This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2020-02-11
Ilmoituksen numero2020-038649
TED numero2020/S 030-070384
OstajaorganisaatioRosk'n Roll Oy Ab (2447281-1 )
Munkkaanmäki 51
FI-08500 LOHJA
http://www.rosknroll.fi/
Hankinnan otsikkotiedotPuujätteiden ja risujen murskaus sekä kantojen käsittely 2020 – 2024
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen1 423 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/27488/notice/38649/overview
Originaali JSON tietue38649.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuujätteiden ja risujen murskaus. Risut on myös hyväksyttävää murskauksen sijaan hakettaa. Murskauspalveluita tarvitsee pystyä toteuttamaan yhdessä Tilaajan kohteessa kerrallaan. Puujätteiden mahdollinen esimurskaus ei ole mahdollista kaikissa paikoissa mm. tilanpuutteen vuoksi. Palveluntuottajan työkoneiden ja laitteiden rakenteen on oltava sellaisia, että esineiden lentäminen alueella liikkuvien päälle on estetty. Murskainlaitteisto on varustettava pölyntorjuntaan kastelulaitteistolla. Tilaaja järjestää tarvittavan veden. Palveluntuottajan tulee murskata puujätteet laitteistolla, joka on varustettu tehokkailla metalleja erottavilla magneeteilla. Palveluntuottajan vastuulla on, että puujätteessä olevat magneettiset metallit tulevat poistetuiksi lopputuotteista. Murskattavien ja käsiteltävien materiaalien koostumus: • Puujäte sisältää sekä käsittelemätöntä että käsiteltyä puuta kuten purkupuuta, sahatavaraa, levyjä, kuormalavoja ja puisia huonekaluja. Puusta ei ole poistettu nauloja eikä muita pieniä metalliosia • Risujäte sisältää puita, oksia ja muuta työstämätöntä luonnonpuuta Puujätteet ja risut on sijoitettu, murskataan ja murskeet varastoidaan asfalttikentällä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaSipoo, Porvoo, Loviisa, Lohja, Vihti, Karjaa, Tammisaari, Hanko

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKantojen käsittely. Kantojen käsittely pitää sisällään niiden pilkkomisen ja murskauksen sekä tarvittaessa esimurskauksen ja hienoaineksen seulonnan. Palveluntuottajan työkoneiden ja laitteiden rakenteen on oltava sellaisia, että esineiden lentäminen alueella liikkuvien päälle on estetty. Murskainlaitteisto on varustettava pölyntorjuntaan kastelulaitteistolla. Tilaaja järjestää tarvittavan veden. Käsittelypalveluita tarvitsee pystyä toteuttamaan yhdessä Tilaajan kohteessa kerrallaan. Murskattavien ja käsiteltävien materiaalien koostumus: • Kannot ovat pääasiallisesti puiden kantoja sekä vähäisessä määrin pilkottavia järeitä puunrunkoja Kannot on pääosin sijoitettu ja pilkotaan maapohjalla, mutta murskataan ja murskeet varastoidaan asfalttikentällä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaPorvoo, Sipoo, Lohja, Karjaa

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuujätteiden ja risujen murskaus sekä kantojen käsittely. Risut on myös hyväksyttävää murskauksen sijaan hakettaa. Kantojen käsittely pitää sisällään niiden pilkkomisen ja murskauksen sekä tarvittaessa esimurskauksen ja hienoaineksen seulonnan. Murskaus- sekä käsittelypalveluita tarvitsee pystyä toteuttamaan yhdessä Tilaajan kohteessa kerrallaan. Puujätteiden mahdollinen esimurskaus ei ole mahdollista kaikissa paikoissa mm. tilanpuutteen vuoksi. Palveluntuottajan työkoneiden ja laitteiden rakenteen on oltava sellaisia, että esineiden lentäminen alueella liikkuvien päälle on estetty. Murskainlaitteisto on varustettava pölyntorjuntaan kastelulaitteistolla. Tilaaja järjestää tarvittavan veden. Palveluntuottajan tulee murskata puujätteet laitteistolla, joka on varustettu tehokkailla metalleja erottavilla magneeteilla. Palveluntuottajan vastuulla on, että puujätteessä olevat magneettiset metallit tulevat poistetuiksi lopputuotteista. Murskattavien ja käsiteltävien materiaalien koostumus: • Puujäte sisältää sekä käsittelemätöntä että käsiteltyä puuta kuten purkupuuta, sahatavaraa, levyjä, kuormalavoja ja puisia huonekaluja. Puusta ei ole poistettu nauloja eikä muita pieniä metalliosia • Risujäte sisältää puita, oksia ja muuta työstämätöntä luonnonpuuta • Kannot ovat pääasiallisesti puiden kantoja sekä vähäisessä määrin pilkottavia järeitä puunrunkoja Puujätteet ja risut on sijoitettu, murskataan ja murskeet varastoidaan asfalttikentällä. Kannot on pääosin sijoitettu ja pilkotaan maapohjalla, mutta murskataan ja murskeet varastoidaan asfalttikentällä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaSipoo, Porvoo, Loviisa, Lohja, Vihti, Karjaa, Tammisaari, Hanko

Sopimukset

Päätös päivämäärä2020-01-30
Sopimusnumero
MyyjätJR-Hake ja kuljetus Oy (FI),  2329068-8