This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-04-28
Ilmoituksen numero2021-071948
TED numero
OstajaorganisaatioLahden seurakuntayhtymä (0205520-8 )
Kirkkokatu 5
FI-15110 Lahti
http://www.lahdenseurakunnat.fi
Hankinnan otsikkotiedotLahden seurakuntayhtymän leirikeskusyksikön siivouspalvelujen hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/52505/notice/71948/overview
Originaali JSON tietue71948.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSiikaniemen kurssikeskuksen siivouspalvelujen hankinta. Siikaniemen kurssikeskukseen kuuluvat päärakennus, majoitusrakennus sekä rantasauna. Päärakennuksessa on 33 vuodepaikkaa 15 hotellitasoisessa huoneessa. Huoneista 12 kpl on 2hh ja 3 kpl 3hh huoneita. Kaikissa huoneissa on oma suihku/wc. Päärakennukseen kuuluu 200 hengen juhlasali ja 110 hengen ruokalasali. Lisäksi rakennuksessa on kokoushuone, takkahuone ja kabinetti sauna ja uima-allastilat. Majoitusrakennuksessa on 61 vuodepaikkaa. Huoneista 4 kp on 6 kpl 2 hh, 1 kpl 3 hh ja 11 kpl 4hh huoneita. Huoneissa ei ole omia wc- ja suihkutiloja van ne ovat käytävillä. Rakennuksessa on yksi 2 hh invahuone, jossa on oma wc- ja suihkutila. Rakennuksessa on lisäksi kokoussali 60 hengelle ja kaksi 25 hengen luokkahuonetta ja pieni kappeli, johon mahtuu 30 henkilöä. Rantasaunassa on 10 ja 15 hengen saunat ja 40 henkilön kokous/ takkahuone ja pieni keittiö. Siivouspalvelu sisältää palvelukuvauksissa kuvatut ylläpito- ja harvemmin suoritettavat siivoustehtävät sekä perussiivoustehtävät. Hankittavan palvelun tulee sisältää palvelun työnjohdon, palvelun suunnittelun ja palvelun sopeuttamisen tilaajan muuttuvissa tarpeissa, palvelun laadunhallinnan ja tulosten dokumentoinnin sekä osallistuminen tarkastuksiin ja tilaajan järjestämiin kokouksiin. Palveluhinnat tulee sisältää kaikki kustannukset mm. palkka- matka- ja yleiskustannuslisät sopimus- ja yksikköhinnoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSiivous- ja puhdistuspalvelut (90910000)
AluekoodiFI1C3
Pääasiallinen suorituspaikkaSiikaniemen kurssikeskus Siikaniementie 210, Kutajärvi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUpilan leirikeskuksen siivouspalvelut. Upilan leirikeskukseen kuuluvat majoitusrakennus, vanha päärakennus, huoltorakennus sekä rantasauna. Majoitusrakennuksessa on 42 majoituspaikkaa kymenessä 4 hengen huoneessa ja 1 2 hengen huoneessa. Lisäksi rakennuksessa on sali, johon mahtuu 50 henkilöä. Vanhassa päärakennus on rakennettu 180 luvulla ja remontoitu 2015. Siellä on majoitustilat 6 henkilölle kolmessa kahden hengen huoneessa sekä sali 20 hengen kokoontumisiin. Huoltorakennuksessa on ruokailutilat 40 henkilölle, keittiö sekä wc-tiloja ja sauna. Rantasaunassa sauna ja kokoustilat. Siivouspalvelu sisältää palvelukuvauksissa kuvatut ylläpito- ja harvemmin suoritettavat siivoustehtävät sekä perussiivoustehtävät. Hankittavan palvelun tulee sisältää palvelun työnjohdon, palvelun suunnittelun ja palvelun sopeuttamisen tilaajan muuttuvissa tarpeissa, palvelun laadunhallinnan ja tulosten dokumentoinnin sekä osallistuminen tarkastuksiin ja tilaajan järjestämiin kokouksiin. Palveluhinnat tulee sisältää kaikki kustannukset mm. palkka- matka- ja yleiskustannuslisät sopimus- ja yksikköhinnoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSiivous- ja puhdistuspalvelut (90910000)
AluekoodiFI1C3
Pääasiallinen suorituspaikkaUpilan leirikeskus Upilantie 66, 16730 Kutajärvi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLuomaniemen toimintakeskus on rakennettu 2015. Hankinnassa on kyse toimintakeskuksen siivouspalvelujen hankinnasta. Luomaniemen toimintakeskus koostuus ruokala rakennuksesta, majoitusrakennuksesta ja rantasaunasta. Ruokalarakennuksessa on 62 asikaspaikkainen ruokasali ja 28 paikkainen kabinetti sekä keittiö. Majoitusrakennuksessa on 42 majoituspaikkaa 13 huoneessa. Huoneissa on omat wc- ja suihkutilat. Lisäksi rakennuksessa on kirkkosali sekä asiakaskeittiö 100 hengen tilaisuuksiin. Rakennuksessa on myös 100 m2 pelihalli sekä askartelu ja luokkatilaa. Siivouspalvelu sisältää palvelukuvauksissa kuvatut ylläpito- ja harvemmin suoritettavat siivoustehtävät sekä perussiivoustehtävät. Hankittavan palvelun tulee sisältää palvelun työnjohdon, palvelun suunnittelun ja palvelun sopeuttamisen tilaajan muuttuvissa tarpeissa, palvelun laadunhallinnan ja tulosten dokumentoinnin sekä osallistuminen tarkastuksiin ja tilaajan järjestämiin kokouksiin. Palveluhinnat tulee sisältää kaikki kustannukset mm. palkka- matka- ja yleiskustannuslisät sopimus- ja yksikköhinnoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSiivous- ja puhdistuspalvelut (90910000)
AluekoodiFI1C3
Pääasiallinen suorituspaikkaLuomaniemen toimintakeskus, Luomaniementie 1, 15560 Nastola

Sopimukset