This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-08-13
Ilmoituksen numero2021-079935
TED numero2021/S 159-420489
OstajaorganisaatioEspoon seurakuntayhtymä (0200562-2 )
Kirkkokatu 1
FI-02770 Espoo
http://www.espoonseurakunnat.fi
Hankinnan otsikkotiedotSiivouspalveluiden hankinta 2021-2025
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/56949/notice/79935/overview
Originaali JSON tietue79935.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPyydämme Teiltä tarjousta Espoon seurakuntayhtymän ylläpitosiivouspalveluista oheisten tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Hankinnan kohteena ovat Espoon seurakuntayhtymän omistamien kiinteistöjen ylläpitosiivouspalvelut. Sopimuskauden aikana tilattavat työt on mainittu palvelukuvauksissa. Siivouspalveluita tilataan tarvittaessa eikä tilaajalla ole määräostovelvoitetta. Sopimus on voimassa 11/2021-12/2023 (+ 2 optiovuotta). Sopimuksen alaiset ylläpitosiivouspalvelut kohdistuvat tilaajan kiinteistökantaan. Ylläpitosiivousta hankitaan hautauspalvelun kiinteistöihin ja muihin yhtymän toimitiloihin tarpeen mukaan. Ylläpitosiivouskohteita sisältävien alueiden tarjousten vertailukriteeri on siivouskohteiden kiinteä kuukausihinta palvelukuvauksissa määritellyllä laadulla. Tarjousten vertailussa käytetään halvinta hintaa valintaperusteena koska oleelliset laatuun vaikuttavat seikat on huomioitu kattavasti hankinnan kohteen palvelukuvauksissa sekä hankinnan vähimmäisvaatimuksissa. Siivouspalvelua tehdään aina tarpeiden mukaisesti, pääsääntöisesti ma – pe klo 6 - 18 välillä. Mikäli tilaisuus jatkuu lauantaina, sunnuntaina, arkipyhänä tai aattona, siivouksesta sovitaan erikseen tilaajan kanssa. Työaikojen suunnittelussa tuottaja huomioi kohteiden toiminnan ja käyttöasteen. Tiloissa tulee olla aina tarvittava määrä henkilöstöä, jotta siivous voidaan suorittaa palvelukuvaksen mukaan ja laatu vastaa palvelun hankintaa. Edellytämme että, palvelutoimittaja vastaa henkilökunnan koulutuksesta, perehdytyksestä kohteisiin ja tarjottavaan siivouspalveluun. Henkilökunnan joka siivoaa, tulee olla ammattitaitoista ja perehtynyt ylläpitosiivoukseen. Harvemmin tehtävien jaksotöiden ja perussiivousten ajankohdasta sovitaan erikseen tilaajan kanssa. Palveluntuottaja tulee ilmoittaa mahdollisista lisäsiivoustarpeista, mikäli niitä huomaa. Liitteissä 5-9 löytyvät kohteiden pohjakuvat. Liitteissä 1-4 (1,1b,2,3,4,4b) löytyvät kohteiden palvelukuvaukset (laatutaso) Liitteessä 11 on vastuunjakotaulukko Toimittajalla ei ole yksinoikeutta palveluiden suorittamisessa ja tilaajalla ei ole määräostovelvoitetta. Tilaajalla on mahdollisuus hankkia erikseen tilattavia tunti- ja/tai hätätöitä. Nämä työsuoritteet tilataan vain tarvittaessa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAsuntojen, rakennusten ja ikkunoiden puhdistuspalvelut (90911000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaEspoo-Kirkkonummi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPyydämme Teiltä tuntihintatarjousta Espoon seurakuntayhtymän kiinteistöihin tilattavista ikkunanpesuista käsikäyttöisin työvälinein (yli 180 cm) sekä ikkunanpesuista nostinlaitteen avulla. Siivouspalveluita tilataan tarvittaessa eikä tilaajalla ole määräostovelvoitetta. Sopimus on voimassa 11/2021-2023 (+ 2 optiovuotta). Sopimuksen alaiset tilattavat työt kohdistuvat tilaajan kiinteistökantaan. Ikkunanpesua käsityövälinein tai nostinlaitteella hankitaan seurakuntien kirkkoihin, kappeleihin ja toimitiloihin. Esimerkiksi vaikeasti pestävät ikkunapinnat kohteissa kuten Kirkon Kymppi, Kirkonkulman lämpölasit ym. Tarjousten vertailussa käytetään halvinta hintaa valintaperusteena. Perussiivouksen tehtävien vertailukriteerit ovat yksikköhintavertailu määriteltyjen tietojen (tehtävien) mukaan. Siivouspalvelua tehdään aina tarpeiden mukaisesti, pääsääntöisesti ma – pe klo 6 - 18 välillä. Mikäli tilaisuus jatkuu lauantaina, sunnuntaina, arkipyhänä tai aattona, siivouksesta sovitaan erikseen tilaajan kanssa. Työaikojen suunnittelussa tuottaja huomioi kohteiden toiminnan ja käyttöasteen. Tiloissa tulee olla aina tarvittava määrä henkilöstöä, jotta siivous voidaan suorittaa laadukkaasti ja ammattitaidolla. Edellytämme että, palvelutoimittaja vastaa henkilökunnan koulutuksesta, perehdytyksestä kohteisiin ja tarjottavaan siivouspalveluun. Henkilökunnan joka siivoaa, tulee olla ammattitaitoista. Harvemmin tehtävien jaksotöiden ja perussiivousten ajankohdasta sovitaan erikseen tilaajan kanssa. Palveluntuottaja tulee ilmoittaa mahdollisista lisäsiivoustarpeista, mikäli niitä huomaa. Liitteessä 11 on vastuunjakotaulukko Toimittajalla ei ole yksinoikeutta palveluiden suorittamisessa ja tilaajalla ei ole määräostovelvoitetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAsuntojen, rakennusten ja ikkunoiden puhdistuspalvelut (90911000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaEspoo-Kirkkonummi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat Espoon seurakuntayhtymän omistamien kiinteistöjen erikseen tilattavat ylläpito- ja perussiivouspalvelut. Sopimuskauden aikana mahdollisesti tilattavat palvelut ovat esimerkiksi: - tekstiilipintaisten huonekalujen pesu painehuuhtelulaitteella tai höyrypesimellä - yhtymän omistamien asuinhuoneistojen siivouksia asukkaiden vaihtuessa - siivoojan sijaistus ylläpitosiivouksessa - haastavien lattioiden peruspesut - ylläpitosiivous leirikeskuksissa leirien vaihtopäivinä Siivouspalveluita tilataan tarvittaessa eikä tilaajalla ole määräostovelvoitetta. Sopimus on voimassa 11/2021-2023 (+ 2 optiovuotta). Sopimuksen alaiset ylläpito- ja perussiivouspalvelut kohdistuvat tilaajan kiinteistökantaan. Ylläpitosiivousta hankitaan hautauspalvelun kiinteistöihin ja muihin yhtymän toimitiloihin tarpeen mukaan. Perussiivousta hankitaan seurakuntien kirkkoihin ja kappeleihin, esim. vaikeasti pestävien ikkunoiden pesua sekä toimitilojen perussiivousta. Valinnan osalta tarjousten vertailussa käytetään halvinta tuntihintaa valintaperusteena. Perussiivouksen tehtävien vertailukriteerit ovat yksikköhintavertailu määriteltyjen tietojen (tehtävien) mukaan. Siivouspalvelua tehdään aina tarpeiden mukaisesti, pääsääntöisesti ma – pe klo 6 - 18 välillä. Mikäli tilaisuus jatkuu lauantaina, sunnuntaina, arkipyhänä tai aattona, siivouksesta sovitaan erikseen tilaajan kanssa. Työaikojen suunnittelussa tuottaja huomioi kohteiden toiminnan ja käyttöasteen. Tiloissa tulee olla aina tarvittava määrä henkilöstöä, jotta siivous voidaan suorittaa laadukkaasti ja ammattimaisesti. Edellytämme että, palvelutoimittaja vastaa henkilökunnan koulutuksesta, perehdytyksestä kohteisiin ja tarjottavaan siivouspalveluun. Henkilökunnan joka siivoaa, tulee olla ammattitaitoista ja perehtynyt ylläpitosiivoukseen. Harvemmin tehtävien jaksotöiden ja perussiivousten ajankohdasta sovitaan erikseen tilaajan kanssa. Palveluntuottajan tulee ilmoittaa mahdollisista lisäsiivoustarpeista, mikäli niitä huomaa. Liitteessä 11 on vastuunjakotaulukko Toimittajalla ei ole yksinoikeutta palveluiden suorittamisessa ja tilaajalla ei ole määräostovelvoitetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSiivouspalvelut (90911200)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaEspoo-Kirkkonummi

Sopimukset