This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2020-08-05
Ilmoituksen numero2020-051618
TED numero2020/S 153-374598
OstajaorganisaatioSipoon kunta (0203533-8 )
Lukkarinmäentie 2
FI-04130 Sipoo
http://www.sipoo.fi
Hankinnan otsikkotiedotRautakauppa- ja puutavara-alan tuotteiden hankinta, puitesopimusjärjestely
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen450 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/32682/notice/51618/overview
Originaali JSON tietue51618.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuitesopimustoimittajiksi tullaan valitsemaan enintään viisi (5) toimittajaa kuhunkin osaan. Puitesopimuksen piirissä hankinnat tehdään erillisillä tilauksilla tämän tarjouskilpailun tuloksena syntyvä hinnoittelu ja muut ehdot huomioon ottaen. Tarjoavien sopimustoimittajien välillä hankintapaikan valinta tehdään ensisijaisesti seuraavin kriteerein: - Ostoksen arvon ollessa 1000 euroa tai alle valitaan ensisijaisesti se sopimustoimittaja, joka on antanut kokonaisedullisimman tarjouksen noudettavan rautakauppa- ja puutavaran osassa. Jos ensisijainen toimittaja ei pysty toimittamaan tuotetta, valitaan seuraavaksi se sopimustoimittaja mistä tahansa osasta, jolla on myyntipiste lähimpänä ensisijaisen toimittajan myyntipistettä. Jos tämä sopimustoimittaja ei kykene toimittamaan tuotetta, valitaan seuraavaksi se sopimustoimittaja mistä tahansa osasta, jolla on myyntipiste lähimpänä toissijaisen sopimustoimittajan myyntipistettä, ja niin edelleen. Ensisijainen toimittaja voi vain olla toimittaja, joka on antanut kokonaisedullisimman tarjouksen noudettavan rautakauppa- ja puutavaran osassa. Toissijainen, kolmassijainen ja niin edelleen voi olla sopimustoimittaja noudettavan rautakauppa- ja puutavaran osassa ja/tai tilattavan rautakauppa- ja puutavaran osassa. Tilaajan päivittäisen toiminnan turvaamiseksi tarjoajalla on oltava liitteellä 1 esitetyn tuotekorin mukainen valikoima välittömästi noudettavissa (ilman toimitusaikaa) 5 km:n säteellä tarjoamaltaan alueelta (Nikkilä). Valtaosa kunnan operatiivisesta toiminnasta tapahtuu tämän säteen rajaaman vyöhykkeen sisällä. Tilaajan useimmiten hankitut tuotteet koostuvat liitteessä 1 kuvatun mukaisista tuotteista. Tarjoajan tulee tarjouksessaan tai osatarjouksessaan tarjota jokaista liitteessä mainittua tuotetta tarjouksen tai osatarjouksen hyväksymistä varten. Liitteessä kuvattujen tuotteiden lisäksi tilaaja hankkii myös laajalti vaihtelevia eri rautakauppa- ja puutavaratuotteita tarpeensa mukaan. Nikkilän ja Söderkullan alueiden tarkemmat mittauspisteet on ilmoitettu kohdassa ”Hankinnan kohteen kriteerit”. Rautakauppa- ja puutavaratuotteita hankitaan kunnassa pääasiassa kunnan kiinteistöjen kunnossapito- ja huoltotöihin. Tarjouspyynnössä asetetut kilometrirajat perustuvat noutokustannusten (työaika, polttoaine) minimoimiseen, sillä rautakauppatavaran noudot tehdään työajalla. Valtaosa kunnan tekemistä ostoksista ovat yksittäisiltään arvoiltaan vähäisiä, minkä vuoksi noutokustannukset ovat osuudeltaan merkittäviä kokonaiskustannuksissa. Lisäksi rajauksella pyritään vähentämään autoilusta aiheutuvia ympäristöhaittoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakentamiseen liittyvät rakenteet ja tarvikkeet ja muut tuotteet (sähkölaitteita lukuun ottamatta) (44000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaNikkilä, Sipoo

Sopimukset

Päätös päivämäärä2020-06-17
Sopimusnumero
MyyjätPaipis Centralbod Öppet Bolag (FI),  0130946-4 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuitesopimustoimittajiksi tullaan valitsemaan enintään viisi (5) toimittajaa kuhunkin osaan. Puitesopimuksen piirissä hankinnat tehdään erillisillä tilauksilla tämän tarjouskilpailun tuloksena syntyvä hinnoittelu ja muut ehdot huomioon ottaen. Tarjoavien sopimustoimittajien välillä hankintapaikan valinta tehdään ensisijaisesti seuraavin kriteerein: - Ostoksen arvon ylittäessä 1000 euroa hankinta tehdään kevennetyllä kilpailulla tilattavien rautakauppa- ja puutavaran osaan hyväksyttyjen sopimustoimittajien kesken. Kevennetyssä kilpailussa laaditaan uusi tuotekori tilauskohtaisesti ja pyydetään tähän tuotekoriin tarkennetut tavaroiden hinnat sekä toimitusmaksut. Kevennetyssä kilpailussa valitaan toimittajaksi kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous, perustuen tuotekorin (liite 2) kokonaishinnan sekä toimitusmaksun (ilmoitetaan Hankinnan kohteen kriteerit -kohdassa) yhteiseen summaan. Yli 1000 euron tilauksen kevennetyn kilpailun tarjouspyyntö ilmoitetaan sähköpostitse Nikkilän alueelle kuuluvan tilattavan rautakauppa- ja puutavaran osaan kuuluville toimittajille aluekohtaisesti. Tilaajan useimmiten hankitut tuotteet koostuvat liitteessä 2 kuvatun mukaisista tuotteista. Tarjoajan tulee tarjouksessaan tai osatarjouksessaan tarjota jokaista liitteessä mainittua tuotetta tarjouksen tai osatarjouksen hyväksymistä varten. Liitteessä 2 kuvattujen tuotteiden lisäksi tilaaja hankkii myös laajalti vaihtelevia eri rautakauppa- ja puutavaratuotteita tarpeensa mukaan. Tilattavaa rautakauppa- ja puutavaraa koskevissa tarjouksissa tarjoajalla tulee olla vähintään yksi (1) noutopiste 15 km:n säteellä tarjoamaltaan alueelta (Nikkilä). Nikkilän ja Söderkullan alueiden tarkemmat mittauspisteet on ilmoitettu kohdassa ”Hankinnan kohteen kriteerit”. Rautakauppa- ja puutavaratuotteita hankitaan kunnassa pääasiassa kunnan kiinteistöjen kunnossapito- ja huoltotöihin. Tarjouspyynnössä asetetut kilometrirajat perustuvat noutokustannusten (työaika, polttoaine) minimoimiseen, sillä rautakauppatavaran noudot tehdään työajalla. Valtaosa kunnan tekemistä ostoksista ovat yksittäisiltään arvoiltaan vähäisiä, minkä vuoksi noutokustannukset ovat osuudeltaan merkittäviä kokonaiskustannuksissa. Lisäksi rajauksella pyritään vähentämään autoilusta aiheutuvia ympäristöhaittoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakentamiseen liittyvät rakenteet ja tarvikkeet ja muut tuotteet (sähkölaitteita lukuun ottamatta) (44000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaNikkilä, Sipoo.

Sopimukset

Päätös päivämäärä2020-06-17
Sopimusnumero
MyyjätPaipis Centralbod Öppet Bolag (FI),  0130946-4 
Väripirtti Oy (FI),  0640941-3 
Östra Skärgårdens Stugservice Oy Ab (FI),  1893662-4 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuitesopimustoimittajiksi tullaan valitsemaan enintään viisi (5) toimittajaa kuhunkin osaan. Puitesopimuksen piirissä hankinnat tehdään erillisillä tilauksilla tämän tarjouskilpailun tuloksena syntyvä hinnoittelu ja muut ehdot huomioon ottaen. Tarjoavien sopimustoimittajien välillä hankintapaikan valinta tehdään ensisijaisesti seuraavin kriteerein: - Ostoksen arvon ollessa 1000 euroa tai alle valitaan ensisijaisesti se sopimustoimittaja, joka on antanut kokonaisedullisimman tarjouksen noudettavan rautakauppa- ja puutavaran osassa. Jos ensisijainen toimittaja ei pysty toimittamaan tuotetta, valitaan seuraavaksi se sopimustoimittaja mistä tahansa osasta, jolla on myyntipiste lähimpänä ensisijaisen toimittajan myyntipistettä. Jos tämä sopimustoimittaja ei kykene toimittamaan tuotetta, valitaan seuraavaksi se sopimustoimittaja mistä tahansa osasta, jolla on myyntipiste lähimpänä toissijaisen sopimustoimittajan myyntipistettä, ja niin edelleen. Ensisijainen toimittaja voi vain olla toimittaja, joka on antanut kokonaisedullisimman tarjouksen noudettavan rautakauppa- ja puutavaran osassa. Toissijainen, kolmassijainen ja niin edelleen voi olla sopimustoimittaja noudettavan rautakauppa- ja puutavaran osassa ja/tai tilattavan rautakauppa- ja puutavaran osassa. Tilaajan päivittäisen toiminnan turvaamiseksi tarjoajalla on oltava liitteessä 3 esitetyn tuotekorin mukainen valikoima välittömästi noudettavissa (ilman toimitusaikaa) 5 km:n säteellä tarjoamaltaan alueelta (Söderkulla). Valtaosa kunnan operatiivisesta toiminnasta tapahtuu tämän säteen rajaaman vyöhykkeen sisällä. Tilaajan useimmiten hankitut tuotteet koostuvat liitteessä 3 kuvatun mukaisista tuotteista. Tarjoajan tulee tarjouksessaan tai osatarjouksessaan tarjota jokaista liitteessä mainittua tuotetta tarjouksen tai osatarjouksen hyväksymistä varten. Liitteessä kuvattujen tuotteiden lisäksi tilaaja hankkii myös laajalti vaihtelevia eri rautakauppa- ja puutavaratuotteita tarpeensa mukaan. Nikkilän ja Söderkullan alueiden tarkemmat mittauspisteet on ilmoitettu kohdassa ”Hankinnan kohteen kriteerit”. Rautakauppa- ja puutavaratuotteita hankitaan kunnassa pääasiassa kunnan kiinteistöjen kunnossapito- ja huoltotöihin. Tarjouspyynnössä asetetut kilometrirajat perustuvat noutokustannusten (työaika, polttoaine) minimoimiseen, sillä rautakauppatavaran noudot tehdään työajalla. Valtaosa kunnan tekemistä ostoksista ovat yksittäisiltään arvoiltaan vähäisiä, minkä vuoksi noutokustannukset ovat osuudeltaan merkittäviä kokonaiskustannuksissa. Lisäksi rajauksella pyritään vähentämään autoilusta aiheutuvia ympäristöhaittoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakentamiseen liittyvät rakenteet ja tarvikkeet ja muut tuotteet (sähkölaitteita lukuun ottamatta) (44000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSöderkulla, Sipoo.

Sopimukset

Päätös päivämäärä2020-08-05
Sopimusnumero
MyyjätÖstra Skärgårdens Stugservice Oy Ab (FI),  1893662-4 
Vesterskog Byggnadsmaterial Kb (FI),  1618351-8 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuitesopimustoimittajiksi tullaan valitsemaan enintään viisi (5) toimittajaa kuhunkin osaan. Puitesopimuksen piirissä hankinnat tehdään erillisillä tilauksilla tämän tarjouskilpailun tuloksena syntyvä hinnoittelu ja muut ehdot huomioon ottaen. Tarjoavien sopimustoimittajien välillä hankintapaikan valinta tehdään ensisijaisesti seuraavin kriteerein: - Ostoksen arvon ylittäessä 1000 euroa hankinta tehdään kevennetyllä kilpailulla tilattavien rautakauppa- ja puutavaran osaan hyväksyttyjen sopimustoimittajien kesken. Kevennetyssä kilpailussa laaditaan uusi tuotekori tilauskohtaisesti ja pyydetään tähän tuotekoriin tarkennetut tavaroiden hinnat sekä toimitusmaksut. Kevennetyssä kilpailussa valitaan toimittajaksi kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous, perustuen tuotekorin (liite 4) kokonaishinnan sekä toimitusmaksun (ilmoitetaan Hankinnan kohteen kriteerit -kohdassa) yhteiseen summaan. Yli 1000 euron tilauksen kevennetyn kilpailun tarjouspyyntö ilmoitetaan sähköpostitse Söderkullan alueelle kuuluvan tilattavan rautakauppa- ja puutavaran osaan kuuluville toimittajille aluekohtaisesti. Tilaajan useimmiten hankitut tuotteet koostuvat liitteessä 4 kuvatun mukaisista tuotteista. Tarjoajan tulee tarjouksessaan tai osatarjouksessaan tarjota jokaista liitteessä mainittua tuotetta tarjouksen tai osatarjouksen hyväksymistä varten. Liitteessä 4 kuvattujen tuotteiden lisäksi tilaaja hankkii myös laajalti vaihtelevia eri rautakauppa- ja puutavaratuotteita tarpeensa mukaan. Tilattavaa rautakauppa- ja puutavaraa koskevissa tarjouksissa tarjoajalla tulee olla vähintään yksi (1) noutopiste 15 km:n säteellä tarjoamaltaan alueelta (Söderkulla). Nikkilän ja Söderkullan alueiden tarkemmat mittauspisteet on ilmoitettu kohdassa ”Hankinnan kohteen kriteerit”. Rautakauppa- ja puutavaratuotteita hankitaan kunnassa pääasiassa kunnan kiinteistöjen kunnossapito- ja huoltotöihin. Tarjouspyynnössä asetetut kilometrirajat perustuvat noutokustannusten (työaika, polttoaine) minimoimiseen, sillä rautakauppatavaran noudot tehdään työajalla. Valtaosa kunnan tekemistä ostoksista ovat yksittäisiltään arvoiltaan vähäisiä, minkä vuoksi noutokustannukset ovat osuudeltaan merkittäviä kokonaiskustannuksissa. Lisäksi rajauksella pyritään vähentämään autoilusta aiheutuvia ympäristöhaittoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakentamiseen liittyvät rakenteet ja tarvikkeet ja muut tuotteet (sähkölaitteita lukuun ottamatta) (44000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSöderkulla, Sipoo.

Sopimukset

Päätös päivämäärä2020-08-05
Sopimusnumero
MyyjätÖstra Skärgårdens Stugservice Oy Ab (FI),  1893662-4 
Paipis Centralbod Öppet Bolag (FI),  0130946-4 
Vesterskog Byggnadsmaterial Kb (FI),  1618351-8