This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-03-19
Ilmoituksen numero2021-068146
TED numero
OstajaorganisaatioLappeenrannan kaupunki (0162193-3 )
PL 11
FI-53101 Lappeenranta
http://www.lappeenranta.fi
Hankinnan otsikkotiedotKutsu markkinavuoropuheluun: Hybridiurakat (aurausurakka + hiekanpoisto ja liikennevihreä) Lappeenrannan alueilla Länsi ja Karhuvuori-Hiessilta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/49977/notice/68146/overview
Originaali JSON tietue68146.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä ei ole hankintailmoitus, eikä tarjouspyyntö, vaan kutsu markkinavuoropuheluun mahdollisille toimittajille kommentoida Lappeenrannan kaupungin alueellisten hybridiurakoiden (aurausurakka + hiekanpoisto ja liikennevihreä) kilpailutuksen toteutusta. Nyt kilpailutettavat alueet ovat Länsi ja Karhuvuori-Hiessilta. Markkinavuoropuhelutilaisuus järjestetään torstaina 8.4.2021 klo 13.00 – 15.00 Teams-sovelluksen kautta. Markkinavuoropuhelussa on tarkoituksena selvittää toimijoiden mahdollisuuksia aurausurakoiden sekä hiekanpoiston ja liikennevihreän puhdistamisen hankintaan liittyen sekä tulevan kilpailutuksien tavoitteita sekä kuulla toimijoiden mielipiteitä näihin. Keskustelemme tilaisuudessa mm. tilaajan tavoitteista hankinnalle sekä ympäristökriteerien käytöstä hankinnassa. Hybridiurakat ovat alueurakoita ja ne kilpailutetaan kahtena eri kilpailutuksena. Olemme valmistelleet uutta hankintaa siten, että tulemme kilpailuttamaan Länsi- ja Karhuvuori-Hiessilta -alueiden hybridiurakat siten, että sopimus koostuu aurausurakasta ja hiekanpoistosta sekä liikennevihreän puhdistamisesta. Hankinnan sopimuskausi on 3+1+1 vuotta. Keskustelemme myös ympäristökriteerien käytöstä hankinnassa ja käymme läpi mahdolliset ennakkokysymykset vastauksineen. Ilmoittautuminen tilaisuuteen Tämän ilmoituksen perusteella pyydetään aurausurakoiden hankinnasta kiinnostuneita toimijoita ilmoittautumaan markkinavuoropuheluun ke 7.4.2021 kello 13.00 mennessä ilmoittautumislinkin kautta: https://bit.ly/3eQ8rfw Lähetämme ilmoittautuneille Teams -linkin ennen markkinavuoropuhelun alkua.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1C5