This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2020-02-12
Ilmoituksen numero2020-038822
TED numero2020/S 031-071655
OstajaorganisaatioPorvoon kaupunki (1061512-1 )
Raatihuoneenkatu 9
FI-06100 Porvoo
http://www.porvoo.fi
Hankinnan otsikkotiedotKulloon yritysalue - infran rakennusurakka
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/27832/notice/38822/overview
Originaali JSON tietue38822.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankintayksikkö on Porvoon kaupunki. Hankintaan sovelletaan julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annettua lainsäädäntöä. Hankinnan ennakoitu arvo ylittää hankintalajin (rakennusurakat) EU-kynnysarvon. Hankinnassa sovelletaan kilpailullista neuvottelumenettelyä. Menettelyssä Tilaaja neuvottelee neuvotteluvaiheeseen hyväksyttyjen tarjoajien kanssa kartoittaakseen ja määritelläkseen keinot, joilla sen tarpeet voidaan parhaiten täyttää. Hankinnassa käytetään kilpailullista neuvottelumenettelyä hankinnan vaativuuden vuoksi. Hankkeeseen liittyy useita osapuolia; Porvoon vesi, Porvoon kaupungin kuntatekniikka, suunnittelijat, rakennuttajakonsultti, urakoitsija, alueen nykyiset toimijat ja myös muita sidosryhmiä. Lisäksi Nesteen Kilpilahden jalostamon liikenne kulkee suureksi osaksi alueen vierestä ja jalostamolla on suunniteltu suurseisokki samaan aikaan. Se tuo lisää haastetta oikean toteutustavan valintaan. Hanke vaatii hulevesien hallintaa työn aikana kuin myös lopputuloksena. Alueelle on suunniteltu tehtäväksi maan stabilointia tai muita pohjavahvistuskeinoja. Hankinnassa huomioidaan kestävä kehitys ja kiertotalousnäkökulma. Menettelyn kulkua ja periaatteita on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnön liitteessä. Mikäli saaduista tarjouksista yksikään ei vastaa tarjouspyyntöä hankintayksikön edellyttämällä tavalla taikka olosuhteet tarjouskilpailun aikana muuttuvat sellaisiksi, ettei hankintayksikkö voi hyödyntää tarjouskilpailun tuloksia, hankintayksikkö voi keskeyttää hankintamenettelyn osittain tai kokonaan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaPorvoon Kulloon yritysalue

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät