This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2024-03-05
Ilmoituksen numero2024-143184
TED numero
OstajaorganisaatioNapapiirin Residuum Oy (1744004-5 )
Betonitie 3
FI-96320 Rovaniemi
http://www.residuum.fi
Hankinnan otsikkotiedotNapapiirin Residuum Oy bio- ja pakkausjätteen urakoiden takaa lastattavien pinta-astioiden astiapesun palvelu-urakka Rovaniemellä
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/97550/notice/143184/overview
Originaali JSON tietue143184.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta sisältää Napapiirin Residuum Oy järjestämien urakoiden, takaa tai sivusta astiahissillä lastattavien, bio- ja pakkausjätteen Rovaniemen erilliskeräyksen pinta-astioiden astiapesun, jotka ovat olleet käytössä viimeistään 31.12.2023. Hankintaan sisältyy lisäksi pestyyn biojätteen keräysvälineeseen, hankinnan mukaiseen pinta-astiaan, asetettavan jätesäkin hankkimisen ja asentamisen paikoilleen sekä Tilaajan varastoimien, käytössä olleiden, pinta-astioiden pesemisen. Tilaajan varastoimat pinta-astiat sijaitsevat Kierrätyspuisto Residuumissa, osoitteessa Betonitie 3, 96 320 Rovaniemi. Vingo Kuljetus sovelluksessa ilmoitetaan, mikäli jätesäkki asennetaan myös johonkin muuhun pinta-astiaan, kuin biojätteen keräysvälineeseen. Jäteastioiden pesussa pestään koneellisesti tyhjennettävät, bio- japakkausjätteiden keräysvälineet yhden kerran kalenterivuoden aikana, pakkasettomana aikana, ajalla 1.5-15.10.2024. Tilaajan erillisestä pyynnöstä voidaan pestä pinta-astioita uudelleen tai sellaisia pinta-astioita, jotka ovat muussa keräyksessä, kuin bio- tai pakkausjätteen keräyksessä. Astiapesu suoritetaan konepesuna ajoneuvoon rakennetulla pesulaitteistolla. Astioista pestään säiliön sisäpuoli sekä biojätteen pinta-astioista kannen sisäpuoli. Astioiden pesemisessä käytetään joko kuumaa vettä tai pesuveteen lisätään biohajoavaa pesuainetta. Astiat pestään pakkasettomana aikana, ajalla 1.5.-15.10.2024. Astiapesun Palvelu-urakoitsija tyhjentää pestävän astian jätteestä ja jäte toimitetaan Tilaajan osoittamaan purkupaikkaan, kunkin jätelajien purkupaikan laatuvaatimusten mukaisesti. Astioiden tyhjennyksestä ei makseta erillistä tyhjennyskorvausta, laatuvaatimusten mukaiset jätteet otetaan vastaan veloituksetta. Pesussa muodostuvat pesuvedet otetaan talteen, jotta ympäristölle tai ympärillä oleville rakenteille, esineille, ajoneuvoille, kulkuväylille, istutuksille yms ei aiheudu haittaa. Palvelu-urakoitsija toimittaa kustannuksellaan pesuveden asianmukaiseen käsittelyyn. Astiapesun palvelu-urakasta luovutetaan valitulle urakoitsijalle riittävät tiedot, kuten pestävän pinta-astian sijainti, tilavuus ja jätelaji, jotta urakoitsija voi muodostaa kohteista ajoreitin. Palvelu-urakoitsija suorittaa astiapesut itsenäisesti. Tilaaja ottaa vastaan veloituksetta biojätteen ja ilmoittaa pakkausjätteen purkupaikat. Palvelu-urakoitsija vastaa kaikista kustannuksista, mikäli astiapesun yhteydessä kertynyt pakkausjäte ei ole kelvollista toimitettavaksi pakkausjätteen purkupaikkaan ja toimittaa jätteen kustannuksillaan käsiteltäväksi hyväksyttyyn vastaanottoon. Tilaajalla on hoidossa metallipakkausten ja lasipakkausten vastaanottoterminaali ja mainittujen pakkausjätteiden osalta vastaanoton hyväksymisen suorittaa Tilaajan edustaja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaPestävät pinta-astiat sijaitsevat Rovaniemen kaupungin alueella., , Tilaajan varastoimat pestävät pinta-astiat sijaitsevat Kierrätyspuisto Residuumissa, osoitteessa Betonitie 3, 96 320 Rovaniemi.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät