This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2019-010808
TED numero2019/S 093-225047
OstajaorganisaatioSuomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu (1474763-1 )
PL 33
FI-00521 Helsinki
https://www.humak.fi
Hankinnan otsikkotiedotTaloushallinnon, henkilöstöhallinnon sekä palkanlaskennan palvelut sisältäen palvelutuotantoon tarvittavat tietojärjestelmät
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/19432/notice/22729/overview
Originaali JSON tietue22729.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueessa 1 hankinnan kohteena ovat taloushallinnon palveluiden käyttöönottoprojektin, taloushallinnon palveluiden ja palvelutuotantoon tarvittavien tietojärjestelmien toimittamisen palveluna sekä palveluiden ja tietojärjestelmien tuki- ja ylläpitopalvelut. Taloushallinnon palvelukokonaisuuteen Humak lukee sisältyväksi ns. ulkoisen laskennan operatiiviset palvelut kuten pääkirjanpitopalvelun (mm. viranomais-raportointi, käyttöomaisuuus, tase-erittelyt), maksuliikennepalvelun (mm. maksatus, tiliotteiden käsittely), ostolasku- ja ostoreskontrapalvelun, myynti-lasku- ja myyntireskontrapalvelun (sisältäen perinnän), kirjanpitomateriaalin sähköisen arkistoinnin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKirjanpito-, tilintarkastus- ja verotuspalvelut (79200000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueen 2 hankinnan kohteena ovat henkilöstöhallinnon sekä palkanlaskennan palveluiden käyttöönottoprojektin, henkilöstöhallinnon sekä palkanlaskennan palveluiden ja palvelutuotantoon tarvittavien tietojärjestelmien toimittamisen palveluna sekä palveluiden ja tietojärjestelmien tuki- ja ylläpitopalvelut. Henkilöstöhallinnon palvelukokonaisuuteen Humak lukee sisältyväksi palkanlas-kenta sekä siihen tarvittava henkilöiden perustietojen ylläpito palkanlaskenta-järjestelmässä, palkkojen maksatus ja palkkalaskelmien lähetys, lomakirjanpito, työajanseuranta sekä viranomaisraportointi. Myös matkahallinnon sekä matka- ja kululaskujärjestelmän tarjoaminen Humakin käyttöön sisältyy palkkahallinnon palvelukokonaisuuteen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHenkilöstö- ja palkanlaskentapalvelut (79631000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät