This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2020-01-21
Ilmoituksen numero2020-036759
TED numero2020/S 017-036753
OstajaorganisaatioNaantalin kaupunki (0135457-2 )
Käsityöläiskatu 2
FI-21100 Naantali
http://www.naantali.fi
Hankinnan otsikkotiedotLuonnonmaan perhetalo, uudisrakennuksen kokonaissuunnittelu (pääsuunnittelu, rakennussuunnittelu, rakennesuunnittelu, LVIAS-suunnittelu, GEO-suunnittelu, muu suunnittelu)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/29579/notice/36759/overview
Originaali JSON tietue36759.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausNaantalin kaupungin Tilalaitos pyytää tarjoustanne kokonaissuunnittelusta. Suunnittelutarjouksen tulee sisältää seuraavat kokonaisuudet: Rakennusten pää-, rakennus-, rakenne-, LVIAS- ja GEO-suunnittelun sekä tontin, sen pihojen ja viheralueiden suunnittelutehtävät ja muun tarvittavan suunnittelun. Suunnittelutehtävä on määritelty tarjouspyynnön liitteenä olevassa hankesuunnitelmassa ja sitä täydentävässä pedagogisessa suunnitelmassa. Tarjoajan tulee esittää seuraavat suunnittelun avainhenkilöt, joita ovat vähintään: - pääsuunnittelija - rakennussuunnittelusta vastaava suunnittelija (ARK) - projektiarkkitehti - rakennesuunnittelija - rakennusfysikaalinen suunnittelija - sähkö- ja telesuunnittelija - LV-suunnittelija - IV-suunnittelija - automaatiosuunnittelija - geosuunnittelija - keittiösuunnittelija - akustiikkasuunnittelija - sisustussuunnittelija - palotekninen suunnittelija - tietomallikoordinaattori - kosteuden- ja puhtaudenhallintakoordinaattori Lisäksi tarjoaja käyttää muita hankkeeseen tarvittavia suunnittelijoita, mutta niitä ei nimetä tarjouksessa. Lisäksi pyydetään tarjousta optiona sisustussuunnittelullisesta irtokalustesuunnittelusta. Varsinainen rakennushanke toteutetaan projektinjohtourakkana tai kokonaishintaurakkana. Urakkamuoto määräytyy tarkemmin suunnittelun etenemisen myötä. Suunnittelutyö varaudutaan toteuttamaan kahtena erillisurakkana: Pohjarakennustyöt ja varsinaiset rakennustyöt. Hankkeen suunnittelu tehdään tietomallintamalla, jolloin suunnittelun osapuolilta edellytetään tietomalliosaamista tietomalliohjeistuksessa (YTV Yleiset tietomallivaatimukset 2012) vaaditun tasoisena. Hankkeen aikataulu on esitetty hankesuunnitelmassa jäljempänä kohdassa Liitteet ja linkit. Hankintaan liittyvät muut asiakirjat on esitetty tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä kohdassa Liitteet ja linkit.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikkaAsemakaavaehdotus 11.11.2019, K.osa 122, Kortt. 4, YL-2 julkisten lähipalvelujen korttelialue.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät