This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-06-09
Ilmoituksen numero2021-075483
TED numero2021/S 113-297919
OstajaorganisaatioElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (2296962-1 )
Kirkkokatu 12
FI-15110 Lahti
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotHämeen valmennusten palveluntuottajarekisteri (työnhakuvalmennus, uravalmennus, työhönvalmennus, digitaalisesti toteutettava valmennus)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio6 400 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/54890/notice/75483/overview
Originaali JSON tietue75483.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLain julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta (2012/916) tarkoittama työnhaku- ja uravalmennus. Palvelun kesto on työnhakuvalmennuksessa enintään 20 päivää ja uravalmennuksessa enintään 40 päivää/asiakas/vuosi. Valmennuspäivän kesto on on vähintään 4 tuntia ja enintään 7 tuntia. Ryhmätoteutuksessa ryhmän kokotavoite on 15 asiakasta. Palvelu voi olla kiinteästi hinnoiteltu, tulospalkkioitu, tai näiden yhdistelmä. Valmennuksesta annetaan työvoimapoliittinen lausunto. Valmennuksesta sovitaan yleensä työllistymissuunnitelmassa tai aktivointisuunnitelmassa. Palvelun toteutustapa voi vaihdella. Toteutus voi olla palveluntuottajan tilassa järjestettävä, palveluntuottajalle osoitettavassa tilassa järjestettävä, kokonaan verkossa järjestettävä aikaan sidottu kurssi, tai hybriditoteutuksella järjestettävä (hybridi: lähitoteutuksena tilassa järjestettävä ja osittain verkossa järjestettävä). Palvelussa on valmentaja ohjaamassa koko päivän ajan. Tästä osasta voidaan kilpailuttaa webinaarityyppisiä toteutuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTyönhakupalvelut (79611000)
AluekoodiFI1C2, FI1C3
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLain julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 2012/916 mukainen työhönvalmennus. Enimmäiskesto 50 h/asiakas/vuosi. Palvelun keskiössä on yksilöllinen ja tavoitteellinen valmennus työhön sijoittumisessa ja työpaikalla. Kohderyhmänä on henkilöasiakas, joka tarvitsee henkilökohtaista tukea työpaikan etsimiseen, työsopimuksen solmimiseen ja/tai työsuhteen vakiinnuttamiseen. Työhönvalmennusta voidaan käyttää sekä ennen työsuhteen alkua ja työsuhteen aikana. Työnantajalle työhönvalmennus tarjoaa tietoa työnhakijan osaamisesta ja tarvittaessa TE-palveluiden työllistymistä edistävistä tukimuodoista (esim. palkkatuki) ja osaamisen kehittämisestä työelämässä (oppisopimus). Työhönvalmennuksen kesto ja sisällölliset painotukset räätälöidään palvelutarpeen mukaisesti. Palvelusta sovitaan työllistymis- tai aktivointisuunnitelmassa. Palvelusta ei anneta työvoimapoliittista lausuntoa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTyönhakupalvelut (79611000)
AluekoodiFI1C3, FI1C2
Pääasiallinen suorituspaikkaPalvelun suorituspaikka tarkennetaan rajoitetussa kilpailutuksessa.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKokonaan digitaaliselle alustalle perustuva työnhaku-, ura- tai työhönvalmennuksen sisältöä toteuttava valmennus. Asiakas ohjataan palveluntuottajalle, joka antaa mahdollisuuden käyttää valmennuspalvelua määräajan. Pääasiassa asiakas voi suorittaa palvelun sisällön vapaasti ja asiakasohjaus tapahtuu non-stop. Digitaaliseen palveluun voidaan kytkeä valmentajan työtä mutta toteutus tapahtuu kokonaan palveluntuottajan alustalla/järjestelmässä ja etäyhteydellä, jota valmentajan työ tukee. Valmentajaresurssia ei ole sidottu osan 1 tapaan tiettyyn hetkeen. Palvelu voi olla ilman työvoimapoliittista lausuntoa toteutettava tai työvoimapoliittisella lausunnolla toteutettava. Keskeinen erotus osiin numero 1 ja 2 on siis osallistujalle joustava toteutusmalli. Palveluntuottaja toimii tietosuojalain mukaisena rekisterinpitäjänä palvelussa asiakkaasta keräämästään henkilötiedosta. Tietosuojalain tulkinnan ja hyväksyttyjen ehtojen määrittelyn mahdollisen muuttumisen, ja tarjoajakohtaisten erojen vuoksi henkilötietojen käsittelyn ehdot määritetään tarkemmin kilpailutuksissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTyönhakupalvelut (79611000)
AluekoodiFI1C3, FI1C2
Pääasiallinen suorituspaikkaHämeen alueen julkisen työvoimaviranomaisen asiakkaille suunnattu kokonaan digitaalinen valmennus.

Sopimukset