This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2019-003899
TED numero
OstajaorganisaatioMikkelin kaupunki (0165116-3 )
PL 33
FI-50101 Mikkeli
http://www.mikkeli.fi
Hankinnan otsikkotiedotMikkelin kaupungin kunnallisteknisten - ja viherrakennustöiden puitejärjestely 2019-2021, optio 1 + 1
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/15132/notice/17325/overview
Originaali JSON tietue17325.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMikkelin kaupungin kunnallisteknisten - ja viherrakennustöiden puitejärjestely 2019-2021 (optio 1+1) hankinta koskee infrakohteiden urakointia pääsääntöisesti keskeisellä kaupunkialueella. Lisäksi myös Anttolassa, Haukivuorella, Ristiinassa ja Suomenniemellä on tämän sopimuksen piirissä olevia töitä. Urakoitsija toimii puitesopimuksen mukaisilla kohteilla päätoteuttajana. Puitejärjestely on jaettu viiteen (5) osa-alueeseen. Tämän hankintaprosessin perusteella valitaan kuhunkin osa-alueeseen ne urakoitsijat, joiden kanssa tehdään puitesopimus. Kaupunki kilpailuttaa kuitenkin tämän puitejärjestelyn ulkopuolella kohteet, joissa aikataulu ja suunnitelmavalmius sen mahdollistavat. Osa-alueen 1. Vaativa katukohde/vesihuolto tarjouspyynnön kohteena on urakka "Peitsarin kadut". Osa-alueen 2. Pieni katukohde kohteena urakka "Ratamonkatu". Näiden osa-alueiden tarjousten mukaan laaditaan sopimukset kunnallisteknisten töiden puitejärjestelyyn. Ko. töihin voi kuulua mm. katu ja vesihuoltolinjojen rakentamista sekä muita infraan liittyviä rakentamistöitä. Osa-alueen 3. Viher - ja leikkipaikkojen rakennustyöt tarjouspyynnön kohteena on urakka "Brahentien leikkipaikan vaihe 1 peruskorjaus". Viherrakennustöiden urakalla toteutettavat kohteet sisältävät mm. vihertyöt, kasvualustatyöt, istutukset, nurmetukset, leikkivälineiden ja kalusteiden pystytykset sekä muut mahdolliset viheralueiden rakentamiseen liittyvät työt. Osa-alue 4. Tuntikoneiden ja henkilöstön yksikköhinnat, urakoitsijat valitaan koneiden, työnjohdon ja miestyön hintojen perusteella pieniin infrarakentamisen tuntikohteisiin. Osa-alueeseen 4. voi tarjota myös yksittäisiä koneita. Osa-alueeseen 5. Pilaantuneen maan kunnostustyöt tarjouspyynnön kohteena on mallikohde, jota ei sellaisenaan toteuteta. Mikkelin kaupunkikonserniyhtiöt voivat hyödyntää puitejärjestelyä. Tarjouksen voi jättää yhdestä tai useammasta osa-alueesta. Kuhunkin osa-alueeseen valitaan tilaajan tarpeita vastaava määrä urakoitsijoita. Tilaaja pidättää itsellään oikeuden suorittaa suorahankinta puitesopimustoimittajalta hankintalain esitöissä kuvatuin perusteluin (hallituksen esitys uudeksi hankintalaiksi, kynnysarvon alittava puitesopimuksen sisäinen hankinta sopimustoimittajalta (pykälän 43 perustelut, HE 108/2016 vp)).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Maa-, tie- ja vesirakentamisessa ja muissa rakennustöissä käytettävien koneiden ja laitteiden vuokraus käyttäjän kanssa (45500000)
AluekoodiFI1D1