This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2019-007194
TED numero2019/S 065-152992
OstajaorganisaatioFinavia Oyj (2302570-2 )
Lentäjäntie 3
FI-01531 Vantaa
http://www.finavia.fi
Hankinnan otsikkotiedotFinavia Oyj:n Helsinki-Vantaaan lentoaseman kiinteistöjen siivouspalvelun sekä terminaalien edustojen, lähialueiden ja pysäköintilaitosten puhtaanapidon hankinta solveltuvin osin.
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/17476/notice/20200/overview
Originaali JSON tietue20200.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKuvaus; Hankinnan osa-alue 1 a siivouspalvelut Hankinnan kohteena on a) siivouspalvelu, joka sisältää erikseen mainituissa kohteissa palvelukokonaisuuden; toiminnan suunnittelun ja toteutuksen, siivousaineiden ja –tarvikkeiden hankinnat, siivouskoneiden ja -välineiden hankinnan sekä huollon ja kunnossapidon. Ylläpitosiivous toteutetaan vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuorokauden aikoina siivousohjelman mukaisesti. Perussiivous toteutetaan siivousohjelman mukaisesti pääsääntöisesti yöaikana. Laadunvalvontaa tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa sekä palveluntuottajalla on velvollisuus tehdä omaa laadunvalvontaa sopimuksen mukaisesti. Kaikki palvelun tuottamisen ja työnjohdon kustannukset ovat palveluntuottajan vastuulla. Muut kustannukset asiakkaan ja palveluntuottajan välillä on eritelty tarjouspyynnössä. Hankinta sisältää seuraavat siivouspalvelun kohteet: Terminaali 1 ja Terminaali 2 A ja B osat – brutto noin m2 114 000 ja siivottava alue noin 100 000 m2 Arviolta 2022 valmistuva uusi terminaalirakennus – brutto m2 40 000m ja siivottava alue noin 35 000m2 Helsinki-Vantaan lentoasemalla on käynnissä mittavat laajennus- ja rakennustyöt. Valitun toimittajan on varauduttava lentoaseman muuttuvan tilanteen ja ympäristön aiheuttamiin muutoksiin. Ostettavan palvelun määrä ja laatu vaihtelee sopimuskauden aikana. Mahdollisista muutosten aiheuttamista kustannusvaikutuksista neuvotellaan tapauskohtaisesti, mikäli ne eivät sisälly jo hinnoiteltuihin palveluihin. Palveluntuottajalta edellytetään kykyä käyttää ja kehittää yhteistyössä tilaajan kanssa nykyaikaisia digitaalisia työnohjausjärjestelmiä. Tavoitteena on varmistaa palvelun tasalaatuisuus sekä seurata tilaajan edellyttämiä KPI mittareita.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSiivous- ja puhdistuspalvelut (90910000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKuvaus; Hankinnan osa-alue 1 b puhtaanapito Hankinnan kohteena on b)Terminaalin edustojen sekä lentoaseman ulkoalueen (landside) puhtaanapito. Hankinta sisältää erikseen mainituissa kohteissa palvelukokonaisuuden; toiminnan suunnittelu ja toteutus, aineiden ja tarvikkeiden hankinnat, koneiden ja -välineiden hankinta, sekä huolto ja kunnossapito. Puhtaanapito toteutetaan vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuorokauden aikoina sopimuksen mukaisesti. Laadunvalvontaa tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa sekä palveluntuottajalla on velvollisuus tehdä omaa laadunvalvontaa sopimuksen mukaisesti. Kaikki palvelun tuottamisen ja työnjohdon kustannukset ovat palveluntuottajan vastuulla. Muut kustannusvastuut asiakkaan ja palveluntuottajan välillä on eritelty tarjouspyynnössä. Terminaalien edustojen sekä lentoaseman-ulkoalueen land side puhtaanapito – Landside terminaalin edustoilla ja lähialueella on noin 50 ha maa-alueita. Lentoasema-alueen rakennus- ja muutostöistä johtuen hankittava palvelualue voi muuttua sopimuskauden aikana 20 – 50 ha alueella. Alue on jaettu eri kiinteistö RYL hoitoluokkiin.Hyvän matkustajakokemuksen takaamiseksi hoitoluokkia voidaan muuttaa sopimuskauden aikana. Ylläpitoon tuleva alue ja tarkempi palvelun sisältö kuvataan tarjouspyynnössä. Parkkihallien P3 ja P5 puhtaanapito - brutto noin 240 000m2 Arviolta 2020 valmistuva uusi parkkitalo - brutto noin 50 000 m2. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on käynnissä mittavat laajennus- ja rakennustyöt. Valitun toimittajan on varauduttava lentoaseman muuttuvan tilanteen ja ympäristön aiheuttamiin muutoksiin. Ostettavan palvelun määrä ja laatu vaihtelee sopimuskauden aikana. Mahdollisista muutosten aiheuttamista kustannusvaikutuksista neuvotellaan tapauskohtaisesti, mikäli ne eivät sisälly jo hinnoiteltuihin palveluihin. Palveluntuottajalta edellytetään kykyä käyttää ja kehittää yhteistyössä tilaajan kanssa nykyaikaisia digitaalisia työnohjausjärjestelmiä. Tavoitteena on varmistaa palvelun tasalaatuisuus sekä seurata tilaajan edellyttämiä KPI mittareita.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut (90900000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKuvaus; Hankinnan osa-alue 2 Siivouspalvelu, josta tarjousta pyydetään sisältää erikseen mainituissa kohteissa palvelukokonaisuuden; toiminnan suunnittelu ja toteutus, siivousaineiden ja –tarvikkeiden hankinnat, siivouskoneiden ja -välineiden hankinta sekä huolto ja kunnossapito. Ylläpitosiivous toteutetaan vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuorokauden aikoina siivousohjelman mukaisesti. Perussiivous toteutetaan siivousohjelman mukaisesti pääsääntöisesti yöaikana. Laadunvalvontaa tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa sekä palveluntuottajalla on velvollisuus tehdä omaa laadunvalvontaa sopimuksen mukaisesti. Kaikki palvelun tuottamisen ja työnjohdon kustannukset ovat palveluntuottajan vastuulla. Muut kustannusvastuut asiakkaan ja palveluntuottajan välillä on eritelty tarjouspyynnössä. Terminaali 2 D, E ja F osat – brutto noin m2 104 000 ja siivottava alue noin 92 000m2 Muut rakennukset; Brutto 16 000 m2 siivottava alue noin 14 000 m2 Liikelento- ja Vip Terminaali, Ilmailusähkö, Pelastusasema 1, Pelastusasema 3, Tarkastuspiste 1, Kunnossapitokeskus toimistorakennus, Jäänestokeskus, Jätekeräys, Jäänestokeskus 04R, trukkihalli, sosiaali- ja varastotilat, projektitoimisto, Kunnossapidon kalustohalli, toimistorakennus. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on käynnissä mittavat laajennus- ja rakennustyöt. Valitun toimittajan on varauduttava lentoaseman muuttuvan tilanteen ja ympäristön aiheuttamiin muutoksiin. Ostettavan palvelun määrä ja laatu vaihtelee sopimuskauden aikana. Mahdollisista muutosten aiheuttamista kustannusvaikutuksista neuvotellaan tapauskohtaisesti, mikäli ne eivät sisälly jo hinnoiteltuihin palveluihin. Palveluntuottajalta edellytetään kykyä käyttää ja kehittää yhteistyössä tilaajan kanssa nykyaikaisia digitaalisia työnohjausjärjestelmiä. Tavoitteena on varmistaa palvelun tasalaatuisuus sekä seurata tilaajan edellyttämiä KPI mittareita.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSiivous- ja puhdistuspalvelut (90910000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät