This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2020-01-28
Ilmoituksen numero2020-035270
TED numero2020/S 020-044281
OstajaorganisaatioKuntien Hankintapalvelut KuHa Oy (2397232-0 )
Suupantie 2
FI-33960 Pirkkala
http://www.kuhaoy.fi/
Hankinnan otsikkotiedotLeikki-, liikunta- ja urheilupaikkojen välineet ja alustat sekä tekonurmet TKS218
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio2 500 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/28299/notice/37312/overview
Originaali JSON tietue37312.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat puistojen, koulujen ja päiväkotien kiipeily- ja leikkivälineet ja varusteet kiinnitys- ja asennustarvikkeineen sekä iskua vaimentavat synteettiset alustat ulkoleikkipaikoille. Hankintaan sisältyy lisäksi koonti- ja asennuspalvelut sekä kohteiden suunnittelupalvelu, johon kuuluu suunnitelma välineiden sijoittelusta. Hankintasopimuksen piiriin voi kuulua myös muita osaan 1 sopivia Tuotteita ja Palveluja Kilpailutuksen perusteella sopimustoimittajia valitaan viisi (5).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLeikkikenttävälineet (37535200)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaToimituspaikat ovat Kehyskuntien ulkoleikkipaikat, keskusvarastot ja muut kohteet kuntien alueella.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat ulkokuntoilu- ja lähiliikuntapaikkojen välineet ja varusteet eli ulkokuntoiluvälineet ja seniorikuntoiluvälineet kiinnitys- ja asennustarvikkeineen. Lisäksi hankinnan kohteena ovat monikäyttöiset pienet monitoimikaukalot ja peliareenat kiinnitys- ja asennustarvikkeineen sekä iskua vaimentavat synteettiset alustat edellä luetelluille paikoille. Hankintaan sisältyy lisäksi koonti- ja asennuspalvelut sekä kohteiden suunnittelupalvelu, johon kuuluu suunnitelma välineiden sijoittelusta. Hankintasopimuksen piiriin voi kuulua myös muita osaan 2 sopivia Tuotteita ja Palveluja Kilpailutuksen perusteella sopimustoimittajia valitaan viisi (5).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutUlkoliikunnan välineet (37410000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaToimituspaikat ovat Kehyskuntien liikuntapaikat, keskusvarastot ja muut kohteet kuntien alueella.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat ulkourheilupaikkojen välineet ja varusteet jalkapalloon, koripalloon, lentopalloon (beach volley ja ulkolentopallo), jääkiekkoon ja tennikseen. Tuotteisiin tulee sisältyä kiinnitys- ja asennustarvikkeet sekä tarvittaessa koonti- ja asennuspalvelut. Hankintasopimuksen piiriin voi kuulua myös muita osaan 3 sopivia Tuotteita ja Palveluja, kuten muiden ulkolajien välineitä tai isot (myös jääkiekolle soveltuvat) monitoimikaukalot. Kilpailutuksen perusteella sopimustoimittajia valitaan kolme (3).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutUrheilutarvikkeet ja -välineet (37400000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaToimituspaikat ovat Kehyskuntien urheilupaikat, keskusvarastot ja muut kohteet kuntien alueella.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat tekonurmet jalkapallokentille ja muille ulkourheilu- tai ulkoleikkipaikoille kiinnitys- ja asennustarvikkeineen. Tuotteisiin tulee kuulua vähintään FIFA-standardit täyttävä nurmi jalkapallokentille (Fifa Quality 2015), Pesäpalloliiton määrittelemät täyttävä nurmi pesäpallokentille ja monitoimikäyttöön tarkoitettu hiekkatekonurmi pelikentille. Hankintaan sisältyy lisäksi suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut sekä tekonurmikenttien elinkaareen liittyvät palvelut, kuten vanhan tekonurmen palautus kierrätykseen tai uusiokäyttöön. Hankintasopimuksen piiriin voi kuulua myös muita osaan 4 sopivia Tuotteita ja Palveluita. Kilpailutuksen perusteella puitesopimustoimittajiksi valitaan kaikki kelpoisuusehdot täyttävät tarjoajat, joiden tarjoamat Tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä esitetyt vaatimukset ja ehdot. Tarjoajia ei pisteytetä, eikä puitesopimuskumppaneita aseteta paremmuusjärjestykseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutUrheilutarvikkeet ja -välineet (37400000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaToimituspaikat ovat Kehyskuntien urheilupaikat ja muut kohteet kuntien alueella.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät