This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-06-30
Ilmoituksen numero2021-078079
TED numero2021/S 127-337968
OstajaorganisaatioKeski-Suomen sairaanhoitopiiri (0215978-7 )
Hoitajantie 3
FI-40620 Jyväskylä
http://www.ksshp.fi
Hankinnan otsikkotiedotPerusterveydenhuollon etäkonsultaatiopalveluiden hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/55887/notice/78079/overview
Originaali JSON tietue78079.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEKG:n pitkäaikaisrekisteröinnit ja niihin liittyvät erikoislääkärin konsultaatiolausunnot • 24 tunnin (arvioitu määrä 380 kpl vuodessa) • 48 tunnin (arvioitu määrä 30 kpl vuodessa) • 72 tunnin (arvioitu määrä 5 kpl vuodessa Etäkonsultaatiopalvelu sisältää tarvittavat rekisteröintilaitteet, niiden huollon, ylläpidon ja kulutusosat sekä erikoislääkärin konsultaatiolausunnon viiden työvuorokauden kuluessa. Palvelu sisältää myös siinä tarvittavien verkkoalustojen, ohjelmistojen yms. käyttöoikeudet, perehdytyksen palvelun käyttöön sekä tarvittavan teknisen tuen. Palveluntuottaja toimittaa tilaajan käyttöön väestöpohjaan nähden riittävän määrän rekisteröintilaitteita, jotka soveltuvat käypä hoito -suosituksen mukaisten tutkimusten tekemiseen ja joita perusterveydenhuollossa tyypillisesti käytetään. Tilaajan hoitohenkilökunta luovuttaa laitteet tutkittaville potilaille ja huolehtii tutkimuksen jälkeen laitteet käyttökuntoon seuraavalle potilaalle. Tilaajan hoitohenkilökunta toimittaa rekisteröintidatan palveluntuottajan tätä tarkoitusta varten ylläpitämälle verkkoalustalle. Palveluntuottaja toimittaa tutkimuksesta erikoislääkärin konsultaatiolausunnon viiden työvuorokauden kuluessa. Palveluntuottaja vastaa laitteiden huollosta ja ylläpidosta. Tilaaja maksaa vain sellaisista rekisteröinneistä, joista voidaan tehdä lääkärin lausunto. Hankintayksikkö ei sitoudu esitettyihin määräarvioihin. Hankittavien palveluiden määrä voi olla enemmän tai vähemmän kuin tässä tarjouspyynnössä on esitetty. Hankintasopimus solmitaan yhden (1) palveluntuottajan kanssa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut (85120000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaKeski-Suomi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVerenpaineen pitkäaikaisrekisteröinnit ja niihin liittyvät erikoislääkärin konsultaatiolausunnot (arvioitu määrä 10 kpl vuodessa). Etäkonsultaatiopalvelu sisältää tarvittavat rekisteröintilaitteet, niiden huollon, ylläpidon ja kulutusosat sekä erikoislääkärin konsultaatiolausunnon viiden työvuorokauden kuluessa. Palvelu sisältää myös siinä tarvittavien verkkoalustojen, ohjelmistojen yms. käyttöoikeudet, perehdytyksen palvelun käyttöön sekä tarvittavan teknisen tuen. Palveluntuottaja toimittaa tilaajan käyttöön väestöpohjaan nähden riittävän määrän rekisteröintilaitteita, jotka soveltuvat käypä hoito -suosituksen mukaisten tutkimusten tekemiseen ja joita perusterveydenhuollossa tyypillisesti käytetään. Tilaajan hoitohenkilökunta luovuttaa laitteet tutkittaville potilaille ja huolehtii tutkimuksen jälkeen laitteet käyttökuntoon seuraavalle potilaalle. Tilaajan hoitohenkilökunta toimittaa rekisteröintidatan palveluntuottajan tätä tarkoitusta varten ylläpitämälle verkkoalustalle. Palveluntuottaja toimittaa tutkimuksesta erikoislääkärin konsultaatiolausunnon viiden työvuorokauden kuluessa. Palveluntuottaja vastaa laitteiden huollosta ja ylläpidosta. Tilaaja maksaa vain sellaisista rekisteröinneistä, joista voidaan tehdä lääkärin lausunto. Hankintayksikkö ei sitoudu esitettyihin määräarvioihin. Hankittavien palveluiden määrä voi olla enemmän tai vähemmän kuin tässä tarjouspyynnössä on esitetty. Hankintasopimus solmitaan yhden (1) palveluntuottajan kanssa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut (85120000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaKeski-Suomi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausYöpolygrafiat ja niihin liittyvät erikoislääkärin konsultaatiolausunnot (arvioitu määrä 350 kpl vuodessa). Etäkonsultaatiopalvelu sisältää tarvittavat rekisteröintilaitteet, niiden huollon, ylläpidon ja kulutusosat sekä erikoislääkärin konsultaatiolausunnon viiden työvuorokauden kuluessa. Palvelu sisältää myös siinä tarvittavien verkkoalustojen, ohjelmistojen yms. käyttöoikeudet, perehdytyksen palvelun käyttöön sekä tarvittavan teknisen tuen. Palveluntuottaja toimittaa tilaajan käyttöön väestöpohjaan nähden riittävän määrän rekisteröintilaitteita, jotka soveltuvat käypä hoito -suosituksen mukaisten tutkimusten tekemiseen ja joita perusterveydenhuollossa tyypillisesti käytetään. Tilaajan hoitohenkilökunta luovuttaa laitteet tutkittaville potilaille ja huolehtii tutkimuksen jälkeen laitteet käyttökuntoon seuraavalle potilaalle. Tilaajan hoitohenkilökunta toimittaa rekisteröintidatan palveluntuottajan tätä tarkoitusta varten ylläpitämälle verkkoalustalle. Palveluntuottaja toimittaa tutkimuksesta erikoislääkärin konsultaatiolausunnon viiden työvuorokauden kuluessa. Palveluntuottaja vastaa laitteiden huollosta ja ylläpidosta. Tilaaja maksaa vain sellaisista rekisteröinneistä, joista voidaan tehdä lääkärin lausunto. Hankintayksikkö ei sitoudu esitettyihin määräarvioihin. Hankittavien palveluiden määrä voi olla enemmän tai vähemmän kuin tässä tarjouspyynnössä on esitetty. Hankintasopimus solmitaan yhden (1) tarjoajan kanssa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut (85120000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaKeski-Suomi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjoajat voivat esittää palveluryhmissä 1-3 kuvatuille etäkonsultaatiopalveluille vaihtoehtoisia toteutustapoja esimerkiksi self service -palveluratkaisuja, joilla tutkimukset ja niihin liittyvät erikoislääkärin konsultaatiolausunnot voidaan toteuttaa. Hankintayksikkö ei ole velvollinen hankkimaan optiotuotteita vaan voi valita vaihtoehtoisista toteutustavoista omaan toimintaansa soveltuvimmat ratkaisut ja varaa mahdollisuuden käyttää niitä vähäisessä määrin tarveharkinnan perusteella, mikäli vaihtoehtoinen toteutustapa on potilaan hoidon näkökulmasta sopivin ratkaisu.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut (85120000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaKeski-Suomi

Sopimukset