This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-05-14
Ilmoituksen numero2021-073495
TED numero2021/S 096-251388
OstajaorganisaatioKunta-aravat Oy (1712916-9 )
Toinen linja 14
FI-00530 Helsinki
http://www.kas.fi
Hankinnan otsikkotiedotKAS Nummela Kappelitie, asuintalon suunnittelu
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen205 100 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/45645/notice/73495/overview
Originaali JSON tietue73495.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan tavoitteena on avointa menettelyä käyttäen hankkia tilaajan käyttöön kokonaistaloudellisesti edullisin palveluntuottaja, jolla on parhaat edellytykset toteuttaa kohteen pää- ja arkkitehtisuunnittelu sekä tietomallikoordinaatio. Kohteen suunnittelun lähtökohtana on tuottaa suunnitteluratkaisu, joka on pitkäaikaiskestävä, käytettävyydeltään ja estetiikaltaan tarkoituksenmukainen sekä soveltuu taloudellisuudeltaan ja laadultaan pitkäaikaiseen vuokra-asuntokäyttöön. Tilaajan tärkeimmät tavoitteet suunnittelulle hankkeen aikana ovat: • Kohde on toteutettavissa kohtuuhintaisesti (ARA-kohde) • Kohde on laatutasoltaan tarkoituksenmukainen (ARA-kohde) • Kohde suunnitellaan tietomallipohjaisesti • Kohteen energialuokka on voimassa olevien määräysten mukaan, ei erityisvaatimuksia • Yhteistyö hankkeen aikana on sujuvaa ja kommunikaatio on proaktiivista hankeosapuolien kesken • Tavoitteena on, että rakentaminen valmistuu syksyllä 2023 Vihdin Nummelaan suunnitellaan asuinkerrostalo piha-alueineen sekä kohteen käyttöön tulevat auto-paikat. Talossa on pohjakerros, neljä asuinkerrosta ja ullakkokerros. Kohteeseen tulee kaksi porras-huonetta ja alustavasti yhteensä n. 55 ARA-vuokra-asuntoa. Kohteen huoneistoala on yhteensä n. 2504,5 htm2. Asuinrakennuksen kokonaisala on yhteensä n. 3705 brm2. Asuntojen keskipinta-ala on n. 45,5 m2. Kunta-aravat Oy toimii hankkeen rakennuttajana. Rakennuskohde on tarkoitus toteuttaa kokonaisurakkana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennusten arkkitehtipalvelut (71221000)
Arkkitehtoniset suunnittelupalvelut (71220000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSuunnittelu, Helsinki, Työmaa, Vihti

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-04-13
Sopimusnumero
MyyjätInnovarch Oy (FI),  1642205-6 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan tavoitteena on avointa menettelyä käyttäen hankkia tilaajan käyttöön kokonaistaloudellisesti edullisin palveluntuottaja, jolla on parhaat edellytykset toteuttaa kohteen rakennesuunnittelu palokatkosuunnitelmineen. Kohteen suunnittelun lähtökohtana on tuottaa suunnitteluratkaisu, joka on pitkäaikaiskestävä, käytettävyydeltään ja estetiikaltaan tarkoituksenmukainen sekä soveltuu taloudellisuudeltaan ja laadultaan pitkäaikaiseen vuokra-asuntokäyttöön. Tilaajan tärkeimmät tavoitteet suunnittelulle hankkeen aikana ovat: • Kohde on toteutettavissa kohtuuhintaisesti (ARA-kohde) • Kohde on laatutasoltaan tarkoituksenmukainen (ARA-kohde) • Kohde suunnitellaan tietomallipohjaisesti • Kohteen energialuokka on voimassa olevien määräysten mukaan, ei erityisvaatimuksia • Yhteistyö hankkeen aikana on sujuvaa ja kommunikaatio on proaktiivista hankeosapuolien kesken • Tavoitteena on, että rakentaminen valmistuu syksyllä 2023 Vihdin Nummelaan suunnitellaan asuinkerrostalo piha-alueineen sekä kohteen käyttöön tulevat autopaikat. Talossa on pohjakerros, neljä asuinkerrosta ja ullakkokerros. Kohteeseen tulee kaksi porrashuonetta ja alustavasti yhteensä n. 55 ARA-vuokra-asuntoa. Kohteen huoneistoala on yhteensä n. 2504,5 htm2. Asuinrakennuksen kokonaisala on yhteensä n. 3705 brm2. Asuntojen keskipinta-ala on n. 45,5 m2. Kunta-aravat Oy toimii hankkeen rakennuttajana. Rakennuskohde on tarkoitus toteuttaa kokonaisurakkana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKantavien rakenteiden suunnittelu (71327000)
Perustusten suunnittelupalvelut (71325000)
Insinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSuunnittelu, Helsinki, Työmaa, Vihti

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-04-12
Sopimusnumero
MyyjätRaksystems Insinööritoimisto Oy (FI),  0905045-0 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan tavoitteena on avointa menettelyä käyttäen hankkia tilaajan käyttöön kokonaistaloudellisesti edullisin palveluntuottaja, jolla on parhaat edellytykset toteuttaa kohteen LVI-suunnittelu. Kohteen suunnittelun lähtökohtana on tuottaa suunnitteluratkaisu, joka on pitkäaikaiskestävä, käytettävyydeltään ja estetiikaltaan tarkoituksenmukainen sekä soveltuu taloudellisuudeltaan ja laadultaan pitkäaikaiseen vuokra-asuntokäyttöön. Tilaajan tärkeimmät tavoitteet suunnittelulle hankkeen aikana ovat: • Kohde on toteutettavissa kohtuuhintaisesti (ARA-kohde) • Kohde on laatutasoltaan tarkoituksenmukainen (ARA-kohde) • Kohde suunnitellaan tietomallipohjaisesti • Kohteen energialuokka on voimassa olevien määräysten mukaan, ei erityisvaatimuksia • Yhteistyö hankkeen aikana on sujuvaa ja kommunikaatio on proaktiivista hankeosapuolien kesken • Tavoitteena on, että rakentaminen valmistuu syksyllä 2023 Vihdin Nummelaan suunnitellaan asuinkerrostalo piha-alueineen sekä kohteen käyttöön tulevat autopaikat. Talossa on pohjakerros, neljä asuinkerrosta ja ullakkokerros. Kohteeseen tulee kaksi porrashuonetta ja alustavasti yhteensä n. 55 ARA-vuokra-asuntoa. Kohteen huoneistoala on yhteensä n. 2504,5 htm2. Asuinrakennuksen kokonaisala on yhteensä n. 3705 brm2. Asuntojen keskipinta-ala on n. 45,5 m2. Kunta-aravat Oy toimii hankkeen rakennuttajana. Rakennuskohde on tarkoitus toteuttaa kokonaisurakkana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
Rakennusten kone- ja sähköasennusten suunnittelupalvelut (71321000)
Lämmitysjärjestelmän suunnittelupalvelut (71321200)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSuunnittelu, Helsinki, Työmaa, Vihti

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-04-25
Sopimusnumero
MyyjätRaksystems Insinööritoimisto Oy (FI),  0905045-0 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan tavoitteena on avointa menettelyä käyttäen hankkia tilaajan käyttöön kokonaistaloudellisesti edullisin palveluntuottaja, jolla on parhaat edellytykset toteuttaa kohteen sähkösuunnittelu. Kohteen suunnittelun lähtökohtana on tuottaa suunnitteluratkaisu, joka on pitkäaikaiskestävä, käytettävyydeltään ja estetiikaltaan tarkoituksenmukainen sekä soveltuu taloudellisuudeltaan ja laadultaan pitkäaikaiseen vuokra-asuntokäyttöön. Tilaajan tärkeimmät tavoitteet suunnittelulle hankkeen aikana ovat: • Kohde on toteutettavissa kohtuuhintaisesti (ARA-kohde) • Kohde on laatutasoltaan tarkoituksenmukainen (ARA-kohde) • Kohde suunnitellaan tietomallipohjaisesti • Kohteen energialuokka on voimassa olevien määräysten mukaan, ei erityisvaatimuksia • Yhteistyö hankkeen aikana on sujuvaa ja kommunikaatio on proaktiivista hankeosapuolien kesken • Tavoitteena on, että rakentaminen valmistuu syksyllä 2023 Vihdin Nummelaan suunnitellaan asuinkerrostalo piha-alueineen sekä kohteen käyttöön tulevat auto-paikat. Talossa on pohjakerros, neljä asuinkerrosta ja ullakkokerros. Kohteeseen tulee kaksi porrashuonetta ja alustavasti yhteensä n. 55 ARA-vuokra-asuntoa. Kohteen huoneistoala on yhteensä n. 2504,5 htm2. Asuinrakennuksen kokonaisala on yhteensä n. 3705 brm2. Asuntojen keskipinta-ala on n. 45,5 m2. Kunta-aravat Oy toimii hankkeen rakennuttajana. Rakennuskohde on tarkoitus toteuttaa kokonaisurakkana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennusten kone- ja sähköasennusten suunnittelupalvelut (71321000)
Insinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSuunnittelu, Helsinki, Työmaa, Vihti

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-04-15
Sopimusnumero
MyyjätWE Sähkö Oy (FI),  2410721-6