This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2019-016864
TED numero2019/S 158-390996
OstajaorganisaatioSipoon kunta (0203533-8 )
Iso Kylätie 18
FI-04130 Sipoo
http://www.sipoo.fi
Hankinnan otsikkotiedotSipoon kunnan siivouspalveluiden hankinta: Nikkilän sosiaali- ja terveysasema ja Söderkullan kirjasto, neuvola ja suun terveydenhuolto
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/22049/notice/26284/overview
Originaali JSON tietue26284.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSipoon kunta pyytää tarjousta Söderkullan kirjaston, suun terveydenhuollon ja äitiys- ja lastenneuvolan sekä Nikkilän sosiaali- ja terveysaseman tilojen puhtauspalveluista. Nikkilän siivoushankinnan kohteena ovat seuraavat tilat: päivystys, suun terveydenhuolto, röntgen, laboratorio, äitiys- ja lastenneuvola, perhetyö, fysioterapia ja apuvälinepalvelu, aikuissosiaalityö, lastensuojelu, vammaispalvelut, puheterapia, perheneuvontapalvelu ja lastenvalvontapalvelu. Yhteensä hankinnan kohteena olevat siivottavat neliöt ovat Nikkilän osalta noin 5 348 m2 ja Söderkullan osalta noin 1368 m2. Siivous suoritetaan arkipäivisin maanantaista-perjantaihin, siivousta suunniteltaessa tulee huomioida sellaiset tilat, jotka tulevat olla siivottuina kello 7 - 8 mennessä. Lisäksi Nikkilän terveysaseman toiminnan tukemiseksi edellytetään siivoojan paikallaoloa klo 16 asti ja hänen tulee olla puhelimitse tavoitettavissa. Tarkoituksenmukainen siivous auttaa pintoja kestämään suunnitellun elinkaarensa ajan. Siivous suunnitellaan ja toteutetaan siten, että tilassa tapahtuva asiakasvastaanotto on mahdollista. Tilat siivotaan vaaditun puhtaustason mukaan ja valitun palveluntuottajan tulee pystyä reagoimaan äkillisiin muutoksiin, esim. epidemiat. Tarjoajan tulee tutustua tilattavaa palvelua koskeviin tarjouspyyntöasiakirjoihin. Tarjouksen jättäminen edellyttää kohteeseen tutustumista. Kohteen esittely pidetään tiistaina 5.9.2019 klo 9:00 osoitteesta Amiraalintie 2, 2krs. johon ilmoittaudutaan 4.9.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Kultakin yritykseltä voi osallistua enintään kaksi (2) henkilöä. Sipoon kunta tulee valitsemaan yhden toimittajan tuottamaan ylläpito- ja perussiivouspalveluita hankinnan kohteena oleviin tiloihin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaNikkilässä osoite on Jussaksentie 14, Sipoo ja Söderkullassa Amiraalintie 2, 2krs. Söderkulla.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät