This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-06-08
Ilmoituksen numero2021-075372
TED numero
OstajaorganisaatioSatakunnan ammattikorkeakoulu Oy (2388924-4 )
Satakunnankatu 23
FI-28130 Pori
http://www.samk.fi
Hankinnan otsikkotiedotSatakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n henkilöstö- ja palkkahallinnon tietojärjestelmä sekä palkanlaskentapalvelu
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/54440/notice/75372/overview
Originaali JSON tietue75372.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTavoitteena on hankkia parhaiten sopiva On Premise kokonaisratkaisu SAMKin henkilöstöprosessien tarpeiden ja toiminnallisuuksien tukemiseen ja palkanlaskentaan siten, että ensimmäinen vaihe on tuotannossa 1.1.2022. Tietojärjestelmäkokonaisuudella hoidetaan Tilaajan henkilöstöasiat ja palkanmaksu voimassa olevien työehtosopimusten sekä muiden säädösten mukaisesti. Kokonaisuus toteuttaa Suomessa voimassa olevaa lainsäädäntöä. Hankinnan tavoitteena on nykyaikainen ja ominaisuuksiltaan hyvin testattu sekä hyvin tuettu järjestelmäratkaisu, jonka tulee olla teknisesti luotettava. HR-­järjestelmäkokonaisuudella on oltava riittävät referenssit tarjouspyyntöä vastaavissa kohteissa. Tarjoajan pitää tarjota kokonaisuutta, joka sisältää kohteen kuvauksessa mainitut prosessit. Optioiden tarjoaminen ei ole edellytys tarjouksen hyväksymiselle, eikä niitä huomioida tarjousvertailussa. Järjestelmäkokonaisuuden tulee tukea henkilöstöhallinnon sähköisiä prosesseja sekä niiden kehittämistä. Täten tekninen toimintavarmuus ja kokonaistaloudellisuus ovat edellytyksenä hankinnalle, eikä osatarjouksia hyväksytä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikkaPori

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTavoitteena on hankkia parhaiten sopiva On Premise kokonaisratkaisu SAMKin henkilöstöprosessien tarpeiden ja toiminnallisuuksien tukemiseen ja palkanlaskentaan siten, että ensimmäinen vaihe on tuotannossa 1.1.2022. Optioiden tarjoaminen ei ole edellytys tarjouksen hyväksymiselle, eikä niitä huomioida tarjousvertailussa. Järjestelmäkokonaisuuden tulee tukea henkilöstöhallinnon sähköisiä prosesseja sekä niiden kehittämistä. Täten tekninen toimintavarmuus ja kokonaistaloudellisuus ovat edellytyksenä hankinnalle, eikä osatarjouksia hyväksytä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
AluekoodiFI196