This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2020-01-15
Ilmoituksen numero2020-036315
TED numero2020/S 013-026172
OstajaorganisaatioLoviisan kaupunki (0203263-9 )
Mannerheiminkatu 4
FI-07900 Loviisa
http://www.loviisa.fi
Hankinnan otsikkotiedotLoviisan kaupungin henkilöliikenteen kuljetusten kilpailutukseen liittyvä markkinavuoropuhelu
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/29193/notice/36315/overview
Originaali JSON tietue36315.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLoviisan kaupungin paikallisliikenteen linjaliikennevuorojen kilpailuttaminen. Tarjouskilpailu koskee liikennöintiä julkisen liikenteen liikenneverkolla tarjouspyynnössä määriteltynä sopimusaikana. Hankinnan kohteena on Loviisan kaupungin paikallisliikenne. Hankinta sisältää xx kilpailutuskohdetta. Jokainen kohde on yksi osatarjouspyyntö Tarjoaja voi jättää tarjouksen joko yhteen tai useampaan osatarjouspyyntöön. Tarjoaja ei saa jättää ns. yhteishintaa jossa eri reittien hinnat ovat riippuvaisia siitä valitaanko tarjoaja liikennöimään kaikkia reittejä. Tarjoukset jätetään siis tarjous/kohde -periaatteella. Kaikkiin osatarjouksiin on annettava oma hinta joka ei ole ehdollinen tai riippuvainen toisen reitin hinnasta/tarjouksesta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut(1) Joukkoliikennepalvelut maanteitse (60112000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaLoviisan seutu

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLoviisan seudun koulujen oppilaskuljetusten kilpailuttaminen. Kuljetukset toteutetaan enemmiltä osin taksikuljetuksilla, mutta osa oppilaskuljetuksista toteutetaan myös linja-autoilla. Oppilaskuljetusten kilpailuttaminen takseilla ja linja-autoilla Loviisan 13 alakoulussa, yhdessä yhtenäiskoulussa ja yhdessä yläkoulussa on yhteensä noin 1600 oppilasta. Kuljetusoppilaita on lukuvuonna 2019-2020 noin 700, joista runsas 60 % kulkee joukkoliikenteen avulla ja noin 40 % kuljetetaan koulutakseilla ja tilatuilla linja-autoilla. Kilpailutus koskee niitä oppilaita, jotka eivät voi käyttää yleisiä linja-autovuoroja. Muutamat reitit on avattu avoimeksi liikenteeksi, jota saavat käyttää kaikki kuljetusta tarvitsevat. Oppilaskuljetusreittejä on kuluvana lukuvuonna 26, joista linja-autoa vaativia reittejä on viisi.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaLoviisan seutu

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOppilas- ja linjaliikennekuljetuksiin on tarkoitus yhdistää mahdollisesti muita kaupungin kuljetuksia, kuten esimerkiksi Perusturvakeskuksen palveluliikennettä. Lisäksi ajatuksena on yhdistää perusturvakeskuksen saunakuljetuksia koulukuljetusten välille, siten että aamun koulukyydin jälkeen sama liikennöitsijä ajaa hoivakotien saunakuljetuksia (n.1 krt/vk/hoitokoti) ennen iltapäivän koulukuljetusten oppilaskuljetuksia. -Saunakuljetukset Loviisan keskustasta Harmaakallion palvelutalolle, Pankkiirintie 8-10, 1-2 kertaa viikossa. Saunakuljetukset Taasiakotiin, Notkolantie 1. Asiakkaat voivat tulla Ruukin/Viirilän alueelta ja Tesjoen alueelta. Satunnaisesti saunakuljetukset Rosenkullaan ( Liljendalin alueelta) ja Onnelaan (Pernajan alueelta).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaLoviisan seutu

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät