This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-01-18
Ilmoituksen numero2021-062387
TED numero2021/S 015-032734
OstajaorganisaatioSipoon kunta (0203533-8 )
Iso Kylätie 18
FI-04130 Sipoo
http://www.sipoo.fi
Hankinnan otsikkotiedotSipoon kunnan koulukuljetusten hankinta, kolme reittiä
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen530 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/40982/notice/62387/overview
Originaali JSON tietue62387.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohde on Sipoon oppilaiden koulukuljetukset alueella Nikkilä - Savijärvi - Linnanpelto - Herrala. Oppilaat ovat iältään 6-16-vuotiaita, kuitenkin pääasiallisesti 1 -6. luokkien oppilaita. Kuljetettavia oppilaita on syyslukukaudella 2020 47 kappaletta. Kohteen arvioidut kilometrit ovat noin 1500 km/viikko. Yksi tämän kohteen kouluista, Jokipuiston koulu, on useissa eri väistötiloissa koulun ollessa remontissa. 1-4. luokkalaiset ovat Wessman talolla, 5-6. luokkalaiset ovat Juhlatalolla. Jokipuiston koulun remontin on määrä valmistua vuoden 2021 aikana. Tarkemmat tiedot hankittavasta palvelusta tarjouspyyntöasiakirjojen liitteistä. Koulujen ja väistötilojen osoitteet löytyvät liitteestä "Koulukuljetusoppilaat kouluittain syksy 2020". Oppilaiden kuljetus perustuu matkan pituuteen, koulumatkan vaarallisuuteen, puuttuviin julkisiin yhteyksiin tai eritysasiantuntijoiden lausuntoihin. Kuljetettava matka tapahtuu pääsääntöisesti noutopysäkiltä kouluun ja koululta takaisin noutopysäkille. Yksittäisissä tapauksissa nouto tapahtuu oppilaan omasta kotipihasta ja palautus omaan kotipihaan. Kuljetuksen hoitamiseksi edellytetään: - kuljettaja varmistaa, että kaikki kuljetettavat ovat mukana - kuljettaja varmistaa, että turvavyöt ovat kiinnitettynä Tarjottava hinta perustuu hinnoitteluun euroa/km - (alv 0%). Tarjottuun hintaan tulee sisältyä oppilaiden tavanomaisten liikuntavarusteiden kuljettaminen. Ilmoitetun hinnan lisäksi ei saa periä muita lisämaksuja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSipoon kunta

Sopimukset

Päätös päivämäärä2020-12-21
Sopimusnumero
MyyjätMr. Taxi Oy (FI),  1780028-2 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohde on Sipoon oppilaiden koulukuljetukset alueella Nikkilä - Myyras - Martinkylä - Talma. Oppilaat ovat iältään 6-16-vuotiaita, kuitenkin pääasiallisesti 1 -6. luokkien oppilaita. Kuljetettavia oppilaita on syyslukukaudella 2020 21 kappaletta. Kohteen arvioidut kilometrit ovat noin 1700 km/viikko. Yksi tämän kohteen kouluista, Jokipuiston koulu, on useissa eri väistötiloissa koulun ollessa remontissa. 1-4. luokkalaiset ovat Wessman talolla, 5-6. luokkalaiset ovat Juhlatalolla. Jokipuiston koulun remontin on määrä valmistua vuoden 2021 aikana. Tarkemmat tiedot hankittavasta palvelusta tarjouspyyntöasiakirjojen liitteistä. Koulujen osoitteet löytyvät liitteestä "Koulukuljetusoppilaat kouluittain syksy 2020". Oppilaiden kuljetus perustuu matkan pituuteen, koulumatkan vaarallisuuteen, puuttuviin julkisiin yhteyksiin tai eritysasiantuntijoiden lausuntoihin. Kuljetettava matka tapahtuu pääsääntöisesti noutopysäkiltä kouluun ja koululta takaisin noutopysäkille. Yksittäisissä tapauksissa nouto tapahtuu oppilaan omasta kotipihasta ja palautus omaan kotipihaan. Kuljetuksen hoitamiseksi edellytetään: - kuljettaja varmistaa, että kaikki kuljetettavat ovat mukana - kuljettaja varmistaa, että turvavyöt ovat kiinnitettynä Tarjottava hinta perustuu hinnoitteluun euroa/km - hintaan (alv 0%). Tarjottuun hintaan tulee sisältyä oppilaiden tavanomaisten liikuntavarusteiden kuljettaminen. Ilmoitetun hinnan lisäksi ei saa periä muita lisämaksuja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSipoon kunta

Sopimukset

Päätös päivämäärä2020-12-21
Sopimusnumero
MyyjätTaksi Päijänne Oy (FI),  2906840-4 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohde on Sipoon oppilaiden koulukuljetukset alueella Söderkulla - Gumbo – Immersby- Massby. Oppilaat ovat iältään 6-16-vuotiaita, kuitenkin pääasiallisesti 1 -6. luokkien oppilaita. Kuljetettavia oppilaita on syyslukukaudella 2020 8 kappaletta. Kohteen arvioidut kilometrit ovat noin 500 km/viikko. Tarkemmat tiedot hankittavasta palvelusta tarjouspyyntöasiakirjojen liitteistä. Koulujen osoitteet löytyvät liitteestä "Koulukuljetusoppilaat kouluittain syksy 2020". Oppilaiden kuljetus perustuu matkan pituuteen, koulumatkan vaarallisuuteen, puuttuviin julkisiin yhteyksiin tai eritysasiantuntijoiden lausuntoihin. Kuljetettava matka tapahtuu pääsääntöisesti noutopysäkiltä kouluun ja koululta takaisin noutopysäkille. Yksittäisissä tapauksissa nouto tapahtuu oppilaan omasta kotipihasta ja palautus omaan kotipihaan. Kuljetuksen hoitamiseksi edellytetään: - kuljettaja varmistaa, että kaikki kuljetettavat ovat mukana - kuljettaja varmistaa, että turvavyöt ovat kiinnitettynä Tarjottava hinta perustuu hinnoitteluun euroa/km - hintaan (alv 0%). Tarjottuun hintaan tulee sisältyä oppilaiden tavanomaisten liikuntavarusteiden kuljettaminen. Ilmoitetun hinnan lisäksi ei saa periä muita lisämaksuja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSipoon kunta

Sopimukset

Päätös päivämäärä2020-12-18
Sopimusnumero
MyyjätOy Stefan Forsberg Ab (FI),  2575956-6