This is early beta for now! Can't handle all templates properly
Hankkija
Vastaanotettu Hilmaan | 2019-12-31 |
Ilmoituksen numero | 2019-012519 |
TED numero | |
Ostajaorganisaatio | Savon koulutuskuntayhtymä (1852679-9 ) PL 87 FI-70101 KUOPIO http:// |
Hankinnan otsikkotiedot | Esitys Ateria –tapahtumaan 5.11.2019 |
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio | |
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen | |
Alkuperäinen ilmoitus | https://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/20329/notice/23947/overview |
Originaali JSON tietue | 23947.json |
Ostettava
Hankinnan lyhyt kuvaus | Esityksen aiheena on Ravitsemussuositusten mukaisen ruokailun ympäristövaikutukset. Savon koulutuskuntayhtymän kehittämispalvelut toteuttaa yhteistyössä Turun yliopiston Brahea-keskuksen ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin kanssa Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen –(MAHVA) –hanketta. Hankkeen tavoitteena on lisätä tietoa ja osaamista julkisista hankinnoista pk-yrityksissä ja hankin-toja tekevissä yksiköissä, jotta maaseudun yritysten kilpailukyky kasvaisi. Hankkeessa luodaan ja vahviste-taan yhteistyötä ja kumppanuuksia pk-yrittäjien kesken sekä edistetään markkinavuoropuhelun syntymistä pk-yritysten ja hankintoja tekevien välillä. Lisätietoja hankkeesta www.maaseudunhankinnat.fi |
Hankintanimikkeistö (CPV) pää | |
Hankintanimikkeistö (CPV) muut | |
Aluekoodi | FI1B1 |