This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-06-30
Ilmoituksen numero2021-078110
TED numero2021/S 127-337811
OstajaorganisaatioUudenkaupungin kaupunki (0144036-6 )
Välskärintie 2 C
FI-23500 Uusikaupunki
http://www.uusikaupunki.fi
Hankinnan otsikkotiedotMielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelun hankinta joustavassa palveluntuottajarekisterissä
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio6 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/55592/notice/78110/overview
Originaali JSON tietue78110.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuettu asuminen on tarkoitettu henkilöille, joilla on toimintakykyä, halua ja motivaatiota itsenäiseen asumiseen. Tuettu asuminen sopii asiakkaille, joiden avuntarve on pääasiallisesti säännöllistä ja ennakoitavaa. Asiakkaan avuntarve, avun määrä ja toteuttamisaika pystytään sopimaan pääsääntöisesti etukäteen. Säännölliset ohjausajat voivat perustua asiakkaan viikkosuunnitelmaan tai vastaavaan asiakaskohtaiseen suunnitelmaan. Asiakkaan käytössä voi olla teknologisia yhteydenpitovälineitä, joiden avulla asiakas on yhteydessä palveluntuottajan työntekijään. Tuetussa asumisessa korostuu asiakkaan suunnitelmallinen ja säännöllinen ohjaus ja tuki viikkosuunnitelman ja tai muun sovitun jakson mukaisesti. Asiakasta tuetaan säännöllisillä ohjauskäynneillä, jotka tapahtuvat joko asiakkaan kotona tai kodin ulkopuolella. Tuettu asuminen voi toteutua asiakkaan omaan vuokra- tai omistusasuntoon annettuna tai palveluntuottajan järjestämään asuntoon. Palveluntuottajan järjestämä asunto voi olla normaalissa asuntokannassa sijaitseva asunto, asumisryhmässä oleva asunto, asumisyksikössä oleva asunto tai asumisyksikön läheisyydessä oleva tukiasunto. Tuettu asuminen toteutuu osien 1A – 1C mukaisesti. Osa 1A Tuntiperusteinen tuettu asuminen, Osa 1B Kevyt tuettu asuminen, Osa 1C Tuettu asuminen. Palvelun sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPäihteet salliva tuettu asuminen on tarkoitettu asiakkaille, joilla on edelleen säännöllistä tai toistuvaa päihteidenkäyttöä, mutta joilla on toimintakykyä, halua ja motivaatiota itsenäiseen asumiseen. Asiakkaiden tuen ja avun tarve ei ole aina säännöllistä ja ennakoitavaa. Säännöllisten toteuttamisaikojen lisäksi palveluntuottajan on varauduttava ennalta sopimattomiin tarpeisiin. Tuettu asuminen voi toteutua asiakkaan omaan vuokra- tai omistusasuntoon annettuna tai palveluntuottajan järjestämään asuntoon. Palveluntuottajan järjestämä asunto voi olla normaalissa asuntokannassa sijaitseva asunto, asumisryhmässä oleva asunto, asumisyksikössä oleva asunto tai asumisyksikön läheisyydessä oleva tukiasunto. Päihteet sallivassa tuetussa asumisessa noudatetaan soveltuvin osin osan 1 Tuettu asuminen sisältöä. Palvelun sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPalveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, joiden kyky huolehtia itsestään ja muu toimintakyky ovat merkittävästi heikentyneet. Asiakkaiden avun ja tuen tarve ei aina ole säännöllistä ja ennakoitavaa. Säännölliset avustusajat ja tukikäynnit perustuvat asiakkaan yksilölliseen viikkosuunnitelmaan tai vastaavaan. Näiden lisäksi asiakkaalla on ennakoimatonta avun ja tuen tarvetta, johon on vastattava. Palveluasumisessa henkilöstö tukee, ohjaa ja auttaa asiakasta päivittäin tai useita kertoja päivässä. Palveluasumisen asiakkaat tarvitsevat tukea ja ohjausta monilla elämän alueilla ja myös konkreettista apua. Palveluun kuuluu itsenäisen toimintakyvyn vahvistaminen eri toimintamuodoin, myös konkreettisella harjoittelulla. Palveluasuminen voi toteutua palveluntuottajan järjestämään asuntoon. Palveluntuottajan järjestämä asunto voi olla normaalissa asuntokannassa sijaitseva asunto, asumisryhmässä oleva asunto, asumisyksikössä oleva asunto tai asumisyksikön läheisyydessä oleva tukiasunto. Palvelun sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteeseen kuuluu optiona tämän hankinnan kohteena olevien asumispalveluiden ja niihin liittyvien palveluiden kehittämispalvelu. Optiona olevaa palvelua voi tarjota vain yhdessä jonkun osan 1–7 kanssa. Option tarjoaminen ei ole pakollista. Hankinnan kohteeseen kuuluu optiona tämän hankinnan kohteena olevien asumispalveluiden ja niihin liittyvien palveluiden kehittämispalvelu. Optiona olevan kehittämispalvelun tarjoaminen ei ole pakollista. Palveluntuottaja toteuttaa kehittämispalvelua yhdessä tilaajan ja tarvittaessa palvelun käyttäjien kanssa. Kehittämispalvelun kohteena on esimerkiksi palveluiden järjestämistapojen, sisällön, laadun, vaikuttavuuden, niiden mittaamisen, kannustinmallien, asiakkaiden osallisuuden ja vastaavien kehittäminen. Kehittämispalvelun kohteena voi olla myös kehittämisen tulosten jalkauttaminen ja käytäntöön saattaminen yhteistyössä tilaajan ja asumispalveluita ja sosiaalisen kuntoutuksen palveluita tuottavien palveluntuottajien kanssa. Tilaaja ilmoittaa palveluntuottajalle option käyttöönotosta viimeistään ennen kolmannen sopimusvuoden päättymistä. Kehittämispalvelun sisältä on kuvattu tarkemmin liitteessä KEHITTÄMISPALVELU, OPTIO Tilaaja ilmoittaa palveluntuottajalle option käyttöönotosta viimeistään ennen kolmannen sopimusvuoden päättymistä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPalveluasuminen voi toteutua palveluntuottajan järjestämään asuntoon. Palveluntuottajan järjestämä asunto voi olla normaalissa asuntokannassa sijaitseva asunto, asumisryhmässä oleva asunto, asumisyksikössä oleva asunto tai asumisyksikön läheisyydessä oleva tukiasunto. Päihteet salliva tuettu asuminen on tarkoitettu asiakkaille, joilla on edelleen säännöllistä tai toistuvaa päihteidenkäyttöä. Palvelussa korostuu asiakkaan tukeminen ja ohjaus päihteettömyyteen ja päihdehoidon piiriin. Palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat päivittäin eri aikoina asumiseensa henkilökunnan ohjausta ja huolenpitoa. Asiakkaalla voi olla haasteita sitoutua palveluun. Sen vuoksi palveluntuottajalla on erityinen velvollisuus aktiiviseen yhteydenpitoon ja tukemiseen siinä, että asiakas pysyisi palvelun piirissä. Päihteet salliva palveluasuminen voi toteutua palveluntuottajan järjestämään asuntoon. Palveluntuottajan järjestämä asunto voi olla normaalissa asuntokannassa sijaitseva asunto, asumisryhmässä oleva asunto, asumisyksikössä oleva asunto tai asumisyksikön läheisyydessä oleva tukiasunto. Palvelun sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehostettu palveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, joiden avun ja tuen tarve on ympärivuorokautinen, monimuotoinen ja ennakoimaton. Asiakkaat tarvitsevat toimintakyvystä ja tilanteesta riippuen tukea, ohjausta, yhdessä tai puolesta tekemistä, fyysistä avustamista, kokonaisvaltaista arjen koordinointia ja/tai hoitoa ja hoivaa. Tehostetun palveluasumisen asiakkaat tarvitsevat fyysistä ja psyykkistä hoivaa ja huolenpitoa. Asiakkailla on usein huolenpitoa vaativia somaattisia sairauksia ja toistuvaa psyykkisen tuen tarvetta. Palvelu sisältää asiakkaan psyykkisen ja fyysisen toimintakyvyn tukemisen eri toimintamuodoin ja asiakkaan tarpeen mukaisesti muokattuna. Palvelutarve on kokonaisvaltainen ja ulottuu useimmiten kaikille elämän alueille. Tehostettu palveluasuminen voi toteutua palveluntuottajan järjestämään asuntoon. Palveluntuottajan järjestämä asunto voi olla asumisryhmässä oleva asunto tai asumisyksikössä oleva asunto. Palvelun sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVaativa tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, joiden avun ja tuen tarve on ympärivuorokautinen, monimuotoinen ja ennakoimaton. Asiakkaat tarvitsevat toimintakyvystä ja tilanteesta riippuen tukea, ohjausta, yhdessä tai puolesta tekemistä, fyysistä avustamista, kokonaisvaltaista arjen koordinointia ja/tai hoitoa ja hoivaa. Vaativan tehostetun palveluasumisen asiakkaat eivät suoriudu itsenäisesti päivittäisistä toimista lainkaan. Asiakkaina on esimerkiksi alkoholidementia-asiakkaita tai muita asiakkaita, joilla on vastaava erityisen vaativa tarve. Vaativan tehostetun palveluasumisen asiakkaat tarvitsevat fyysistä ja psyykkistä hoivaa ja huolenpitoa. Asiakkailla on usein huolenpitoa vaativia somaattisia sairauksia ja toistuvaa psyykkisen tuen tarvetta. Palvelu sisältää asiakkaan psyykkisen ja fyysisen toimintakyvyn tukemisen eri toimintamuodoin ja asiakkaan tarpeen mukaisesti muokattuna. Palvelutarve on kokonaisvaltainen ja ulottuu kaikille elämän alueille. Vaativa tehostettu palveluasuminen voi toteutua palveluntuottajan järjestämään asuntoon. Palveluntuottajan järjestämä asunto voi olla asumisryhmässä oleva asunto tai asumisyksikössä oleva asunto. Palvelun sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPäihteet salliva tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, joilla on edelleen säännöllistä tai toistuvaa päihteidenkäyttöä. Asiakkaina on henkilöitä, jotka eivät selviydy asumisessa omatoimisesti ja itsenäisesti. Asiakkaat tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa, hoivaa, ohjausta, tukea ja valvontaa. Palvelussa korostuu asiakkaan tukeminen ja ohjaus päihteettömyyteen ja päihdehoidon piiriin. Palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat päivittäin eri aikoina asumiseensa henkilökunnan ohjausta ja huolenpitoa. Asiakkaalla voi olla haasteita sitoutua palveluun. Sen vuoksi palveluntuottajalla on erityinen velvollisuus aktiiviseen yhteydenpitoon ja tukemiseen siinä, että asiakas pysyisi palvelun piirissä. Palvelussa korostuu asiakkaan tukeminen ja ohjaus päihteettömyyteen ja päihdehoidon piiriin. Palvelussa korostuu asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus. Päihteet salliva tehostettu palveluasuminen voi toteutua palveluntuottajan järjestämään asuntoon. Palveluntuottajan järjestämä asunto voi olla asumisryhmässä oleva asunto tai asumisyksikössä oleva asunto. Palvelun sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset