This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2019-012424
TED numero2019/S 107-261398
OstajaorganisaatioLiedon kunta (0134698-6 )
Kirkkotie 13
FI-21420 Lieto
http://www.lieto.fi
Hankinnan otsikkotiedotLiedon kunnan vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetusten sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio2 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/20214/notice/23791/overview
Originaali JSON tietue23791.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueen hankinnat koskevat VPL:n ja SHL:n mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden tuottamista perusvarusteisilla ajoneuvoilla kuljettajineen. Tarjoajalla tulee olla palveluiden tuottamista varten vähintään kymmenen (10) perusvarusteista autoa kuljettajineen. Mikäli tarjoaja jättää tarjouksen molempiin osa-alueisiin 1 ja 2, tulee tarjouksen sisältää yhteensä vähintään 15 autoa kuljettajineen (10 perusvarusteltua ja 5 esteetöntä ajoneuvoa.) VPL:n mukaiset kuljetuspalvelut kohdentuvat vaikeavammaisille henkilöille ja SHL:n ja sotainvalidien kuljetuspalvelut pääasiassa muuten huonosti liikkuville iäkkäille henkilöille. Palveluun sisältyy kuljetusten lisäksi kuljetusten välityspalvelu. Kuljetuspalvelun sisältöä on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan kohteen kuvaus". Kuljetuspalvelun sopimusehtoja on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 "Sopimusluonnos kuljetuspalveluista".
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueen hankinnat koskevat VPL:n ja SHL:n mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden tuottamista esteettömillä ajoneuvoilla kuljettajineen. Tarjoajalla tulee olla palveluiden tuottamista varten vähintään viisi (5) esteetöntä ajoneuvoa kuljettajineen Mikäli tarjoaja jättää tarjouksen molempiin osa-alueisiin 1 ja 2, tulee tarjouksen sisältää yhteensä vähintään 15 autoa kuljettajineen (10 perusvarusteltua ja 5 esteetöntä ajoneuvoa.) VPL:n mukaiset kuljetuspalvelut kohdentuvat vaikeavammaisille henkilöille ja SHL:n ja sotainvalidien kuljetuspalvelut pääasiassa muuten huonosti liikkuville iäkkäille henkilöille. Osalla asiakkaista on sellaisia sairaudesta tai vammaisuudesta johtuvia ongelmia liikkumisessaan, että heidän kuljetta-miseensa tarvitaan esteettömästi varusteltua autoa. Palveluun sisältyy kuljetusten lisäksi kuljetusten välityspalvelu. Kuljetuspalvelun sisältöä on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan kohteen kuvaus". Kuljetuspalvelun sopimusehtoja on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 "Sopimusluonnos kuljetuspalveluista".
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät