This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2019-007907
TED numero
Ostajaorganisaatio2M-IT Oy (2859795-3 )
PL 130
FI-20521 TURKU
https://permalink.mercell.com/101024712.aspx
Hankinnan otsikkotiedotPuitejärjestely ePalvelut, eTuotteet ja asiantuntijapalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio20 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/15581/notice/20804/overview
Originaali JSON tietue20804.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausePalveluiden kokonaistoimitus, joka sisältää uusien kehitettävien sähköisten palvelujen kokonaistoimituksen (kehittäminen, käyttöönotto ja ylläpito) ja olemassa olevien sähköisten palvelujen ja palvelualustojen kehittämisen ja ylläpidon. Tässä vaiheessa hankintayksikkö arvioi hankkivansa olemassa oleviin palveluihin liittyviä mobiilisovelluksia, uusia kehitettäviä itsenäisiä mobiilipalveluja ja -sovelluksia, sisätilapaikannusta ja asiakkaan ilmoittautumiseen ja palautteen antoon liittyviä ePalveluja. Osa-alueeseen kuuluvat myös erilaiset integraatioalustat. Integraatio-alustalla tarkoitetaan palvelua ja välinettä, jossa on avoimet raja-pinnat ja sen toimintoja voidaan kehittää ja muokata asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Integraatioalusta on sovellus tai palvelu, jonka avulla tietoa kuljetetaan määriteltyjen vaiheiden läpi ja tietoa voidaan rikastaa tai käsitellä sovitulla tavalla. Integraatioalusta yhdistää ja siirtää tietoa määritellyllä tavalla esim. kansallisesta järjestelmästä sairaanhoitopiirin toimenpidehuoneen ajanvarauksen yhteydessä välinepaikannukseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutOhjelmointi ja siihen liittyvät neuvontapalvelut (72200000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaTilaajan palvelut ja järjestelmät Suomessa

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvauseTuotteet ovat sähköisiin palveluihin liitettäviä teknisiä apuvälineitä ja laitteita,joilla voidaan toteuttaa vuorovaikutteisia ja ergonomisia käyttöliittymiä ja reaalimaailman laite- ja anturi-integraatioita. Esimerkkejä eTuotteista ovat hoito- ja hoivatyöhön liittyvät työvälineet, työn kehittämiseen ja seurantaan liittyvät mobiilityövälineet. Toimitukset voivat olla e-Tuotteisiin ja -välineisiin liittyviä kokonaistoimituksia palveluna erilaisiin sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin. Toimituksena voi olla myös pelkät laitteet ja välineet, esimerkiksi erilaiset mitta- ja turvalaitteet liittyen kotiin vietäviin palveluihin, sekä päätelaitteet, joiden kautta e-Palveluja voidaan käyttää. Hankintaan kuuluu e-Tuotteen ylläpitoa ja elinkaaren aikaisia päivityksiä. Hankinta sisältää eTuotteiden kehittämistä yhdessä asiakkaan kanssa ja tuki asiakkaalle eTuotteiden käyttöönoton yhteydessä sekä jatkokehityksessä. Hankintaan kuuluu myös 2M-IT:n, 2M-IT:n asiakkaiden ja heidän loppukäyttäjien tukea ja koulutusta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutOhjelmointi ja siihen liittyvät neuvontapalvelut (72200000)
(30210000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaTilaajan järjestelmät ja palvelut Suomessa

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausAsiantuntijapalveluita ovat sähköisten palvelujen kehittämiseen, esimerkiksi ePalveluissa hyödynnettäviin tuotteisiin ja laitteisiin, arkkitehtuuriin, tuotekehitykseen, ohjelmointiin, integraatioihin ja edellä mainittujen palvelumuotoiluun liittyvät asiantuntijatyön toimeksiannot. Osa-alueeseen kuuluu palvelujen ja tuotteiden määrittelyä ja teknisten eritelmien laatimista. Hankinnan kohteena voi olla myös palvelujen ja tuotteiden hallinnollista ja teknistä tietoturvaa ja toiminnallista laatua koskeva suunnittelu, katselmointi, testaus ja auditointi.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTietotekniikan asiantuntijapalvelut (72590000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaTilaajan järjestelmät ja palvelut Suomessa

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät