This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2018-026559
TED numero2018/S 247-569722
OstajaorganisaatioVankiterveydenhuollon yksikkö (2703935-1 )
PL 30
FI-00271 Helsinki
http://www.vth.fi
Hankinnan otsikkotiedotPotilastietojärjestelmä Vankiterveydenhuollon yksikköön
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio2 100 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/14662/notice/16757/overview
Originaali JSON tietue16757.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta sisältää Kanta-sertifioidun, avohoidon ja sairaaloiden potilastietojärjestelmän käyttöoikeuden kokonaispalveluna/ ohjelmistopalveluna (SaaS-software as a Service), joka sisältää Kanta-välitys- ja liityntäpisteen palvelut, kaikki järjestelmän taustapalvelut sekä järjestelmän valvonta-, ylläpito- ja tukipalvelut, jolloin Tilaajan vastuulle ei jää em käyttöympäristön palveluja. Järjestelmän tulee olla verkkoselaimella käytettävä (toteutusmallina ei käytetä sovellus- tai työpöytä-virtualisointitoteutusmalleja). Avohoidon ja sairaaloiden potilastietojärjestelmä on vankiterveydenhuollon hoitotiedon ja hoitoprosessin ydinjärjestelmä. Suun terveydenhuollon järjestelmä on ydinjärjestelmään integroituva erillisjärjestelmä tai ydinjärjestelmän osio. Potilastietojärjestelmän tuottamiseen käytettävän ympäristön ja tilojen suojaustaso on III (korotettu taso). Hankinnan pakolliset vaatimukset ovat alustavan tarjouspyynnön liitteissä, Tarjouspalvelu.fi/Hanki-portaalissa. Hankinta kattaa potilastietojärjestelmän, sen toteutuksen ja käyttöönoton, mukaan lukien potilastietojärjestelmän muodostamien palveluiden ja ohjelmistojen oikeudet mainitussa laajuudessa, sekä tuen ja ylläpidon, koulutuksen mainitussa laajuudessa ja mahdollisesti tarvittavan jatkokehityksen. Potilastietojärjestelmähankintaan liittyy Kanta-palveluihin ja kansallisiin terveydenhuollon rekisteri- ja tilastointipalveluihin liittyminen sekä tarvittavien rajapintojen ja integraatioiden rakentaminen niihin liittyvine työvaiheineen. Hankinnassa toteutetaan potilastietojärjestelmän/ palvelun kokonaistoimitus ja ylläpito toimittajan kanssa solmittavan toimitussopimuksen perusteella, kattaen mm: - projektin hallinnan ja projektisuunnittelun; - toimitusprojektin;, - tarvittavat kolmansien osapuolien valmisohjelmistojen lisenssit, mikäli tilaajan kanssa on sovittu valmisohjelmistojen käytöstä; - SaaS-palvelun;, - järjestelmän ohjelmoinnin, konfiguroinnin ja parametroinnin; - graafisen suunnittelun; - liitynnät muihin järjestelmiin ja palveluihin; - asennukset, testaukset ja käyttöönotot; - dokumentaation; - koulutuksen tilaajan 1. tason tuelle (tilaajan pääkäyttäjät ja ICT-tuki); - jatkokehityksen (mukaan lukien konsultoinnin) ja tarvittavat lisäkäyttöoikeudet. Alustava tarjouspyyntö liitteineen on Tarjouspalvelu.fi/Hanki-portaalissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaVTH:n poliklinikat vankiloissa , Psykiatrinen vankisairaala (Turku ja Vantaa) ja Vankisairaala.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta sisältää Kanta-sertifioidun, suun terveydenhuollon potilastietojärjestelmän käyttöoikeuden kokonaispalveluna/ ohjelmistopalveluna (SaaS-software as a Service), joka sisältää Kanta-välitys- ja liityntäpisteen palvelut, kaikki järjestelmän taustapalvelut sekä järjestelmän valvonta-, ylläpito- ja tukipalvelut, jolloin Tilaajan vastuulle ei jää em käyttöympäristön palveluja. Järjestelmän tulee olla verkkoselaimella käytettävä (toteutusmallina ei käytetä sovellus- tai työpöytä-virtualisointitoteutusmalleja). Suun terveydenhuollon järjestelmä on avohoidon ja sairaaloiden ydinjärjestelmään integroituva erillisjärjestelmä tai ydinjärjestelmän osio. Potilastietojärjestelmän tuottamiseen käytettävän ympäristön ja tilojen suojaustaso on III (korotettu taso). Hankinnan pakolliset vaatimukset ovat alustavan tarjouspyynnön liitteissä, Tarjouspalvelu.fi/Hanki-portaalissa. Hankinta kattaa potilastietojärjestelmän, sen toteutuksen ja käyttöönoton, mukaan lukien potilastietojärjestelmän muodostamien palveluiden ja ohjelmistojen oikeudet mainitussa laajuudessa, sekä tuen ja ylläpidon, koulutuksen mainitussa laajuudessa ja mahdollisesti tarvittavan jatkokehityksen. Potilastietojärjestelmähankintaan liittyy Kanta-palveluihin ja kansallisiin terveydenhuollon rekisteri- ja tilastointipalveluihin liittyminen sekä tarvittavien rajapintojen ja integraatioiden rakentaminen niihin liittyvine työvaiheineen. Hankinnassa toteutetaan potilastietojärjestelmän/ palvelun kokonaistoimitus ja ylläpito toimittajan kanssa solmittavan toimitussopimuksen perusteella, kattaen mm: - projektin hallinnan ja projektisuunnittelun; - toimitusprojektin;, - tarvittavat kolmansien osapuolien valmisohjelmistojen lisenssit, mikäli tilaajan kanssa on sovittu valmisohjelmistojen käytöstä; - SaaS-palvelun;, - järjestelmän ohjelmoinnin, konfiguroinnin ja parametroinnin; - graafisen suunnittelun; - liitynnät muihin järjestelmiin ja palveluihin; - asennukset, testaukset ja käyttöönotot; - dokumentaation; - koulutuksen tilaajan 1. tason tuelle (tilaajan pääkäyttäjät ja ICT-tuki); - jatkokehityksen (mukaan lukien konsultoinnin) ja tarvittavat lisäkäyttöoikeudet. Alustava tarjouspyyntö liitteineen on Tarjouspalvelu.fi/Hanki-portaalissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaVTH:n hammashoitolat vankiloiden poliklinikoilla sekä Vaasan vast.otto terveyskeskuksen tiloissa.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät