This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2018-026278
TED numero2018/S 246-564852
OstajaorganisaatioVAV Asunnot Oy (0640915-7 )
Veturikuja 7
FI-01300 Vantaa
http://www.vav.fi
Hankinnan otsikkotiedotVAV/ Asuinkiinteistöjen viherhoitopalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio1 129 432 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/26552/notice/32301/overview
Originaali JSON tietue32301.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankintayksikön tavoitteena on hankkia viherhoitopalvelua VAV Konsernin omistamiin asuinkiinteistöihin Vantaalla, tämän tarjouspyynnön liitteenä olevan viherhoito-ohjelman sekä Viherympäristöliiton Viheralueiden hoito VHT`14 hoidon laatuvaatimuksien sekä muiden tarjouspyynnön asiakirjojen mukaisesti. Tilaaja edellyttää, että kiinteistöjen viheralueilla suunnitellut ja toteutetut työt dokumentoidaan ja raportoidaan kiinteistökohtaiseen työmaapäiväkirjaan reaaliaikaisesti. Tarjoajan edellytetään tulkitsevan näitä asiakirjoja viherhoidon asiantuntijana. Tarjoajan tulee perehtyä ja tutustua kohdekiinteistöihin ja siellä vallitseviin olosuhteisiin ennen tarjouksen antamista. Kohteet luovutetaan toimeksisaajalle siinä kunnossa, kun ne ovat tarjouksenjättö hetkellä. Mikäli tarjoaja havaitsee annetuissa tiedoissa puutteellisuuksia, jotka voivat vaikuttaa tarjouksen sisältöön, niistä on tiedusteltava etukäteen (ks. Yhteydenpito ja lisätiedot). Hankinta käsittää kolmella alueella (YTE 1,2 ja 3) sijaitsevien kiinteistöjen viherhoitopalvelut. Kiinteistöjen perustiedot on esitelty liitteessä B tarjouserittely ja kiinteistöjen perustiedot_OSA1. Tarjoajan on annettava tarjous kaikista tarjouserittelyn kiinteistöistä. Mikäli tarjoaja ei tarjoa kaikkia kiinteistöjä, tulkitaan tarjous puutteelliseksi. Puutteellinen tarjous hylätään. Tilaaja valitsee yhden palveluntuottajan kaikille kolmella (YTE 1, 2 ja 3) alueella sijaitsevalle kiinteistölle. Tilaaja ilmoittaa hankintapäätöksen yhteydessä varatoimittajat, jotka ovat toiseksi ja kolmanneksi tarjouskilpailussa tulleet tarjoajat. Jos sopimus myöhemmin purkautuu varsinaiseksi palveluntuottajaksi valitun toimeksisaajan kanssa, tilaaja voi neuvotella jommankumman varalle valitun tarjoajan kanssa tai kilpailuttaa palvelun uudelleen. Jos sopimus myöhemmin purkautuu varalle valitun toimeksisaajan kanssa, tilaaja voi joko neuvotella toisen varalle valitun tarjoajan kanssa tai kilpailuttaa ko. kohteen palvelut uudelleen. Mikäli varsinainen toimeksisaaja ei kykene aikataulullisista tai muista syistä tuottamaan tarvittavaa palvelua tai sen osaa voidaan yksittäisesti nämä työkohteet tilata jommaltakummalta varalle valitulta tarjoajalta. Palvelu toteutetaan tarjouspyynnön liitteenä olevan palvelukuvauksen mukaisena. Tarjouspyynnön mukaisen palvelun lisäksi on tilaajalla mahdollisuus tilata muita tarpeelliseksi katsomiaan palveluita erillisen tarjouspyynnön tai erillistyöhinnaston mukaisesti. Sopimuskausi alkaa 1.4.2019 ja sopimus on voimassa toistaiseksi neljän (4) kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen irtisanomisessa ja purkamisessa noudatetaan yleisten sopimusehtojen KP-YSE 2007, 14 §:n mukaisia ehtoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutViheralueiden istutus- ja hoitopalvelut (77310000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankintayksikön tavoitteena on hankkia viherhoitopalvelua VAV Konsernin omistamiin asuinkiinteistöihin Vantaalla, tämän tarjouspyynnön liitteenä olevan viherhoito-ohjelman, Viherympäristöliiton Viheralueiden hoito VHT`14 hoidon laatuvaatimuksien sekä muiden tarjouspyynnön asiakirjojen mukaisesti. Tilaaja edellyttää, että kiinteistöjen viheralueilla suunnitellut ja toteutetut työt dokumentoidaan ja raportoidaan kiinteistökohtaiseen työmaapäiväkirjaan reaaliaikaisesti. Tarjoajan edellytetään tulkitsevan näitä asiakirjoja viherhoidon asiantuntijana. Tarjoajan tulee perehtyä ja tutustua kohdekiinteistöihin ja siellä vallitseviin olosuhteisiin ennen tarjouksen antamista. Kohteet luovutetaan toimeksisaajalle siinä kunnossa, kun ne ovat tarjouksenjättö hetkellä. Mikäli tarjoaja havaitsee annetuissa tiedoissa puutteellisuuksia, jotka voivat vaikuttaa tarjouksen sisältöön, niistä on tiedusteltava etukäteen (ks. Yhteydenpito ja lisätiedot). Hankinta käsittää kahdella alueella (YTE Alueet 4 ja 5) sijaitsevien kiinteistöjen viherhoitopalvelut. Kiinteistöjen perustiedot on esitelty liitteessä B tarjouserittely ja kiinteistöjen perustiedot_OSA2. Tarjoajan on annettava tarjous kaikista tarjouserittelyn kiinteistöistä. Mikäli tarjoaja ei tarjoa kaikkia kiinteistöjä, tulkitaan tarjous puutteelliseksi. Puutteellinen tarjous hylätään. Tilaaja valitsee yhden palveluntuottajan kaikille kahdella (YTE 4 ja 5) alueella sijaitsevalle kiinteistölle. Tilaaja ilmoittaa hankintapäätöksen yhteydessä varatoimittajat, jotka ovat toiseksi ja kolmanneksi tarjouskilpailussa tulleet tarjoajat. Jos sopimus myöhemmin purkautuu varsinaiseksi palveluntuottajaksi valitun toimeksisaajan kanssa, tilaaja voi neuvotella jommankumman varalle valitun tarjoajan kanssa tai kilpailuttaa palvelun uudelleen. Jos sopimus myöhemmin purkautuu varalle valitun toimeksisaajan kanssa, tilaaja voi joko neuvotella toisen varalle valitun tarjoajan kanssa tai kilpailuttaa ko. kohteen palvelut uudelleen. Mikäli varsinainen toimeksisaaja ei kykene aikataulullisista tai muista syistä tuottamaan tarvittavaa palvelua tai sen osaa voidaan yksittäisesti nämä työkohteet tilata jommaltakummalta varalle valitulta tarjoajalta. Palvelu toteutetaan tarjouspyynnön liitteenä olevan palvelukuvauksen mukaisena. Tarjouspyynnön mukaisen palvelun lisäksi on tilaajalla mahdollisuus tilata muita tarpeelliseksi katsomiaan palveluita erillisen tarjouspyynnön tai erillistyöhinnaston mukaisesti. Sopimuskausi alkaa 1.4.2019 ja sopimus on voimassa toistaiseksi neljän (4) kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen irtisanomisessa ja purkamisessa noudatetaan yleisten sopimusehtojen KP-YSE 2007, 14 §:n mukaisia ehtoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutViheralueiden istutus- ja hoitopalvelut (77310000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankintayksikön tavoitteena on hankkia viherhoitopalvelua VAV Konsernin omistamiin asuinkiinteistöihin Vantaalla, tämän tarjouspyynnön liitteenä olevan viherhoito-ohjelman, Viherympäristöliiton Viheralueiden hoito VHT`14 hoidon laatuvaatimuksien sekä muiden tarjouspyynnön asiakirjojen mukaisesti. Tilaaja edellyttää, että kiinteistöjen viheralueilla suunnitellut ja toteutetut työt dokumentoidaan ja raportoidaan kiinteistökohtaiseen työmaapäiväkirjaan reaaliaikaisesti. Tarjoajan edellytetään tulkitsevan näitä asiakirjoja viherhoidon asiantuntijana. Tarjoajan tulee perehtyä ja tutustua kohdekiinteistöihin ja siellä vallitseviin olosuhteisiin ennen tarjouksen antamista. Kohteet luovutetaan toimeksisaajalle siinä kunnossa, kun ne ovat tarjouksenjättö hetkellä. Mikäli tarjoaja havaitsee annetuissa tiedoissa puutteellisuuksia, jotka voivat vaikuttaa tarjouksen sisältöön, niistä on tiedusteltava etukäteen (ks. Yhteydenpito ja lisätiedot). Hankinta käsittää kolmella alueella (YTE Alueet 6, 7 ja 8) sijaitsevien kiinteistöjen viherhoitopalvelut. Kiinteistöjen perustiedot on esitelty liitteessä B tarjouserittely ja kiinteistöjen perustiedot_OSA3. Tarjoajan on annettava tarjous kaikista tarjouserittelyn kiinteistöistä. Mikäli tarjoaja ei tarjoa kaikkia kiinteistöjä, tulkitaan tarjous puutteelliseksi. Puutteellinen tarjous hylätään. Tilaaja valitsee yhden palveluntuottajan kaikille kolmella (YTE 6, 7 ja 8) alueella sijaitsevalle kiinteistölle. Tilaaja ilmoittaa hankintapäätöksen yhteydessä varatoimittajat, jotka ovat toiseksi ja kolmanneksi tarjouskilpailussa tulleet tarjoajat. Jos sopimus myöhemmin purkautuu varsinaiseksi palveluntuottajaksi valitun toimeksisaajan kanssa, tilaaja voi neuvotella jommankumman varalle valitun tarjoajan kanssa tai kilpailuttaa palvelun uudelleen. Jos sopimus myöhemmin purkautuu varalle valitun toimeksisaajan kanssa, tilaaja voi joko neuvotella toisen varalle valitun tarjoajan kanssa tai kilpailuttaa ko. kohteen palvelut uudelleen. Mikäli varsinainen toimeksisaaja ei kykene aikataulullisista tai muista syistä tuottamaan tarvittavaa palvelua tai sen osaa voidaan yksittäisesti nämä työkohteet tilata jommaltakummalta varalle valitulta tarjoajalta. Palvelu toteutetaan tarjouspyynnön liitteenä olevan palvelukuvauksen mukaisena. Tarjouspyynnön mukaisen palvelun lisäksi on tilaajalla mahdollisuus tilata muita tarpeelliseksi katsomiaan palveluita erillisen tarjouspyynnön tai erillistyöhinnaston mukaisesti. Sopimuskausi alkaa 1.4.2019 ja sopimus on voimassa toistaiseksi neljän (4) kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen irtisanomisessa ja purkamisessa noudatetaan yleisten sopimusehtojen KP-YSE 2007, 14 §:n mukaisia ehtoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutViheralueiden istutus- ja hoitopalvelut (77310000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät