This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2020-05-08
Ilmoituksen numero2020-046116
TED numero
OstajaorganisaatioSipoon kunta (0203533-8 )
Lukkarinmäentie 2
FI-04130 Sipoo
http://www.sipoo.fi
Hankinnan otsikkotiedotSipoon Talman koulun pihan ja puiston rakennusurakka sekä leikki- ja ulkoliikuntavälineiden hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/34583/notice/46116/overview
Originaali JSON tietue46116.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto pyytää tarjouksen Talman koulun pihan ja puiston rakennusurakkaan sekä leikki- ja ulkoliikuntavälineiden hankintaan. Kohteeseen hankitaan maanrakennus-, viherrakennus- ja sähköalan töitä niihin kuuluvine materiaaleineen, rakenteineen sekä aputoimintoineen ja mittaustöineen. Hankintaan kuuluu myös kohteeseen hankittavat ja asennettavat uudet leikki- ja ulkoliikuntavälineet ja puistokalusteet sekä koulun pihan valaistus. Välineiden hankinta ja koulun pihan rakennustyöt voidaan aloittaa urakkasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Koulun pihan rakennustöiden tulee valmistua 9.8.2020 mennessä ja muiden rakennustöiden 30.11.2020 mennessä. Kohteessa asennetaan uusia leikki- ja ulkoliikuntavälineitä ja puistokalusteita (linnunpesäkeinu 2 kpl, maatrampoliini 2 kpl, koripalloteline, kuntoilukeskus, pöytäpenkki 3 kpl, pyöräteline, ajopuomieste 2 kpl). Urakoitsijan vastuulle kuuluu koulun pihassa olemassa oleviin valaisimiin uusien kupujen asentaminen, joissa ledtekniikka. Koulun pihaan siirretään paviljonkirakennuksen takaa metsästä 2 valaisinpylvästä, joihin asennetaan uudet kuvut, joissa ledtekniikka. Edellämainitut tehtävät sekä kaapelointi ja sähköasennustyöt kuuluvat urakkaan. Urakoitsija toimii urakka-alueellaan pääurakoitsijana ja lainsäädännön sekä YSE 98:n 4§2 momentin mukaisena päätoteuttajana, sekä vastaa työmaapalveluista. Maksuperusteena on urakkasopimuksen perusteella määräytyvä kokonaishinta (urakkahinta). Urakoitsija voi toteuttaa osan töistä tilaajan hyväksymillä aliurakoitsijoilla. Tilaaja ei salli alihankintojen ketjuttamista. Tilaajalla on oikeus hylätä sellainen urakoitsija, joka ei ole ennen töihin ryhtymistä toimittanut vaadittuja selvityksiä tai on alihankkijan alihankkija. Tarjous tulee antaa suunnitelmassa ja työselostuksessa kuvatusta kokonaisuudesta. Käytettävissä olevan kiinteän budjetin takia tilaaja varaa itselleen oikeuden tilata vain tietyt osat suunnitelmasta. Koulun pihan rakennustyöt priorisoidaan toteutuksessa. Tarvittaessa karsitaan välineitä, joita tulee asennettavaksi useampia (esim. maatrampoliini) ja puistoon (monttuun) kohdistuvia töitä. Lisätietoja tarjouspyynnön liitteenä olevista asiakirjoista. Rakennuspiirustukseen saattaa tulla pieniä muutoksia, joista neuvotellaan tarjouskilpailun voittaneen tarjoajan kanssa sopimusneuvotteluissa (esim. lisätyöt). Hankintayksikkö arvioi, että hankinnan arvo on lähellä kansallista kynnysarvoa ja siksi tässä hankinnassa sovelletaan lakia julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista (29.12.2016/1397).
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLeikkipuistojen maisemarakennustyöt (45112723)
Sähkölaitteiden ja mekaanisten laitteiden asentaminen (51100000)
Puistojen ja leikkikenttien laitteet (43325000)
Rakentamiseen liittyvät rakenteet ja tarvikkeet ja muut tuotteet (sähkölaitteita lukuun ottamatta) (44000000)
Leikkikentän keinut (37535210)
Viheralueiden maisemarakennustyöt (45112710)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSatotalmantie 11 Talma, Sipoo.