This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-06-24
Ilmoituksen numero2021-077768
TED numero
OstajaorganisaatioElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (2296962-1 )
PL 236
FI-20101 Turku
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotMaantien 259 parantaminen välillä Kaukalotie-Uotsolantie ja valtatien 11 liittymien katkaiseminen, Sastamala, KU
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/55089/notice/77768/overview
Originaali JSON tietue77768.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMaantielle 259 tehdään noin 1 km pituinen uusi keveyen liikenteen väylä välille Kaukalotie-Uotsolantie. Samalla maantielle tehdään uusia suojateitä. Urakkaan sisältyy ehdollisena työnä Sastamalan Veden vesijohdon asentaminen. Urakkaan sisältyy toisena hankkeena yksityistie- ja maatalousliittymien katkaisemisia valtatieltä 11 Tiisalan kohdalla. Hankinnassa saattaa tulla tilattavaksi lisätöitä. Urakka on kokonaishintapohjainen kokonaisurakka (KU), jossa osa töistä tehdään yksikköhinnoilla. Urakkaan sisältyy kaikki tilaajan laadituttaman rakennussuunnitelman mukaiset työt ja hankinnat urakka-asiakirjojen mukaisesti siten, että työn lopputulos, rakenteet ja tekniset järjestelmät, niiden osat ja käytetyt rakennusaineet täyttävät niille asetetut vaatimukset. Urakan sisältö on määritelty tarkemmin tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaSastamalan kaupungissa sijaitseva Mouhijärvi.

Sopimukset