This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2020-02-10
Ilmoituksen numero2020-038640
TED numero
OstajaorganisaatioLappeenrannan kaupunki/ elinvoima ja kaupunkikehitys toimiala (0162193-3 )
PL 38
FI-53101 Lappeenranta
http://www.lappeenranta.fi
Hankinnan otsikkotiedotKORJAUSILMOITUS; Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus- ja saneerausurakat 2020-2021 (+ optio 1v.)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/29926/notice/38640/overview
Originaali JSON tietue38640.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKORJAUS 10.2.2020: - lisätty tarjoajan soveltuvuudelta edellytettyihin vaatimuksiin VAATIMUS 3.9 - lisätty tarjoajan syöttölomakkeelle ”Yleiset kriteerit/tiedot” –kohtaan kriteeri materiaalien kuulumisesta tarjottaviin yksikköhintoihin - poistettu tarjouspyyntöaineistosta alkuperäinen asiakirja "Sopimusluonnos" ja lisätty sen tilalle korjattu versio "Sopimusluonnos (Korjaus 10.2.2020)". Kyseisessä asiakirjassa on korjattu kohta 25. "Sopimuksen päättyminen". Mikäli tässä korjausilmoituksessa tai sen liitteinä olevissa tarjouspyyntöasiakirjoissa taikka mahdollisesti myöhemmin tarjousaikana lähetettävissä tarjouspyyntöä täydentävissä lisäkirjeissä ja/ tai tarjouspyyntöasiakirjoissa viitataan asiakirjaan ”Sopimusluonnos”, tarkoitetaan tällöin korjattua, "Sopimusluonnos (Korjaus 10.2.2020)" -nimistä asiakirjaa. Mikäli tässä korjausilmoituksessa on korjattu/ muutettu/ lisätty alkuperäisen hankintailmoituksen tekstiä, alkaa kyseinen teksti seuraavasti: "(KORJAUS 10.2.2020)". Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus- ja saneerausurakat 2020-2021, puitesopimuskilpailutus. Kilpailutuksen tuloksena valitaan puitejärjestelyyn neljä (4) urakoitsijaa (jollei tarjouspyynnössä ja sen aineistossa tarjoajalle että tarjoukselle esitettyjä ehtoja täyttäviä tarjoajia ole vähemmän) sopimuskaudelle, joka alkaa sopimuksen allekirjoituksesta (kuitenkin aikaisintaan huhtikuussa 2020) ja päättyy 31.12.2021, sekä sen jälkeen mahdollisesti käyttöön otettaville yhdelle jatkoaikaoptiovuodelle (+1v.). Sopimuskauden jatkamisen menettelytavat on kuvattu tarjouspyyntöasiakirjoissa. Lappeenrannan kaupunki voi teettää puitesopimuksen perusteella kaupungin alueella sen katuverkolla tehtävien perusparannusten ja saneerausten rakennustöitä erillisinä kohdekohtaisina yksikköhintaperusteisina tai kokonaishintaisina urakoina oheisten tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Rakennustöitä/ -urakoita toteutetaan sopimusaikana tarpeen mukaan Lappeenrannan kaupunginvaltuuston myöntämien vuotuisten määrärahojen puitteissa eikä sopimuksissa sitouduta tiettyihin hankintamääriin. Puitesopimus ei tuota puitejärjestelyyn valituille urakoitsijoille yksinoikeutta hankinnan kohteena olevien töiden suorittamiseen. Lappeenrannan kaupungilla on myös oikeus kilpailuttaa erillishankintana puitesopimuksen piiriin kuuluvia urakoita. Kaikissa puitejärjestelyn perusteella tehtävissä urakoissa dokumentointi toteutetaan Tilaajan tarjoamalla urakoitsijalle maksuttomalla Buildie-sovelluksella. Työhön valittavat urakoitsijat toimivat urakkakohtaisesti YSE 1998 mukaisina päätoteuttajina vastuineen ja velvollisuuksineen. Puitejärjestelyn sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevissa tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1C5
Pääasiallinen suorituspaikkaLappeenranta

Sopimukset

Päätös päivämäärä2020-04-01
Sopimusnumero
Myyjät