This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2020-05-25
Ilmoituksen numero2020-047326
TED numero
OstajaorganisaatioSiikajoen kunta (2047359-3 )
Virastotie 5 A
FI-92400 Ruukki
http://www.raahe.fi
Hankinnan otsikkotiedotSiikajoen kunnan ns. pienien maanrakennus- ja kunnossapitokohteiden maa-ainestoimitukset ja konetyöt
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/36622/notice/47326/overview
Originaali JSON tietue47326.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPienistä rakennus- ja kunnossapitotöistä voidaan mainita mm. tienvarsien ja puistoalueiden niittoa kaava-alueella, kaavateiden lakaisua keväällä, pieniä kaivuutöitä, ruokamullan, turvahiekan ja soran toimitusta pihoille ja leikkikentille, leikkikenttien ja liikunta-alueiden kalustojen asennuksia, kaava-alueella olevien kuivatusojien kaivamista ja entisten aukaisua, liikennemerkkien asentamista, jäätyneiden rumpujen sulattamista. Kaavateiden rakentamispuolella rakennetaan pienehköjä kaavateiden jatkoja tarpeen mukaan. Töihin kuuluvat myös höyläykset ja sorastukset sekä ojien kaivuutyöt. Vuoden aikana tulee myös muita pieniä nimeämättömiä kohteita, joissa tarvitaan erilaista konekalustoa ja maa-aineksia. Kunnalla voi olla samanaikaisesti menossa useita pieniä konetöitä vaativia kohteita, joten kunta pidättää itsellään oikeuden tilata työt useammalta urakoitsijalta. Konetöiden valintaperusteena tilaaja pitää hinnan lisäksi myös sitä, että työmaalle valitaan kone työmaan kokoluokan, työmaan luonteen ja sijainnin mukaan. Kunnassa on neljä eri taajamaa: Paavola, Ruukki, Revonlahti sekä Siikajoki, joten etäisyydet ovat pitkät. Mikäli urakoitsijalla on muualla samanaikaisesti menossa kohteita, eikä pysty vastaamaan kunnan tilaukseen sillä hetkellä, kunta pidättää oikeuden valita toinen urakoitsija kohteeseen, joka tarkoittaa sitä, etä tarjous ei ole ns. sitova urakoitsijan puolelta. Kunta pidättää oikeuden kiireellisyyttä vaativissa töissä tilata konetyöt ja maa-ainekset sieltä, mistä ne saadaan erittäin nopeasti työmaalle. Kunta pidättää oikeuden kilpailuttaa kunnan kannalta katsottavat yksittäiset isommat työt erikseen harkintansa mukaan. Puitejärjestelyn työkieli on suomi.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHiekka, hienosora, kivimurske, kivijauhe, pikkukivet, sora, sepeli, kiviseokset, hiekka-soraseokset ja muut kiviainekset (14212000)
AluekoodiFI1D9