This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-05-18
Ilmoituksen numero2021-073677
TED numero2021/S 098-255700
OstajaorganisaatioVantaan kaupunki (0124610-9 )
PL 1100
FI-01310 Vantaan kaupunki
https://vantaa.fi
Hankinnan otsikkotiedotSuurtalouskeittiölaitteiden, tarjoilu- ja rst-kalusteiden hankinta sekä niiden ja kylmälaitteiden huolto- ja korjauspalvelujen hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio4 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/51892/notice/73677/overview
Originaali JSON tietue73677.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena olevia kylmä- ja pakastehuoneita hankitaan pääasiassa Vantaan kaupungin uusiin ja peruskorjattaviin kohteisiin sekä täydennyshankintana muihin kohteisiin. Osa-alueeseen kuuluvat kylmälaitteet ja niiden takuu-aikainen huolto. Osa-alueeseen valitaan kolme (3) toimittajaa. Alle 30 000 € (alv 0 %)kylmä- ja pakastehuonehankinnat hankitaan toimittajilta etusijajärjestyksessä. Kylmälaitteet ostetaan 1. toimittajalta. Mikäli 1. toimittaja ei pysty tuotetta tarjoamaan, ostetaan tuote 2. toimittajalta, mikäli 2. toimittaja ei pysty tuotetta tarjoamaan, ostetaan tuote 3. toimittajalta. Yli 30 000 € (alv 0%) kylmälaitehankinnat tullaan kilpailuttamaan puitejärjestelyn sisäisellä kevennetyllä kilpailutuksella.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSuurkeittiölaitteet (39314000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaVantaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKylmä- ja valmistuslaitteiden sekä niiden huolto- ja korjauspalvelujen toimittajaksi valitaan kolme (3) eniten pisteitä saanutta toimittajaa. Valmistuslaitteiden yksikköhintoihin (alv 0 %) tulee sisältyä kaikki kulut, mm. matka-, päiväraha- ja ylityökorvaukset sekä muut mahdolliset työnantajakulut. Alle 30 000 € (alv 0 %) valmistuslaitehankinnat hankitaan toimittajilta etusijajärjestyksessä. Kylmä- ja valmistuslaitteet ostetaan 1. toimittajalta. Mikäli 1. toimittaja ei pysty tuotetta tarjoamaan, ostetaan tuote 2. toimittajalta ja mikäli tämäkään toimittaja ei pysty tuotetta tarjoamaan, ostetaan tuote 3. toimittajalta. Yli 30 000 € (alv 0 %) kylmä- ja valmistuslaitehankinnat tullaan kilpailuttamaan puitejärjestelyn sisäisellä kevennetyllä kilpailutuksella.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSuurkeittiölaitteet (39314000)
Ruoanvalmistuslaitteet (39312000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaVantaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjoilu-, RST- ja elintarvikevarastokalusteet, ruuankuljetusvaunut sekä niiden huolto- ja korjauspalvelujen toimittajaksi valitaan kolme (3) eniten pisteitä saanut toimittaja. Tarjoilu- ja RST -kalusteiden yksikköhintoihin (alv 0 %) tulee sisältyä kaikki kulut, mm. matka-, päiväraha- ja ylityökorvaukset sekä muut mahdolliset työnantajakulut. Alle 30 000 € (alv 0 %) kaluste- ja laitehankinnat hankitaan toimittajilta etusijajärjestyksessä. Tarjoilu-, RST- ja elintarvikevarastokalusteet, ruuankuljetusvaunut ostetaan 1. toimittajalta. Mikäli 1. toimittaja ei pysty tuotetta tarjoamaan, ostetaan tuote 2. toimittajalta ja mikäli tämäkään toimittaja ei pysty tuotetta tarjoamaan, ostetaan tuote 3. toimittajalta. Yli 30 000 € (alv 0 %) kaluste- ja laitehankinnat tullaan kilpailuttamaan puitejärjestelyn sisäisellä kevennetyllä kilpailutuksella.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRuokalan laitteet (39312200)
Suurkeittiölaitteet (39314000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaVantaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat suurkeittiöiden kylmälaitteiden huolto- ja korjauspalvelut. Tarjouskilpailun perusteella muodostetaan puitejärjestely kahden (2) eniten pisteitä saaneen toimittajan kanssa, jotka jakavat palveluntuottamisen Vantaan aluejaon mukaan. Aluejaon muodostaa etelä-pohjoissuunnassa Tuusulanväylä. 1. Itä-Vantaa: eniten pisteitä saanut tarjoaja, etusijajärjestyksessä ensisijainen toimittaja 2. Länsi-Vantaa: toiseksi eniten pisteitä saanut tarjoaja, etusijajärjestyksessä ensisijainen toimittaja Mikäli alueen ensisijainen toimittaja ei pysty tarjoamaan palvelua vaaditussa ajassa, voidaan palvelu hankkia toisen alueen ensisijaiselta toimittajalta. Laitteiden takuuhuollot ja -korjaukset hoitaa laitteen alun perin toimittanut toimittaja. Huoltopalvelun tuntihintaan (alv 0 %) tulee sisältyä kaikki kulut, mm. matka-, päiväraha- ja ylityökorvaukset sekä muut mahdolliset työnantajakulut.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHotelli- ja ravintolalaitteiden korjaus ja huolto (50880000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaVantaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausAstianpesukoneiden - varusteiden ja -kalusteiden sekä niiden huolto- ja korjauspalvelujen toimittajaksi valitaan kolme (3) eniten pisteitä saanutta toimittajaa. Astianpesukoneidein yksikköhintoihin (alv 0 %) tulee sisältyä kaikki kulut, mm. matka-, päiväraha- ja ylityökorvaukset sekä muut mahdolliset työnantajakulut. Alle 30 000 € (alv 0 %) astianpesukoneet hankitaan toimittajilta etusijajärjestyksessä. Astianpesukoneet ostetaan 1. toimittajalta. Mikäli 1. toimittaja ei pysty tuotetta tarjoamaan, ostetaan tuote 2. toimittajalta ja mikäli tämäkään toimittaja ei pysty tuotetta tarjoamaan, ostetaan tuote 3. toimittajalta. Yli 30 000 € (alv 0 %) astianpesukonehankinnat tullaan kilpailuttamaan puitejärjestelyn sisäisellä kevennetyllä kilpailutuksella.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSuurkeittiölaitteet (39314000)
Astianpesukoneiden osat (42971000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaVantaa

Sopimukset