This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2019-020651
TED numero2019/S 196-476335
OstajaorganisaatioPirkanmaan Voimia Oy (2938704-2 )
Särkijärvenkatu 1
FI-33840 Tampere
http://www.tuomilogistiikka.fi
Hankinnan otsikkotiedotSuurkeittiölaitteiden huolto- ja korjauspalvelu
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio4 300 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/27536/notice/34089/overview
Originaali JSON tietue34089.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Pirkanmaan Voimia Oy:n, Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin osastokeittiöiden eri yksiköissä käytössä olevien Metos Oy Ab:n valmistamien ja/tai jälleenmyymien merkkien suurkeittiö- ja kylmälaitteiden huolto- ja korjauspalvelu. Puitejärjestelyn piiriin valitaan kaksi (2) palveluntuottajaa kullekkin osa-alueelle kohdassa päätöksenteon perusteet kuvatun mukaisesti. Puitejärjestelyn sisällä hankinnat tehdään ensisijaisesti tarjouskilpailun mukaisesti kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi valitulta palveluntuottajalta. Toissijaisesti hankinnat voidaan tehdä myös osa-alueen puitesopimuksen piiriin valitulta toiseksi tulleelta palveluntuottajalta. Toiseksi tulleelta palveluntuottajalta voidaan hankinnat tehdä siinä tapauksessa, jos palvelun tilaaminen on toiminnallisesti, laadullisesti tai parempien vasteaikojen perusteella perusteltua. Sopimuskumppaneiden lisäksi laitteiden huoltoja ja korjauksia tekee myös Tampereen Tilapalvelut Oy. Tuomi Logistiikka Oy tekee hankintapäätöksen koko hankintarenkaan puolesta. Hankintarenkaan molemmat jäsenet, Pirkanmaan Voimia Oy ja Tuomi Logistiikka Oy, tekevät omat sopimuksensa valittavan toimittajan kanssa. Samanaikaisesti eri tarjouspyynnöllä kilpailutetaan Pirkanmaan Voimia Oy:n ja Tampereen kaupungin keittiöissä sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin osastokeittiöissä ruuanvalmistusprosessissa tarvittavat suurkeittiölaitteet. Kilpailutus järjestetään hankintarenkaana, jonka jäseninä ovat Pirkanmaan Voimia Oy ja Tuomi Logistiikka Oy.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKorjaus- ja huoltopalvelut (50000000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Pirkanmaan Voimia Oy:n, Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin osastokeittiöiden eri yksiköissä käytössä olevien Dieta Oy:n valmistamien ja/tai jälleenmyymien merkkien suurkeittiö- ja kylmälaitteiden huolto- ja korjauspalvelu. Puitejärjestelyn piiriin valitaan kaksi (2) palveluntuottajaa kullekkin osa-alueelle kohdassa päätöksenteon perusteet kuvatun mukaisesti. Puitejärjestelyn sisällä hankinnat tehdään ensisijaisesti tarjouskilpailun mukaisesti kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi valitulta palveluntuottajalta. Toissijaisesti hankinnat voidaan tehdä myös osa-alueen puitesopimuksen piiriin valitulta toiseksi tulleelta palveluntuottajalta. Toiseksi tulleelta palveluntuottajalta voidaan hankinnat tehdä siinä tapauksessa, jos palvelun tilaaminen on toiminnallisesti, laadullisesti tai parempien vasteaikojen perusteella perusteltua. Sopimuskumppaneiden lisäksi laitteiden huoltoja ja korjauksia tekee myös Tampereen Tilapalvelut Oy. Tuomi Logistiikka Oy tekee hankintapäätöksen koko hankintarenkaan puolesta. Hankintarenkaan molemmat jäsenet, Pirkanmaan Voimia Oy ja Tuomi Logistiikka Oy, tekevät omat sopimuksensa valittavan toimittajan kanssa. Samanaikaisesti eri tarjouspyynnöllä kilpailutetaan Pirkanmaan Voimia Oy:n ja Tampereen kaupungin keittiöissä sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin osastokeittiöissä ruuanvalmistusprosessissa tarvittavat suurkeittiölaitteet. Kilpailutus järjestetään hankintarenkaana, jonka jäseninä ovat Pirkanmaan Voimia Oy ja Tuomi Logistiikka Oy.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKorjaus- ja huoltopalvelut (50000000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Pirkanmaan Voimia Oy:n, Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin osastokeittiöiden eri yksiköissä käytössä olevien Electrolux Professional Oy:n valmistamien ja/tai jälleenmyymien merkkien suurkeittiö- ja kylmälaitteiden huolto- ja korjauspalvelu. Puitejärjestelyn piiriin valitaan kaksi (2) palveluntuottajaa kullekkin osa-alueelle kohdassa päätöksenteon perusteet kuvatun mukaisesti. Puitejärjestelyn sisällä hankinnat tehdään ensisijaisesti tarjouskilpailun mukaisesti kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi valitulta palveluntuottajalta. Toissijaisesti hankinnat voidaan tehdä myös osa-alueen puitesopimuksen piiriin valitulta toiseksi tulleelta palveluntuottajalta. Toiseksi tulleelta palveluntuottajalta voidaan hankinnat tehdä siinä tapauksessa, jos palvelun tilaaminen on toiminnallisesti, laadullisesti tai parempien vasteaikojen perusteella perusteltua. Sopimuskumppaneiden lisäksi laitteiden huoltoja ja korjauksia tekee myös Tampereen Tilapalvelut Oy. Tuomi Logistiikka Oy tekee hankintapäätöksen koko hankintarenkaan puolesta. Hankintarenkaan molemmat jäsenet, Pirkanmaan Voimia Oy ja Tuomi Logistiikka Oy, tekevät omat sopimuksensa valittavan toimittajan kanssa. Samanaikaisesti eri tarjouspyynnöllä kilpailutetaan Pirkanmaan Voimia Oy:n ja Tampereen kaupungin keittiöissä sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin osastokeittiöissä ruuanvalmistusprosessissa tarvittavat suurkeittiölaitteet. Kilpailutus järjestetään hankintarenkaana, jonka jäseninä ovat Pirkanmaan Voimia Oy ja Tuomi Logistiikka Oy.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKorjaus- ja huoltopalvelut (50000000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät