This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-04-30
Ilmoituksen numero2021-072151
TED numero
OstajaorganisaatioMetsähallitus (0116726-7 )
Kirjaamo/PL 94
FI-01301 Vantaa
http://www.metsa.fi
Hankinnan otsikkotiedotRaja-Joosepin kentän ja Kolttakenttien rakennusten restauroiva korjaussuunnittelu
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/52626/notice/72151/overview
Originaali JSON tietue72151.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehtävänä on Kolttakenttien restauroivan korjaussuunnitelman laatiminen Sitowise Oy:n 2020 laatiman aineiston pohjalta. Tarjouspyyntöön sisältyy kahden rakennuksen ja yhden rakennelman korjaussuunnittelu. Kohteet ovat Suomuojoen kolttakentän asuinkota ja jalka-aitta, sekä Oskarinkosken kolttakentän Ivan Semenoffin tupa. Suunnitelman tulee sisältää restauroiviin menetelmiin perustuva korjaussuunnitelma kaikkine urakoinnin edellyttämine suunnitelmineen ja asiakirjoineen. Suunnitelman sisällön tarkempi määritelmä on esitetty tarjouspyynnön liitteissä 1.3 ja 1.4. Kohteen sijainti ja valokuvat ovat tarjouspyynnön liitteessä 1.2. Kohteen aiempi suunnitteluaineisto on tarjouspyynnön liitteinä 1.6-1.8. Toimeksiannon sopimusluonnos on tarjouspyynnön liitteenä 4.1. Tarjoaja on velvollinen noudattamaan Metsähallituksen toimintatapaohjetta toimittajille (Supplier Code of Conduct) (liite 4.2). Suunnitelmassa ja siinä esitetyissä toimenpiteissä tulee huomioida rakenteen ja sen ympäristön merkittävät suojeluarvot. Korjaussuunnitelman tulee keskittyä vaurionaiheuttajan tunnistamiseen, poistamiseen ja vaurioituneen rakenteen korjaamiseen historialliselle kohteelle sopivin menetelmin. Esitettävien toimenpiteiden tulee tukea rakenteen ja sen nykyisen ulkoasun, sekä olemassa olevien materiaalien säilymistä ja mahdolliset muutokset tulee kyetä sovittamaan ympäristöön ja rakenteisiin. Suunnitelma-aineiston tulee tarvittaessa toimia myös toimenpide- ja rakennuslupa-aineistona. Suunnitelmien valmistuttua niistä pyydetään Museoviraston, Saamelaismuseo Siidan, Kolttien kyläkokouksen ja Saamelaiskäräjien lausunnot. Tarjoajan tulee varautua tekemään suunnitelmiin lausunnon mahdollisesti edellyttämät muutokset, korjaukset tai täydennykset kahden (2) viikon sisällä tilaajan kirjallisesta pyynnöstä. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön soveltuvuusvaatimukset. Tarjouksen jättämisen yhteydessä tulee palauttaa referenssilomake (liite 1.5). Mikäli referenssivaatimukset eivät täyty, tarjous hylätään. Lopullinen raportti tulee toimittaa tilaajalle 29.10.2021 kello 12.00 mennessä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaUrho Kekkosen kansallispuisto (Inari ja Sodankylä).

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehtävänä on Raja-Joosepin asuinkentän Joosepin ja Tiltan kämpän sekä savusaunan restauroivan korjaussuunnitelman laatiminen. Suunnitelman tulee sisältää tekniset suunnitelmat, piirustusaineisto sekä toimenpiteiden kustannuslaskenta. Suunnitelman tulee sisältää restauroiviin menetelmiin perustuva korjaussuunnitelma kaikkine urakoinnin edellyttämine suunnitelmineen ja asiakirjoineen. Suunnitelman sisällön tarkempi määritelmä on esitetty tarjouspyynnön liitteissä 2.3 ja 2.4. Kohteen sijainti ja valokuvat ovat tarjouspyynnön liitteessä 2.2. Kohteen aiempi suunnitteluaineisto on tarjouspyynnön liitteinä 2.6-2.7. Toimeksiannon sopimusluonnos on tarjouspyynnön liitteenä 4.1. Toimeksiannon sopimusluonnos on tarjouspyynnön liitteenä 4.1. Tarjoaja on velvollinen noudattamaan Metsähallituksen toimintatapaohjetta toimittajille (Supplier Code of Conduct) (liite 4.2). Suunnitelmassa ja siinä esitetyissä toimenpiteissä tulee huomioida rakenteen ja sen ympäristön merkittävät suojeluarvot. Korjaussuunnitelman tulee keskittyä vaurionaiheuttajan tunnistamiseen, poistamiseen ja vaurioituneen rakenteen korjaamiseen historialliselle kohteelle sopivin menetelmin. Esitettävien toimenpiteiden tulee tukea rakenteen ja sen nykyisen ulkoasun, sekä olemassa olevien materiaalien säilymistä ja mahdolliset muutokset tulee kyetä sovittamaan ympäristöön ja rakenteisiin. Suunnitelma-aineiston tulee tarvittaessa toimia myös toimenpide- ja rakennuslupa-aineistona. Suunnitelmien valmistuttua niistä pyydetään Museoviraston ja Saamelaismuseo Siidan lausunnot. Tarjoajan tulee varautua tekemään suunnitelmiin lausunnon mahdollisesti edellyttämät muutokset, korjaukset tai täydennykset kahden (2) viikon sisällä tilaajan kirjallisesta pyynnöstä. Lopullinen raportti tulee toimittaa tilaajalle 29.10.2021 kello 12.00 mennessä. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön soveltuvuusvaatimukset. Tarjouksen jättämisen yhteydessä tulee palauttaa referenssilomake (liite 2.5). Mikäli referenssivaatimukset eivät täyty, tarjous hylätään.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaUrho Kekkosen kansallispuisto (Inari).

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehtävänä on Kolttakenttien osa 2; restauroivan korjaussuunnitelman Suomujoen poroliemulle sekä Oskarinkosken maakellareille 1 ja 2. Suunnitelman tulee sisältää tekniset suunnitelmat, piirustusaineisto sekä toimenpiteiden kustannuslaskenta. Suunnitelman tulee sisältää restauroiviin menetelmiin perustuva korjaussuunnitelma kaikkine urakoinnin edellyttämine suunnitelmineen ja asiakirjoineen. Suunnitelman sisällön tarkempi määritelmä on esitetty tarjouspyynnön liitteissä 3.3 ja 3.4. Kohteen sijainti ja valokuvat ovat tarjouspyynnön liitteessä 3.2. Kohteen aiempi suunnitteluaineisto on tarjouspyynnön liitteinä 1.6-1.8. Toimeksiannon sopimusluonnos on tarjouspyynnön liitteenä 4.1. Tarjoaja on velvollinen noudattamaan Metsähallituksen toimintatapaohjetta toimittajille (Supplier Code of Conduct) (liite 4.2). Suunnitelmassa ja siinä esitetyissä toimenpiteissä tulee huomioida rakenteen ja sen ympäristön merkittävät suojeluarvot. Korjaussuunnitelman tulee keskittyä vaurionaiheuttajan tunnistamiseen, poistamiseen ja vaurioituneen rakenteen korjaamiseen historialliselle kohteelle sopivin menetelmin. Esitettävien toimenpiteiden tulee tukea rakenteen ja sen nykyisen ulkoasun, sekä olemassa olevien materiaalien säilymistä ja mahdolliset muutokset tulee kyetä sovittamaan ympäristöön ja rakenteisiin. Suunnitelma-aineiston tulee tarvittaessa toimia myös toimenpide- ja rakennuslupa-aineistona. Suunnitelmien valmistuttua niistä pyydetään Museoviraston, Saamelaismuseo Siidan, Kolttien kyläkokouksen ja Saamelaiskäräjien lausunnot. Tarjoajan tulee varautua tekemään suunnitelmiin lausunnon mahdollisesti edellyttämät muutokset, korjaukset tai täydennykset kahden (2) viikon sisällä tilaajan kirjallisesta pyynnöstä. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön soveltuvuusvaatimukset. Tarjouksen jättämisen yhteydessä tulee palauttaa referenssilomake (liite 3.5). Mikäli referenssivaatimukset eivät täyty, tarjous hylätään. Lopullinen raportti tulee toimittaa tilaajalle 29.10.2021 kello 12.00 mennessä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutYhdyskunta- ja maisemansuunnittelupalvelut (71400000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaUrho Kekkosen kansallispuisto (inari ja Sodankylä)

Sopimukset