This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2019-014841
TED numero2019/S 129-316410
OstajaorganisaatioLuonnonvarakeskus (0244629-2 )
PL 2 (Latokartanonkaari 9)
FI-00791 Helsinki
https://www.luke.fi
Hankinnan otsikkotiedotKasvintuotannon kenttäkoetoiminnan kilpailutus
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/21199/notice/25098/overview
Originaali JSON tietue25098.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on viralliset lajikekokeet (nurmi) ja tutkimus- ja asiakashankkeiden kenttäkokeet. Palvelutoiminta käsittää kenttäkoetoimintaa soveltuvan viljelyalueen kunnossapidon ja viljelykierron, kokeiden suunnittelua (kokeiden sijoittelu ja koekarttojen laatiminen), perustoimenpiteet pellolla ennen kylvöä (muokkaus, lannoitus, mittaus), kokeiden perustaminen ja sadonkorjuu (punnitus, kylvö, puinti), sadon käsittely (kuivaus, punnitus), hoitotoimenpiteet (kasvinsuojelun perustoimenpiteet, mahdolliset koekäsittelyt) ja havainnot ja niiden kirjaus sekä tallennus Luken järjestelmiin (laskennat, mittaukset, käsittelyajankohtien määrittäminen (kasvuaste)). Perushavainnot (pituusmittaukset, kehitysasteen havainnointi) ja tarvittaessa botaniset analyysit tekee palveluntuottaja. Peltojen tarve virallisten lajikekokeiden toteutukseen on noin 0,5 ha viljelykiertoineen (kokeissa tänä vuonna noin 70 koeruutua, määrä voi vuosittain vaihdella jonkin verran). Mahdolliset tutkimushankkeiden tilakokeiden peltotarve sovitaan hankekohtaisesti. Osa-alueelle valitaan toimittajaksi yksi palveluntuottaja. Palveluntuottajalle myydään palvelun tuottamiseen tarvittava Luken omistama kalusto kirjanpito/käyttöarvolla (koeruutukylvökone, lannoitin sekä koeruutujen nurmikorjuukone). Samoin tarvitaan näytteiden esikäsittelyyn tarvittavat välineet, näytesilppuri, analyysivaa’at ja kuivauskaapit. Säätietojen keräämisen on oltava tarvittava mahdollisuus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTutkimuspalvelut (73110000)
Maatalous-, metsätalous-, puutarha-, vesiviljely- ja mehiläistalousalan palvelut (77000000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on viralliset lajikekokeet (nurmi- ja viljakokeet). Palvelutoiminta käsittää kenttäkoetoimintaa soveltuvan viljelyalueen kunnossapidon ja viljelykierron, kokeiden suunnittelua (kokeiden sijoittelu ja koekarttojen laatiminen), perustoimenpiteet pellolla ennen kylvöä (muokkaus, lannoitus, mittaus), kokeiden perustaminen ja sadonkorjuu (punnitus, kylvö, puinti), sadon käsittely (kuivaus, punnitus, analyysit), nurmikokeissa (useampi niitto) ja hoitotoimenpiteet (kasvinsuojelun perustoimenpiteet, mahdolliset koekäsittelyt) ja havainnot ja niiden kirjaus sekä tallennus Luken järjestelmiin (laskennat, mittaukset, käsittelyajankohtien määrittäminen (kasvuaste)). Kylmiötila edellytetään. Peltojen tarve virallisten lajikekokeiden toteutukseen on noin 2 ha viljelykiertoineen (kokeissa tänä vuonna viljoille noin 40 ja nurmelle noin 100 koeruutua, määrä voi vuosittain vaihdella jonkin verran). Mahdolliset tutkimushankkeiden tilakokeiden peltotarve sovitaan hankekohtaisesti. Osa-alueelle valitaan toimittajaksi yksi palveluntuottaja. Palveluntuottajalle myydään palvelun tuottamiseen tarvittava Luken omistama kalusto kirjanpito/käyttöarvolla (koeruutukylvökone, -lannoitin, -puimuri ja ruutumittakaavan niittokone/ ajettava nurmen korjuukone, jyrä, kasvinsuojeluruiskut ja koeruutujen rajausvälineet ja sadon kuivaus- ja lajittelulaitteisto). Säätietojen keräämisen on oltava tarvittava mahdollisuus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTutkimuspalvelut (73110000)
Maatalous-, metsätalous-, puutarha-, vesiviljely- ja mehiläistalousalan palvelut (77000000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on 1) viralliset lajikekokeet ja 2) uusien kasvinsuojeluaineiden biologisen tehokkuuden ja turvallisuuden testaus ja tutkimushankkeisiin kuuluvat kenttäkokeet ja asiakastoimeksiannot. Tarjoaja voi jättää tarjouksen yhteen tai molempiin kohteisiin. Kumpaankin kohteeseen valitaan yksi toimittaja. 1) Viralliset lajikekokeet käsittävät seuraavat: syysruis ja -vehnä, syysruisvehnä, syysrypsi, kevätrapsi, kevätvehnä, ohra, kaura, nurmikasvit (yksivuotinen raiheinä, timotei, nurminata), yhteispohjoismaiset kokeet, Scandinavian Turfgrass Testing. 2) Kasvinsuojelun GEP-kokeista (viljat, nurmi ja öljykasvit) toteutetaan fungisidi- ja herbisidikokeita (tilakokeet). Lisäksi toteutetaan tutkimushankkeisiin kuuluvia kenttäkokeita ja asiakastoimeksiantoina lajikekokeita ja kasvinsuojelukokeita. Palvelutoiminta käsittää peltojen peruskunnostuksen ja viljelykierron, kokeiden suunnittelua (kokeiden sijoittelu ja koekarttojen laatiminen), perustoimenpiteet pellolla ennen kylvöä (muokkaus, lannoitus, mittaus), kokeiden perustaminen ja sadonkorjuu (punnitus, kylvö, puinti), sadon käsittely (kuivaus, punnitus, sadon määritys, näytteenotto), nurmikokeissa useampi niitto, hoitotoimenpiteet (kasvinsuojelun perustoimenpiteet, mahdolliset koekäsittelyt) ja havainnot ja niiden kirjaus sekä tallennus Luken järjestelmiin (laskennat, mittaukset, käsittelyajankohtien määrittäminen (kasvuaste, tautipaine)). Kasvinsuojelukokeiden ja virallisten lajikekokeiden havaintojen teosta sovitaan erikseen. Peltojen tarve virallisten lajikekokeiden toteutukseen on yhteensä noin 6,5 ha viljelykiertoineen (kokeissa tänä vuonna viljoille noin 600 ja nurmelle noin 100 koeruutua, määrä voi vuosittain vaihdella jonkin verran) ja kasvinsuojelukokeisiin 1 ha (10 ha viljelykiertoineen, noin 200 koeruutua) sekä asiakastoimeksiantoja noin 1500 ruutua. Mahdolliset tutkimushankkeiden tilakokeiden peltotarve sovitaan hankekohtaisesti (muiden kokeiden peltotarve noin 30 ha viljelykiertoineen). Palveluntuottajalle myydään palvelun tuottamiseen tarvittava Luken omistama kalusto kirjanpito-/käyttöarvolla (koeruutukylvökone, -puimuri ja ruutumittakaavan nurmenkorjuukone), kannettavat ruiskut ja koeruutujen rajausvälineet ja sadon kuivaus- ja lajittelulaitteisto. Säätietojen keräämisen on oltava tarvittava mahdollisuus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTutkimuspalvelut (73110000)
Maatalous-, metsätalous-, puutarha-, vesiviljely- ja mehiläistalousalan palvelut (77000000)
(15333000)
AluekoodiFI19
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on 1) tutkimushankkeiden tilakokeet (sopimustilaverkosto) ja 2) uusien kasvinsuojeluaineiden biologisen tehokkuuden ja turvallisuuden testaus. Tarjoaja voi jättää tarjouksen yhteen tai molempiin kohteisiin. 1) Tutkimushankkeiden tilakokeet (sopimustilaverkosto) peltoviljelykasveilla ja vihanneksilla. Peltokasvi- ja vihannestuotannon kokeissa palvelutuotanto käsittää seuraavat: pellon peruskunnostus, viljelykierto, kylvö/istutus ja hoitotoimet, siemensatokasvien puinti ja mahdollisesti kuivaus. Lisäksi kylmiö / vihannestilan varasto ja sadon käsittelytila tarvitaan. Tutkimushankkeiden tilakokeiden peltotarve (sopimustilaverkosto) sovitaan hankekohtaisesti. Kokemus luomutuotannosta ja mahdollisuus tarjota luomupeltoresursseja katsotaan eduksi. Kohteeseen 1 valittavien palveluntuottajien määrä on 2 kpl, joista toisen tulee olla erikoistunut vihannesviljelyyn. Kokemus luomutuotannosta ja mahdollisuus tarjota luomupeltoresursseja katsotaan eduksi. 2) Uusien kasvinsuojeluaineiden biologista tehokkuutta ja turvallisuutta (GEP-kokeet) testataan viljelykasveille. Palvelutuotanto käsittää seuraavat: mm. soveltuva esikasvi ja paikka kenttäkokeelle, pellon muokkaus kylvökuntoon viimeistään syyskuun alussa, syysviljojen peittauskokeiden kylvö ruutukylvökoneella, kasvustojen havainnointi (syksy & kevät) ja näytteenotto (kevät), kokeen päättö keväthavaintojen jälkeen koealueen muokkauksella. Mikäli ruutusato tarvitaan; siinä tapauksessa kevätlannoitus, kasvinsuojelutoimet ja ruutusadon puinti koeruutupuimurilla elokuussa. Peltojen tarve kasvinsuojelukokeisiin on 0,5 ha (noin 100 koeruutua). Kohteeseen 2 valittavien palveluntuottajien määrä on 1 kpl. Palveluntuottajalle myydään palvelun tuottamiseen tarvittava Luken omistama kalusto kirjanpito-/käyttöarvolla (koeruutumittakaavan kylvö-, niitto- ja korjuukone).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTutkimuspalvelut (73110000)
Maatalous-, metsätalous-, puutarha-, vesiviljely- ja mehiläistalousalan palvelut (77000000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät