This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2019-013152
TED numero2019/S 114-280148
OstajaorganisaatioKoulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä (0993644-6 )
Paasikivenkatu 7
FI-15110 Lahti
http://www.salpaus.fi
Hankinnan otsikkotiedotLiiketoiminnan erikoisammattitutkinnon tutkintokoulutus, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala ja Kaupan osaamisala.
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/26821/notice/32852/overview
Originaali JSON tietue32852.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon tutkintokoulutus, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala. Tutkintokoulutuksen tulee sisältää pakollinen tutkinnon osa (60 osp) ja osaamisalakohtaiset valinnaiset tutkinnon osat. Tutkintokoulutuksen pituus on noin 1,5 vuotta. Koulutukseen sisältyvien lähipäivien määrä on 12. Opiskelijakohtainen koulutuspäivien lukumäärä määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan. Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: Hankinnan kohteen palvelukuvaus (liite 1) Referenssilomake, organisaation referenssit (liite 2) CV-lomake, palvelun vastuuhenkilö (liite 3A) CV-lomake, opetushenkilöstö ja varahenkilöstö (liite 3B) Sopimusluonnos koulutuspalvelun hankinnasta (liite 4)
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAmmattikoulutuspalvelut (80500000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon tutkintokoulutus, Kaupan osaamisala. Tutkintokoulutuksen tulee sisältää pakollinen tutkinnon osa (60 osp) ja osaamisalakohtaiset valinnaiset tutkinnon osat. Tutkintokoulutuksen pituus on noin 1,5 vuotta. Koulutukseen sisältyvien lähipäivien määrä on 12. Opiskelijakohtainen koulutuspäivien lukumäärä määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan. Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: Hankinnan kohteen palvelukuvaus (liite 1) Referenssilomake, organisaation referenssit (liite 2) CV-lomake, palvelun vastuuhenkilö (liite 3A) CV-lomake, opetushenkilöstö ja varahenkilöstö (liite 3B) Sopimusluonnos koulutuspalvelun hankinnasta (liite 4)
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAmmattikoulutuspalvelut (80500000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät