This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-06-28
Ilmoituksen numero2021-077918
TED numero
OstajaorganisaatioPuolustusvoimien logistiikkalaitos (0952029-9 )
PL 69
FI-33541 Tampere
http://www.puolustusvoimat.fi
Hankinnan otsikkotiedotUlkokäymälät Maasotakoululle
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/55790/notice/77918/overview
Originaali JSON tietue77918.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Puolustusvoimien Maasotakoulun järjestämissä harjoituksissa ja tilaisuuksissa käytettävien siirrettävien ulkokäymälöiden vuokraaminen ja niihin liittyvät palvelut. Tarjouksen hintaan tulee sisältyä: 1. Kuukauden kestäviin vuokrauksiin tulee sisältyä ulkokäymälän tyhjennys ja puhdistus kerran viikossa. Tilaaja sopii tyhjennyksen ja puhdistuksen aikataulun yhdessä toimittajan kanssa. Muut siivoukset/tyhjennykset tilaaja tilaa erikseen (1-3 vko vuokrissa). 2. Kaikissa ulkokäymälöissä tulee olla wc-paperi ja käsidesi. 3. Käymälät tulee toimittaan tilaajan esittämään paikkaan, asentaa ja noutaa sieltä. 4. Palvelun tulee sisältää kaikki kustannukset liittyen ulkokäymälän huoltoon esim. huoltotoimenpiteet vuokrauksen päätyttyä tai viallisen käymälän korjaus/vaihto uuteen sekä asianmukainen jätehuolto. Ulkokäymälät tulevat sijaitsemaan Haminan, Kotkan ja Virolahden alueilla.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1C4
Pääasiallinen suorituspaikkaHamina, Kotka ja Virolahti

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Maasotakoulun järjestämissä harjoituksissa ja tilaisuuksissa käytettävien siirrettävien ulkokäymälöiden vuokraaminen ja niihin liittyvät palvelut Rovajärven alueella ja lähistössä. 11.-26.11.2021 järjestetään harjoitus Rovajärvellä, johon tarvitaan n. 90 ulkokäymälää. Käymälät tulee puhdistaa ja tyhjentää kerran viikossa. Tämän lisäksi Maasotakoululla voi olla muita vuokraustarpeita Rovajärven alueella ja lähistössä. Tarjouksen hintaan tulee sisältyä: 1. Kuukauden kestäviin vuokrauksiin tulee sisältyä ulkokäymälän tyhjennys ja höyrypuhdistus/desinfiointi kerran viikossa. Tilaaja sopii tyhjennyksen ja puhdistuksen aikataulun yhdessä toimittajan kanssa. Muut siivoukset/tyhjennykset tilaaja tilaa erikseen (1-3 vko vuokrissa). 2. Kaikissa ulkokäymälöissä tulee olla wc-paperi ja käsidesi. 3. Käymälät tulee toimittaan tilaajan esittämään paikkaan, asentaa ja noutaa sieltä. 4. Palvelun tulee sisältää kaikki kustannukset liittyen ulkokäymälän huoltoon esim. huoltotoimenpiteet vuokrauksen päätyttyä tai viallisen käymälän korjaus/vaihto uuteen sekä asianmukainen jätehuolto.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaRovajärvi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Puolustusvoimien Maasotakoulun järjestämissä harjoituksissa ja tilaisuuksissa käytettävien siirrettävien ulkokäymälöiden vuokraaminen ja niihin liittyvät palvelut. Tarjouksen hintaan tulee sisältyä: 1. Kuukauden kestäviin vuokrauksiin tulee sisältyä ulkokäymälän tyhjennys ja puhdistus kerran viikossa. Tilaaja sopii tyhjennyksen ja puhdistuksen aikataulun yhdessä toimittajan kanssa. Muut siivoukset/tyhjennykset tilaaja tilaa erikseen (1-3 vko vuokrissa). 2. Kaikissa ulkokäymälöissä tulee olla wc-paperi ja käsidesi. 3. Käymälät tulee toimittaan tilaajan esittämään paikkaan, asentaa ja noutaa sieltä. 4. Palvelun tulee sisältää kaikki kustannukset liittyen ulkokäymälän huoltoon esim. huoltotoimenpiteet vuokrauksen päätyttyä tai viallisen käymälän korjaus/vaihto uuteen sekä asianmukainen jätehuolto. Ulkokäymälät tulevat sijaitsemaan Lappeenrannan alueella.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1C4
Pääasiallinen suorituspaikkaLappeenranta

Sopimukset