1C2, FI1C3
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-08-13
SopimusnumeroSOP108383
MyyjätKONE Hissit Oy (FI),  1904292-1 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSopimuksen kohteena ovat sähkö-, liuku-, taitto-, nosto- ja automaattiovien, saksi- ja nivelpuominostimien (sekä muiden nostolavojen ja nostimien) ja kuormaussiltojen ja muiden vastaavien pienehköjen nostolaitteiden sekä sähköportien ja -puomien huollot ja korjaukset sekä tarvittaessa määräaikaistarkastuksissa avustaminen Puolustuskiinteistöjen Länsi-Suomen palvelualueen ylläpitämissä ja pääosin Puolustusvoimien hallitsemissa kohteissa Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta, eikä toimittaja saa yksinoikeutta hankinnan kohteen toimittamiseen tilaajalle. Eli tilaajalla on myös oikeus hankkia hankinnan kohde osittain jollain muulla tavalla. Edelliseen perustuen tilaaja voi esimerkiksi halutessaan kilpailuttaa erikseen uusien laitteiden hankinnat, laitteiden saneeraukset tai teettää laitteiden korjauksia laitteen valmistajalla tai laitteen muulla valtuutetulla huoltoliikkeelle. Tilaaja hankkii tuotteita ja palveluita sopimuksen voimassaoloaikana kulloinkin sen hetkisten todellisten tarpeiden perusteella tilaajan ja sen omien asiakkaiden tarpeisiin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKorjaus- ja huoltopalvelut (50000000)
AluekoodiFI197, FI196, FI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-08-13
SopimusnumeroSOP108381
MyyjätASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy (FI),  0101064-9 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSopimuksen kohteena ovat sähkö-, liuku-, taitto-, nosto- ja automaattiovien, saksi- ja nivelpuominostimien (sekä muiden nostolavojen ja nostimien) ja kuormaussiltojen ja muiden vastaavien pienehköjen nostolaitteiden sekä sähköportien ja -puomien huollot ja korjaukset sekä tarvittaessa määräaikaistarkastuksissa avustaminen osassa Puolustuskiinteistöjen Keski-Suomen palvelualueen ylläpitämissä ja pääosin Puolustusvoimien hallitsemissa kohteissa Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta, eikä toimittaja saa yksinoikeutta hankinnan kohteen toimittamiseen tilaajalle. Eli tilaajalla on myös oikeus hankkia hankinnan kohde osittain jollain muulla tavalla. Edelliseen perustuen tilaaja voi esimerkiksi halutessaan kilpailuttaa erikseen uusien laitteiden hankinnat, laitteiden saneeraukset tai teettää laitteiden korjauksia laitteen valmistajalla tai laitteen muulla valtuutetulla huoltoliikkeelle. Tilaaja hankkii tuotteita ja palveluita sopimuksen voimassaoloaikana kulloinkin sen hetkisten todellisten tarpeiden perusteella tilaajan ja sen omien asiakkaiden tarpeisiin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKorjaus- ja huoltopalvelut (50000000)
AluekoodiFI1D2, FI1D3, FI1D5, FI194
Pääasiallinen suorituspaikkaRissalan paikallisyksikön kohteet sekä muita kohteita Pohjanmaalla mm. Ähtäri ja Ilmajoki.

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-08-13
SopimusnumeroSOP108382
MyyjätKONE Hissit Oy (FI),  1904292-1 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSopimuksen kohteena ovat sähkö-, liuku-, taitto-, nosto- ja automaattiovien, saksi- ja nivelpuominostimien (sekä muiden nostolavojen ja nostimien) ja kuormaussiltojen ja muiden vastaavien pienehköjen nostolaitteiden sekä sähköportien ja -puomien huollot ja korjaukset sekä tarvittaessa määräaikaistarkastuksissa avustaminen Puolustuskiinteistöjen Itä-Suomen palvelualueen ylläpitämissä ja pääosin Puolustusvoimien hallitsemissa kohteissa Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta, eikä toimittaja saa yksinoikeutta hankinnan kohteen toimittamiseen tilaajalle. Eli tilaajalla on myös oikeus hankkia hankinnan kohde osittain jollain muulla tavalla. Edelliseen perustuen tilaaja voi esimerkiksi halutessaan kilpailuttaa erikseen uusien laitteiden hankinnat, laitteiden saneeraukset tai teettää laitteiden korjauksia laitteen valmistajalla tai laitteen muulla valtuutetulla huoltoliikkeelle. Tilaaja hankkii tuotteita ja palveluita sopimuksen voimassaoloaikana kulloinkin sen hetkisten todellisten tarpeiden perusteella tilaajan ja sen omien asiakkaiden tarpeisiin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKorjaus- ja huoltopalvelut (50000000)
AluekoodiFI1C4, FI1C5, FI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-08-13
SopimusnumeroSOP108384
MyyjätKONE Hissit Oy (FI),  1904292-1