This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-06-22
Ilmoituksen numero2021-077458
TED numero2021/S 121-318069
OstajaorganisaatioVantaan kaupunki (0124610-9 )
PL 1100
FI-01030 Vantaan kaupunki
http://www.vantaa.fi
Hankinnan otsikkotiedotSuun terveydenhuollon tarveaineet ja tarvikkeet hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio3 100 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/55507/notice/77458/overview
Originaali JSON tietue77458.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta sisältää perushoitoon liittyvät paikkaus-, profylaksia- ja juurihoidon tarvikkeet ja tarveaineet, erikoishoitoihin sisältyy suukirurgia ja protetiikka, tekniset tarvikkeet ja tarveaineet, muihin perustarveaineisiin sisältyy vähäinen määrä välinehuollon tarvikkeita ja varaosia. Osatarjoukset on sallittu seuraavasti: Tarjoaja voi tarjota perustarveaineet tuotevalikoimassa yhteen tai useampaan ryhmään tai positioon. Jokaiseen ryhmässä olevaan yksittäiseen positioon tulee tarjota. Yksittäiset positiot, jotka eivät kuulu ryhmiin, tarjoaja voi tarjota yhteen tai useampaan tai kaikkiin positioihin. Jokaisen position alle on lisätty tarvittava määrä tyhjiä rivejä, joihin tarjoaja täyttää tarjoamansa tuotteen tiedot. Tarjoaja ei saa lisätä rivejä. Hintalomakeessa ryhmät on merkitty punaisilla tähdillä (*). HUOM! Tarjouspyynnön kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit" järjestelmä ilmoittaa, että osatarjoukset osa-alueen sisällä ei sallittu: Tieto tulee virheellisesti järjestelmästä, jonka vuoksi tarjoajan tulee jättää tämä kohta huomioimatta ja tarjoaja voi tehdä tarjouksen osa-aluekohtaisesti edellä manitun ohjeen mukaisesti. Hankittavat tuotteet on määritelty tarjouspyynnön liitteessä 6. Tarjottujen tuotteiden tulee täyttää vähintään tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä esitetyt vaatimukset. Hintalomakkeissa esitetyt hankintamäärät perustuvat tilaajien yhteenlaskettuihin edellisen vuoden ostomääriin. Tarjouspyynnön hintalomakkeissa ilmoitetut kulutusmäärät on poimittu tilaajilta ja toimittajilta saaduista ostoraporteista. Tilaajat eivät sitoudu mihinkään hankintamääriin, vaan tuotteita tilataan tarpeen mukaan. Jokaiseen ryhmään ja jokaiseen yksittäiseen positioon valitaan yksi halvimman hinnan tarjonneen tarjoajan tuotteet. Tarkemmat valintaperusteet on kuvattu tarjouspyynnön kohdassa päätöksenteko.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHammashoitotarvikkeet (33141800)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVantaan kaupungin hammaslaboratoriossa valmistetaan oikomiskojeita Vantaan suun terveydenhuoltoon. Vuosittaiset valmistusmäärät ovat seuraavat: kipsimalleja n. 4500 kpl, kiinteitä oikomiskojeita n. 2300 kpl ja irrotettavia oikomiskojeita n. 1500 kappaletta. Hankintoja tekevät myös jonkin verran Kauniaisten kaupunki ja Kirkkonummen kunta. Osatarjoukset on sallittu seuraavasti: Tarjoaja voi tarjota oikomishoidon tuotevalikoman jokaiseen ryhmään tai positioon. Jokaiseen ryhmässä olevaan yksittäiseen positioon tulee tarjota. Yksittäiset positiot, jotka eivät kuulu ryhmiin, tarjoaja voi tarjota yhteen tai useampaan tai kaikkiin positioihin. Jokaisen position alle on lisätty tarvittava määrä tyhjiä rivejä, joihin tarjoaja täyttää tarjoamansa tuotteen tiedot. Tarjoaja ei saa lisätä rivejä. Hintalomakeessa ryhmät on merkitty punaisilla tähdillä (*). HUOM! Tarjouspyynnön kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit" järjestelmä ilmoittaa, että osatarjoukset osa-alueen sisällä ei sallittu: Tieto tulee virheellisesti järjestelmästä, jonka vuoksi tarjoajan tulee jättää tämä kohta huomioimatta ja tarjoaja voi tehdä tarjouksen osa-aluekohtaisesti edellä manitun ohjeen mukaisesti. Hankittavat tuotteet on määritelty tarjouspyynnön liitteessä 7. Tarjottujen tuotteiden tulee täyttää vähintään tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä esitetyt vaatimukset. Hintalomakkeissa esitetyt hankintamäärät perustuvat tilaajien yhteenlaskettuihin edellisen vuoden ostomääriin. Tarjouspyynnön hintalomakkeissa ilmoitetut kulutusmäärät on poimittu tilaajilta ja toimittajilta saaduista ostoraporteista. Tilaajat eivät sitoudu mihinkään hankintamääriin, vaan tuotteita tilataan tarpeen mukaan. Jokaiseen ryhmään ja jokaiseen yksittäiseen positioon valitaan yksi halvimman hinnan tarjonneen tarjoajan tuotteet. Tarkemmat valintaperusteet on kuvattu tarjouspyynnön kohdassa päätöksenteko.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHampaiden oikomishoitovälineet (33135000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVantaalla hammasimplantteja asennetaan vuosittain noin 40 kappaletta. Määrä on arvio, eikä sido tilaajaa. Kauniaisten kaupungilla ja Kirkkonummen kunnalla ei ole hankintoja tässä hankinta osassa. Tuotteista ei ole tarjouspyynnön liitteenä tarjouslomakepohjaa, vaan tarjoajan tulee ladata tarjouksensa liitteeksi hinnasto. Tarjoushinta tulee ilmoittaa ilman arvonlisäveroa (alv 0 %). Hinnastoon merkitään tuotekohtaisesti mahdollinen alennusprosentti ja tuotteen hinta alennettuna. Hinnasto tulee ladata tarjouspyynnössä mainittuun kohtaan. Katso tarjouspyynnön kohta "Soveltuvuusvaatimukset". HUOM! Tarjouspyynnön kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit" järjestelmä ilmoittaa, että osatarjoukset osa-alueen sisällä ei sallittu: Tieto tulee virheellisesti järjestelmästä, jonka vuoksi tarjoajan tulee jättää tämä kohta huomioimatta ja tarjoaja voi tehdä tarjouksen osa-aluekohtaisesti edellä manitun ohjeen mukaisesti. Kaikki soveltuvuusvaatimukset täyttävät tarjoajat valitaan, joilta valitaan tuotteet asiakkaan tarpeen mukaan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHammasimplantti (33132000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset