This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-06-15
Ilmoituksen numero2021-075962
TED numero
OstajaorganisaatioKauhavan kaupunki (0208852-8 )
Päämajantie 6
FI-62375 Ylihärmä
http://www.kauhava.fi
Hankinnan otsikkotiedotSisäilmatutkimusten konsulttipalvelut 2021-2024
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/55196/notice/75962/overview
Originaali JSON tietue75962.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKuntoarvioiden tarkoitus on selvittää kiinteistön rakenteiden ja järjestelmien kunto pinta-puolisella tarkastelulla ja sen tulee sisältää PTS (pitkän tähtäimen suunnitelma) tyyppinen 10-vuoden suunnitelma karkeilla kustannusarvioilla rakennuksen tulevia ylläpitokorjauksia varten. Tilaaja tilaa kuntoarvioita n. 2–4 kappaletta vuosittain. Kuntoarvioita tilataan kuitenkin tarvetta vastaava määrä. Kuntoarviot tehdään ohjeen RT 103097 Toimitilakiinteistön kuntoarvio mukaisesti. Kuntoarvion suorittaa toimeksiantokohtaisesti nimetty asiantuntijaryhmä. Jokaisen työryhmän jäsenen tulee käydä henkilökohtaisesti arvioimassa oman osaamisalueensa paikan päällä arvioitavassa kohteessa. Kuntoarvioon sisältyy myös lähtökohtaisesti käyttäjäkysely, jossa selvitetään kohteen käyttäjien kommenttien avulla mahdolliset ongelmakohdat. Käyttäjäkyselyn tulokset merkitään kommentteineen kohteen pohjakuviin. Lisäksi työryhmä perehtyy Tilaajan materiaaliin arvioitavasta kohteesta ja hyödyntää annettuja tieto-ja kuntoarviossa. Tarjoaja esittelee lopuksi kuntoarvion Tilaajan edustajille.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI194
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTilaaja tilaa tutkimussuunnitelmia arviolta 3–4 kappaletta vuosittain. Tutkimuksia tehdään tehtyjen tutkimussuunnitelmien pohjalta tai tilaajan erillisenä tilauksena. Tilauksia tehdään kuitenkin tarvetta vastaava määrä. Tutkimussuunnitelmien tarkoituksena on selvittää, mitä tutkimuksia tulee tehdä rakennuksen kunnon tarkemmaksi arvioimiseksi. Tutkimussuunnitelmassa tulee hyödyntää Ti-laajan aiempia materiaaleja, kuten kuntoarvioita ja tutkimuksia. Suunnitelmassa tulee olla rakennusosittain tarkat selostukset, mitä näytteitä ja selvityksiä rakenteista, ilmanvaihdos-ta, putkistosta jne. tulee ottaa rakenteiden ja rakennusosien kunnon selvittämiseksi. Suunnitelmiin tulee pohjakuviin merkiten sekä erillisellä liitteellä ilmoittaa otettavien näytteiden määrät ja tyypit. Tutkimussuunnitelman tulee ohjata kunto- ja sisäilmatutkimuksia tekevälle taholle oikeat tutkintatavat lain mukaisia säädöksiä noudattaen. Esim. rakenteelliset tutkimukset ja raportointi tulee tehdä Ympäristöopas 2016, Rakennuksen kosteus- ja sisäilmatekninen kuntotutkimus -oppaan menetelmiä mukaillen. Tutkimussuunnitelman tulee olla sisällöltään selkeä, niin että sitä voidaan käyttää suoraan tehtävien tutkimuksien hankinnassa ja toteuttamisessa. Kunto- ja sisäilmatutkimuksien tarkoituksena on selvittää tutkimuksien ja näytteiden avulla rakennuksen osien kunto. Kunto- ja sisäilmatutkimusten suorittaminen perustuu lähtökohtaisesti aiemmin laadittuun tutkimussuunnitelmaan. Kuntotutkimukset tulee perustua muun muassa seuraaviin ohjeistuksiin: − Ympäristöopas 2016, Rakennuksen kosteus- ja sisäilmatekninen kuntotutkimus − SuLVI ry:n ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien kuntotutkimusohjeistus (Sovelletaan myös RAU osalta) − SuLVI ry:n LVV-kuntotutkimusopas 2013 − BY 42 Betonijulkisivun kuntotutkimus 2013 − BY 41 Betonirakenteiden korjausohjeet 2016 − Liikuntapaikkajulkaisut 68, 73 ja 110 Mahdolliset rakenneavaukset paikataan väliaikaisilla paikoilla, jotka korvataan kohtuullisessa ajassa tarjoajan toimesta pysyvillä paikkauksilla, ellei toisin sovita. Tarjoaja koordinoi rakenneavausten lopulliset korjaukset yhteistyössä Tilaajan ilmoittaman urakoitsijan kanssa. Kunto- ja sisäilmatutkimuksiin sisältyvät myös rakennusterveysasiantuntijan suorittamat altistumisolosuhdearviot. Tarjoajalla on näytteiden analysointia varten Tilaajan hyväksymä akkredoitu laboratorio (kts. tarkemmin tarjouslomake).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI194
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausAsbesti- ja haitta-ainekartoitusten tarkoituksena on selvittää kiinteistön rakennusosien ja teknisissä järjestelmissä olevat mahdolliset terveydelle vaaralliset haitta-aineet ja raken-nusmateriaalit. Työt tulee suorittaa RT 18-11245 mukaisesti. Tilaaja toimittaa palveluntuottajalle kohteesta lähtötiedot ennen näytteenoton suunnitte-lun ja töiden aloittamista. Palveluntuottaja laatii ennen töiden aloittamista Tilaajalle näyt-teenottosuunnitelman, jonka Tilaaja hyväksyy. Näytteenottokohdat tulee suojata väliai-kaisilla paikkauksilla. Palveluntuottaja koordinoi lopulliset paikkaukset yhteistyössä Ti-laajan ilmoittaman urakoitsijan kanssa. Tarjoajalla on näytteiden analysointia varten Tilaajan hyväksymä akkredoitu laboratorio (kts. tarkemmin tarjouslomake). Palveluntuottaja vastaa työntekijöidensä riittävästä suojauksesta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI194
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät