This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2024-04-04
Ilmoituksen numero2024-144544
TED numero
OstajaorganisaatioOulun kaupunki (0187690-1 )
PL 27
FI-90015 Oulun kaupunki
http://www.ouka.fi
Hankinnan otsikkotiedotTaidekasvatuksen tuutorointimuotoista täydennyskoulutusta varhaiskasvatuksen henkilöstölle
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/98600/notice/144544/overview
Originaali JSON tietue144544.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTaiteen taimet ja kulttuurituutorit -hanke (Oulun kaupungin varhaiskasvatuspalvelut) (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjoustanne musiikillisen ilmaisun tuutorointimuotoiseen täydennyskoulutukseen varhaiskasvattajille tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Taiteen taimet ja kulttuurituutorit -hankkeessa tarjottava täydennyskoulutus perustuu taidekasvatusnäkemykseen, jossa lapsen osallisuus, ilmaisun ilo, mielikuvitus ja leikillisyys ovat keskiössä. Täydennyskoulutuksen jälkeen varhaiskasvattajalla on lisää työkaluja ja malleja toteuttaa suunnitelmallista taidekasvatusta myös kokonaispäiväpedagogisesti. Taidekasvatuksen tuutoroinnin tulee olla linjassa varhaiskasvatussuunnitelman perusteissa (Opetushallitus, 2022) mainittujen tavoitteiden kanssa. Tuutorointikokonaisuus voi sisältää elementtejä eri taiteenaloista varhaiskasvatukselle ominaisella tavalla. Varhaiskasvatussuunnitelman mukaan musiikillisen ilmaisun tavoitteena on tuottaa lapsille musiikillisia kokemuksia sekä vahvistaa lasten kiinnostusta ja suhdetta musiikkiin. Lapsia ohjataan elämykselliseen kuuntelemiseen ja ääniympäristön havainnointiin. Lasten valmiudet hahmottaa musiikkia sekä äänen kestoa, tasoa, sointiväriä ja voimaa kehittyvät leikinomaisen musiikillisen toiminnan kautta. Heidän kanssaan lauletaan, loruillaan, kokeillaan erilaisia soittimia, kuunnellaan musiikkia ja liikutaan musiikin mukaan. Tarkempi kuvaus liite 1.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutYleissivistävän ja ammatillisen koulutuksen palvelut (80000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaOulu

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTaiteen taimet ja kulttuurituutorit -hanke (Oulun kaupungin varhaiskasvatuspalvelut) ( jäljempänä tilaaja) pyytää tarjoustanne kuvallisen ilmaisun tuutorointimuotoiseen täydennyskoulutukseen varhaiskasvattajille tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Taiteen taimet ja kulttuurituutorit -hankkeessa tarjottava täydennyskoulutus perustuu taidekasvatusnäkemykseen, jossa lapsen osallisuus, ilmaisun ilo, mielikuvitus ja leikillisyys ovat keskiössä. Täydennyskoulutuksen jälkeen varhaiskasvattajalla on lisää työkaluja ja malleja toteuttaa suunnitelmallista taidekasvatusta myös kokonaispäiväpedagogisesti. Taidekasvatuksen tuutoroinnin tulee olla linjassa varhaiskasvatussuunnitelman perusteissa (Opetushallitus, 2022) mainittujen tavoitteiden kanssa. Tuutorointikokonaisuus voi sisältää elementtejä eri taiteenaloista varhaiskasvatukselle ominaisella tavalla. Varhaiskasvatussuunnitelman mukaan kuvallisen ilmaisun tavoitteena on kehittää lasten suhdetta kuvataiteeseen, muuhun visuaaliseen kulttuuriin ja kulttuuriperintöön. Lapsilla on mahdollisuus nauttia kuvien tekemisestä sekä saada esteettisiä elämyksiä ja kokemuksia taiteen äärellä. Lapset harjoittavat kuvallista ajatteluaan, havainnointiaan ja kuvien tulkintaa monipuolisen kuvailmaisun avulla. Kuvan tekemisen taitoja kehitetään moniaistisesti sekä yhteyksiä muihin ilmaisun muotoihin rakentaen. Lapset kokeilevat erilaisia kuvan tekemisen tapoja, välineitä ja materiaaleja esimerkiksi maalaamalla, piirtämällä, rakentamalla ja mediaesityksiä tekemällä. Tarkempi kuvaus liite 1.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutYleissivistävän ja ammatillisen koulutuksen palvelut (80000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaOulu

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTaiteen taimet ja kulttuurituutorit -hanke (Oulun kaupungin varhaiskasvatuspalvelut) (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjoustanne käsityöllisen ilmaisun tuutorointimuotoiseen täydennyskoulutukseen varhaiskasvattajille tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Taiteen taimet ja kulttuurituutorit -hankkeessa tarjottava täydennyskoulutus perustuu taidekasvatusnäkemykseen, jossa lapsen osallisuus, ilmaisun ilo, mielikuvitus ja leikillisyys ovat keskiössä. Täydennyskoulutuksen jälkeen varhaiskasvattajalla on lisää työkaluja ja malleja toteuttaa suunnitelmallista taidekasvatusta myös kokonaispäiväpedagogisesti. Taidekasvatuksen tuutoroinnin tulee olla linjassa varhaiskasvatussuunnitelman perusteissa (Opetushallitus, 2022) mainittujen tavoitteiden kanssa. Tuutorointikokonaisuus voi sisältää elementtejä eri taiteenaloista varhaiskasvatukselle ominaisella tavalla. Varhaiskasvatussuunnitelman mukaan käsityöllisen ilmaisun tavoitteena on tarjota lapsille kokeilun, tutkimisen, yhteisöllisen tekemisen, kokemisen ja oivaltamisen iloa sekä nautintoa työskentelystä, jossa oma luovuus ja kädenjälki näkyvät. Lapsille tarjotaan mahdollisuuksia itse kokeilla, tutkia ja yhdistellä erilaisia materiaaleja sekä opetella työskentelyssä tarvittavia käsityön tekniikoita. Lapset saavat ideoida ja toteuttaa erilaisia teoksia ja esineitä. Lasten kanssa voidaan tarkastella ja hyödyntää sekä lasten taustoihin liittyviä että paikallisia käsityöperinteitä. Tarkempi kuvaus liite 1.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutYleissivistävän ja ammatillisen koulutuksen palvelut (80000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaOulu

Sopimukset