This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2020-09-18
Ilmoituksen numero2020-054213
TED numero2020/S 185-445666
OstajaorganisaatioVäylävirasto (1010547-1 )
PL 33 (Opastisilta 12A)
FI-00521 HELSINKI
http://www.vayla.fi
Hankinnan otsikkotiedotValtatien 4 parantaminen Karsikon liittymän kohdalla, Simo, KU
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen3 560 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/37831/notice/54213/overview
Originaali JSON tietue54213.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUrakkaan kuuluu "Vt 4 parantaminen Karsikon liittymän kohdalla, Simo Rakennusurakka" rakentaminen siinä laajuudessa kuin se rakennussuunnitelma-asiakirjoissa on määritelty kaikkine tiejärjestelyineen, varusteineen ja laitteineen urakka-asiakirjojen mukaisesti siten, että työn lopputulos, rakenteet ja tekniset järjestelmät, niiden osat ja käytetyt rakennusaineet täyttä-vät niille asetetut vaatimukset. Urakkaan sisältyy mm: • Vt 4 parantaminen Karsikon liittymän kohdalla, Simo Rakennusurakka" plv. 0 - 800 - rakentaminen rakennussuunnitelman mukaan kaikkine töineen, materiaalinhankintoineen ja järjestelyineen urakan alussa päivitetyn rakennussuunnitelman mukaisesti • Urakkaan sisältyy hankkeen rakennussuunnitelman päivittäminen urakkaohjelman kohdassa 2.2.4 Suunnittelua koskevat erityisvelvollisuudet mukaisessa laajuudessa kaikkien urakka-asiakirjojen mukaisesti siten, että työn lopputulos, rakenteet ja tekniset järjestelmät, niiden osat ja käytetyt rakennusaineet täyttävät niille asetetut vaatimukset • Urakoitsijan tehtävänä on yhteensovittaa tasaus, sivukaltevuudet sekä rakennekerrokset hankkeen molemmissa päissä nykyrakenteisiin. • Urakoitsijan urakassa tarvittavien työnaikaisten liikenteen järjestelyt sisältäen liikenteenohjaussuunnittelun ja toteuttamisen urakkaohjelman kohdan 8.3 Tieliikenne mukaan kaikkine töineen, materiaalinhankintoineen ja järjestelyineen • Urakoitsijan urakassa tarvittavien kiertoteiden suunnittelu ja raken-taminen sisältäen liikenteenohjaussuunnittelun ja toteuttamisen urakkaohjelman kohdan 8.3.10 Kiertotiet mukaan kaikkine töineen, materiaalinhankintoineen ja järjestelyineen Urakkaan kuuluu myös tiedotus-, raportointi- sekä takuuaikaisia töitä ja pää-toteuttajan rooliin kuuluvia yhteensovittamisvelvoitteita tarjouspyyntöasia-kirjojen mukaisesti. Urakkaan kuuluu työt siinä laajuudessa, kuin ne on tarjouspyynnön liitteenä olevissa asiakirjoissa määritelty kaikkine tiejärjestelyineen, varusteineen ja laitteineen. Urakoitsijan tulee suorittaa kaikki ne työt ja niihin liittyvät han-kinnat, jotka asiakirjojen mukaisen työsuorituksen valmiiksi saattaminen edellyttää ja joista ei nimenomaan asiakirjoissa mainita, etteivät ne kuulu urakoitsijan suoritusvelvollisuuteen. Urakan sisältö on määritetty tarkemmin tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaMaksniemi, Simo

Sopimukset

Päätös päivämäärä2020-09-02
Sopimusnumero
MyyjätDestia Oy (FI),  2163026-3