This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-07-14
Ilmoituksen numero2021-078920
TED numero2021/S 137-365580
OstajaorganisaatioElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (2296962-1 )
Veteraanikatu 1
FI-90100 Oulu
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotLogistiikka-alan yrityslähtöiset koulutukset (PUITEJÄRJESTELY)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/56404/notice/78920/overview
Originaali JSON tietue78920.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKuljetusalan koulutuksilla tarkoitetaan tässä kilpailutuksessa maantiekuljetusten koulutuksia. Tämän hankinnan tuloksena voidaan tilata asiakkaillemme raskaiden moottoriajoneuvojen kuljettajakoulutuksia, sekä paketti- ja arvokuljettajien koulutuksia. Hankinta toteutetaan hankintalaissa tarkoitettuna puitejärjestelynä, jonka perusteella solmitaan puitesopimukset hyväksyttyjen palveluntuottajien sekä ELY-keskuksen välillä puitejärjestelyssä vahvistettujen ehtojen mukaisesti. Puitetoimittajiksi voidaan hyväksyä määräaikaan saapuneista ja kelpoisuusehdot täyttävistä tarjouksista hankintakriteereiden perusteiden mukaisesti kuhunkin osa-alueeseen kolme kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjousta. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 40 % ja kaksi seuraavaksi edullisinta kumpikin noin 25 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. ELY-keskus kohdentaa loput noin 10 % opiskelijatyöpäivistä palveluntuottajien kesken alueellisen koulutustarpeen mukaan. Puitteeseen hyväksyttävien tarjoajien määrä voi olla pienempi, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia on vähemmän. Puitejärjestelymenettelyssä tarjouksen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että palveluntarjoaja voi saada koulutustilauksia, mutta se ei anna puitejärjestelyyn hyväksytylle tarjoajalle subjektiivista oikeutta saada ennalta määriteltyä määrää koulutuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAikuiskoulutuspalvelut ja muut koulutuspalvelut (80400000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSisälogistiikalla ja varastoinnilla tarkoitetaan tässä kilpailutuksessa tehtaan, terminaalin, tai varaston aitojen sisäpuolella tapahtuvaa materiaali- ja informaatiovirtojen hallintaa sekä niiden kehittämistä. Koulutusten sisältö voi koostua seuraavista aiheista: tavaroiden vastaanottoa, hyllytystä, siirtoja, keräilyä, pakkaamista, lastaamista ja kierrätystä. Apuna käytettävien välineiden hallintaa: erilaisia trukkeja, kuormankantajia sekä tietojärjestelmiä. Myös erilaisten automaatioratkaisujen käytöstä, esim. varastoautomaatit, AGV-trukit, mobiilirobotit sekä keräily- tai palletointirobotit. Hankinta toteutetaan hankintalaissa tarkoitettuna puitejärjestelynä, jonka perusteella solmitaan puitesopimukset hyväksyttyjen palveluntuottajien sekä ELY-keskuksen välillä puitejärjestelyssä vahvistettujen ehtojen mukaisesti. Puitetoimittajiksi voidaan hyväksyä määräaikaan saapuneista ja kelpoisuusehdot täyttävistä tarjouksista hankintakriteereiden perusteiden mukaisesti kuhunkin osa-alueeseen kolme kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjousta. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 40 % ja kaksi seuraavaksi edullisinta kumpikin noin 25 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. ELY-keskus kohdentaa loput noin 10 % opiskelijatyöpäivistä palveluntuottajien kesken alueellisen koulutustarpeen mukaan. Puitteeseen hyväksyttävien tarjoajien määrä voi olla pienempi, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia on vähemmän. Puitejärjestelymenettelyssä tarjouksen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että palveluntarjoaja voi saada koulutustilauksia, mutta se ei anna puitejärjestelyyn hyväksytylle tarjoajalle subjektiivista oikeutta saada ennalta määriteltyä määrää koulutuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAikuiskoulutuspalvelut ja muut koulutuspalvelut (80400000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTällä kilpailutuksella hankittava operatiiviseen ostotoiminnan koulutusten sisältö voi koostu mm. seuraavista aihealueista: Tilaaminen, laskujen tarkistaminen, toimitusvalvonta, toimittajien jatkuva seuranta, raportointi, vastuullisen ostotoiminnan periaatteiden ymmärtäminen, neuvottelutaidot, hankintatarpeiden määrittely, riskienhallinta, toimitusehdot. Hankinta toteutetaan hankintalaissa tarkoitettuna puitejärjestelynä, jonka perusteella solmitaan puitesopimukset hyväksyttyjen palveluntuottajien sekä ELY-keskuksen välillä puitejärjestelyssä vahvistettujen ehtojen mukaisesti. Puitetoimittajiksi voidaan hyväksyä määräaikaan saapuneista ja kelpoisuusehdot täyttävistä tarjouksista hankintakriteereiden perusteiden mukaisesti kuhunkin osa-alueeseen kolme kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjousta. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 40 % ja kaksi seuraavaksi edullisinta kumpikin noin 25 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. ELY-keskus kohdentaa loput noin 10 % opiskelijatyöpäivistä palveluntuottajien kesken alueellisen koulutustarpeen mukaan. Puitteeseen hyväksyttävien tarjoajien määrä voi olla pienempi, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia on vähemmän. Puitejärjestelymenettelyssä tarjouksen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että palveluntarjoaja voi saada koulutustilauksia, mutta se ei anna puitejärjestelyyn hyväksytylle tarjoajalle subjektiivista oikeutta saada ennalta määriteltyä määrää koulutuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAikuiskoulutuspalvelut ja muut koulutuspalvelut (80400000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset