This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-05-30
Ilmoituksen numero2021-074672
TED numero
OstajaorganisaatioLimingan kunta (0186553-2 )
Liminganraitti 10
FI-91900 LIMINKA
http://www.liminka.fi
Hankinnan otsikkotiedotLV- ja IV-asennustöiden puitesopimus
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/54330/notice/74672/overview
Originaali JSON tietue74672.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyötehtävät ovat pienrakentamiseen ja kunnossapitoon liittyviä LV-asennustöitä, jotka sisältävät, pieniä kiinteistöihin- ja ympäristöön tehtäviä rakentamis-, muutos-, korjaus- ja perusparannustöitä. Töihin sisältyy LV-asennustöitä. Hankkeet ovat sisällöltään, kooltaan ja kustannuksiltaan hyvin erityyppisiä. Hankekohtaiset tavoitteet ja tehtävät määritellään työ- ja hankintaryhmittäin. Tässä osassa Tarjoaja tarjoaa työtuntihinnat: LV-asentaja kokemus > 3 vuotta (vertaillaan) ja työnjohto (ei vertailla) ja voi myös tarjota LV-asentaja kokemus < 3 vuotta (ei vertailla). LV-asentaja kokemus < 3 vuotta voidaan tilaajan kanssa sovittaessa valvotusti käyttää asennustehtävissä. Pääasiallisesti materiaalihankinnat hoidetaan hankintayksiköiden toimesta. Kiireellisessä- ja ennalta-arvaamattomissa tilanteissa sekä loma- aikoina materiaalihankinnasta sovitaan työn tilanneen hankintayksikön kanssa. Vuokrakaluston käytöstä sovitaan tarvittaessa erikseen. Tarjoaja tarjoaa työtuntihinnat: LV-asentaja kokemus > 3 vuotta (vertaillaan) ja työnjohto (ei vertailla) ja voi myös tarjota LV-asentaja kokemus < 3 vuotta (ei vertailla). Puitejärjestelysopimuksen perusteella tilattavia toimeksiantoja ei yksilöidä tässä vaiheessa, vaan tehtävän laajuus ja tavoitteet määritellään kutakin yksittäistä toimeksiantoa tehtäessä. Hankintayksiköt eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPutki- ja viemäröintityöt (45332000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaLiminka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyötehtävät ovat pienrakentamiseen ja kunnossapitoon liittyviä IV-asennustöitä, jotka sisältävät, pieniä kiinteistöihin- ja ympäristöön tehtäviä rakentamis-, muutos-, korjaus- ja perusparannustöitä. Hankkeet ovat sisällöltään, kooltaan ja kustannuksiltaan hyvin erityyppisiä. Hankekohtaiset tavoitteet ja tehtävät määritellään työ- ja hankintaryhmittäin. Tässä osassa tarjotaan IV-asennustöiden työtuntihinnat (vertaillaan ja työnjohdon työtuntihinnat (ei vertailla). Pääasiallisesti materiaalihankinnat hoidetaan hankintayksiköiden toimesta. Kiireellisessä- ja ennalta-arvaamattomissa tilanteissa sekä loma- aikoina materiaalihankinnasta sovitaan työn tilanneen hankintayksikön kanssa. Vuokrakaluston käytöstä sovitaan tarvittaessa erikseen. Puitejärjestelysopimuksen perusteella tilattavia toimeksiantoja ei yksilöidä tässä vaiheessa, vaan tehtävän laajuus ja tavoitteet määritellään kutakin yksittäistä toimeksiantoa tehtäessä. Hankintayksiköt eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteiden asennustyöt (45331000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaLiminka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyötehtävät ovat pienrakentamiseen ja kunnossapitoon liittyviä rakentamistöitä, jotka sisältävät, pieniä kiinteistöihin- ja ympäristöön tehtäviä muutos-, korjaus- ja perusparannustöitä. Hankkeet ovat sisällöltään, kooltaan ja kustannuksiltaan hyvin erityyppisiä. Hankekohtaiset tavoitteet ja tehtävät määritellään työ- ja hankintaryhmittäin. Tässä osassa tarjotaan muita LVI-puolen työtuntihintoja (esim kylmälaite asennustyöt). Pääasiallisesti materiaalihankinnat hoidetaan hankintayksiköiden toimesta. Kiireellisessä- ja ennalta-arvaamattomissa tilanteissa sekä loma- aikoina materiaalihankinnasta sovitaan työn tilanneen hankintayksikön kanssa. Vuokrakaluston käytöstä sovitaan tarvittaessa erikseen. Puitejärjestelysopimuksen perusteella tilattavia toimeksiantoja ei yksilöidä tässä vaiheessa, vaan tehtävän laajuus ja tavoitteet määritellään kutakin yksittäistä toimeksiantoa tehtäessä. Hankintayksiköt eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaLiminka

Sopimukset