This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-07-02
Ilmoituksen numero2021-078346
TED numero2021/S 129-343704
OstajaorganisaatioLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (0819616-7 )
Ounasrinteentie 22
FI-96400 Rovaniemi
http://www.lshp.fi
Hankinnan otsikkotiedotPsykiatrian erikoislääkäripalvelut vuokrauspalveluna
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/56059/notice/78346/overview
Originaali JSON tietue78346.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLapin sairaanhoitopiirin psykiatrisen hoidon tulosalueen aikuispsykiatrian sairaalatoiminta toteutuu Muurolan sairaalassa, joka on noin 25 km Rovaniemeltä Kemin suuntaan. Tulosalueelle kuuluu 4 tulosyksikköä, jotka ovat: a) Psykiatrinen sairaalahoito b) Psykiatrinen avohoito c) Nopeat mielenterveyspalvelut ja konsultaatiot d) Lasten- ja nuorisopsykiatria Aikuispsykiatrian sairaalahoidossa on 3 vuodeosastoa ja yhteensä 40 sairaansijaa. Tulosalueen 21 lääkärin virasta on tällä hetkellä täytettynä 6. Aikuispsykiatriassa työskentelee osa-aikaisesti Oulun yliopiston ma. psykiatrian professori kouluttaen sekä psykiatriaan erikoistuvia lääkäreitä, että psykiatrian työkokemusta hakevia, muille aloille erikoistuvia lääkäreitä. Erikoistuvia lääkäreitä on tällä hetkellä 12. Erikoislääkärin virkoja on täyttämättä. Psykiatrialla on vapaamuotoinen päivystys, joka kattaa myös lasten- ja nuorisopsykiatrian. Aikuispsykiatrian avohoito toteutuu pääasiassa Rovaniemen keskustassa sijaitsevasta toimipisteestä käsin. Toteutettava lääkärintyö voidaan suorittaa erikseen sovittavasti lähityöskentelyn asemesta joko osittain tai kokonaan etätyöskentelynä. Psykiatrisen hoidon tulosalueen erikoislääkäritarve aikuispsykiatriassa on kahden (2) kokonaisen aikuispsykiatrian erikoislääkärin työpanos. Työaika: Erikoislääkäreiden sopimusten lähtökohtana on työaika 38,25 tuntia viikossa. Kokoaikaisen työpanoksen voi tuottaa useampi työn suorittaja. Tarjottavien työn suorittajien määrää ei ole rajattu. Työmäärältään osa-aikaiset tarjoukset otetaan huomioon. Erikoislääkärillä on mahdollisuus osallistua erikseen sovittavasti päiväpäivystykseen. Tilaajan ja vuokrauspalveluiden tuottajan välille solmittava sopimus ei kuitenkaan velvoita yksittäistä työn suorittajaa osallistumaan päivystykseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPsykiatrin tai psykologin palvelut (85121270)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaLSHP, Psykiatrian klinikka, Totontie 9, 97140 Muurola

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLapin sairaanhoitopiirin nuorisopsykiatrian osastohoitoa (5 sairaansijaa) ja avohoitoa toteutetaan Lapin keskussairaalan yhteydessä Ounasrinteellä. Uusien vuodeosastojen rakentaminen on aloitettu keväällä 2021 ja poliklinikan tilojen rakentaminen tullaan aloittamaan maaliskuussa 2023. Vuokrauspalvelu voidaan suorittaa erikseen sovittavasti lähityöskentelyn asemesta osittain myös etätyöskentelynä siten, että lähityöskentelypäiviä (8 h/pvä) tulee kuitenkin olla vähintään kaksi arkipäivää kuukaudessa kello 8-16 välisenä aikana. Nuorisopsykiatrian erikoislääkäritarve: Yksi (1) erikoislääkärin kokonainen työpanos, joka kohdistuu tällä hetkellä sekä vuodeosastolle että poliklinikalle. Kyseeseen voi tulla nuorisopsykiatrian erikoislääkäri tai vaihtoehtoisesti lastenpsykiatrian tai aikuispsykiatrian erikoislääkäri, joka on perehtynyt nuorisopsykiatriaan. Työaika: Kyseisen erikoislääkärin sopimuksen lähtökohtana on työaika 38,25 tuntia viikossa. Kokoaikaisen työpanoksen voi tuottaa useampi työn suorittaja. Tarjottavien työn suorittajien määrää ei ole rajattu. Työmäärältään osa-aikaiset tarjoukset otetaan huomioon. Erikoislääkärillä on mahdollisuus osallistua erikseen sovittavasti päiväpäivystykseen. Tilaajan ja vuokrauspalvelun tuottajan välille solmittava sopimus ei kuitenkaan velvoita yksittäistä työn suorittajaa osallistumaan päivystykseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPsykiatrin tai psykologin palvelut (85121270)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaLSHP/Lapin keskussairaala (VILKKA), Nuorisopsykiatrian poliklinikka, Porokatu 32, 96400 Rovaniemi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLapin sairaanhoitopiirin lastenpsykiatrian poliklinikka- ja vuodeosastotoiminta (5 sairaansijaa/ perheosasto) tapahtuu Lapin keskussairaalan yhteydessä Ounasrinteellä. Vuokrauspalvelu voidaan suorittaa erikseen sovittavasti lähityöskentelyn asemesta osittain myös etätyöskentelynä siten, että lähityöskentelypäiviä (8 h/pvä) tulee kuitenkin olla vähintään kaksi arkipäivää kuukaudessa kello 8-16 välisenä aikana. Lastenpsykiatrian erikoislääkäritarve: Yksi (1) kokonainen erikoislääkärin työpanos. Työ kohdistuu sekä poliklinikalle että vuodeosastolle. Kyseeseen voi tulla lastenpsykiatrian erikoislääkäri tai vaihtoehtoisesti nuorisopsykiatrian tai aikuispsykiatrian erikoislääkäri, joka on perehtynyt lastenpsykiatriaan. Työaika: Edellä mainitun erikoislääkärin sopimusten lähtökohtana on työaika 38,25 tuntia viikossa. Kokoaikaisen työpanoksen voi tuottaa useampi työn suorittaja. Tarjottavien työn suorittajien määrää ei ole rajattu. Työmäärältään osa-aikaiset tarjoukset otetaan huomioon. Erikoislääkärillä on mahdollisuus osallistua erikseen sovittavasti päiväpäivystykseen. Tilaajan ja vuokrauspalvelun tuottajan välille solmittava sopimus ei kuitenkaan velvoita yksittäistä työn suorittajaa osallistumaan päivystykseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPsykiatrin tai psykologin palvelut (85121270)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaLSHP/Lapin keskussairaala (VILKKA), Lastenpsykiatrian poliklinikka , Porokatu 32 C, 96400 Rovaniemi

Sopimukset