This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2024-03-01
Ilmoituksen numero2024-143061
TED numero
OstajaorganisaatioParkanon kaupunki (0136311-0 )
Parkanontie 37
FI-39700 Parkano
http://www.parkano.fi
Hankinnan otsikkotiedotParkanon kaupungin taajama alueen katujen hiekoitushiekan poiston ja kevätpuhdistuksen
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/97457/notice/143061/overview
Originaali JSON tietue143061.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Parkanon kaupungin taajama alueen katujen hiekoitushiekan poiston ja kevätpuhdistuksen kokonaishintaurakoina tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Osa-alueen tarkemmat määritykset on kuvattu osa-aluetta koskevassa hankinnan kuvauksessa. Tarjoushinnat annetaan osa-alueen tehtävänkuvauksen mukaisesti koskien koko osa-aluetta. Kilometrimääräiset pituudet perustuvat kartalta mitattuihin yksikkömääriin. Siirtymäajoja ei korvata. Työhön valittava urakoitsija toimii urakassa pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana vastuineen ja velvollisuuksineen. Urakoitsija vastaa koneiden ja laitteiden soveltuvuudesta urakkaan, riittävästä pölynsidonnasta sekä estää epäterveellisen katupölyn leviämistä laajalle lähiympäristöön. Tarjouskilpailu suoritetaan avoimena menettelynä ja vertailuperusteena käytetään halvinta hintaa. Kilpailun perusteella valitaan yhdestä kolmeen (1–3) urakoitsijaa. Sopimuskausi alkaa aikaisintaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimuskausi on 2024 ja urakka päättyy viimeistään 30.12.2024. Työsuorituksen osalta tarjouksen tekijän on viimeistään tarjouksen mukana toimitettava tilaajavastuulain (1233/2006) edellyttämät selvitykset. Mikäli tarjouksen tekijä ei näitä todistuksia toimita, voi tekninen lautakunta hylätä tarjouksen tällä perusteella. Selvitysten tiedot eivät saa olla kolmea kuukautta vanhempia. Lisätietoja tilaajavastuulaista löytyy internetistä mm. osoitteista: www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2006/20061233 Tilaaja pidättää oikeuden hylätä tarjous tai kaikki tarjoukset, mikäli katsoo ne itselleen epäedullisiksi tai jos ne poikkeavat tarjouspyynnössä edellytetyistä ehdoista Osa-alue 1) Pentti/ Kaironkoski, hiekanpoisto katualueelta 1.4.2024-26.4.2024 välisenä aikana liitteenä olevan karttatulosteen mukaisesti. Sää olosuhteiden tai muun odottamattoman esteen sattuessa aikataulusta on sovittava erikseen tilaajan kanssa. Alueen kartalta mitatut katujen pituudet ovat n.11.2 km. Mitattu matka on yhdensuuntainen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKatujen puhtaanapito- ja lakaisupalvelut (90610000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaParkanon kaupunki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Parkanon kaupungin taajama alueen katujen hiekoitushiekan poiston ja kevätpuhdistuksen kokonaishintaurakoina tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Osa-alueen tarkemmat määritykset on kuvattu osa-aluetta koskevassa hankinnan kuvauksessa. Tarjoushinnat annetaan osa-alueen tehtävänkuvauksen mukaisesti koskien koko aluetta. Kilometrimääräiset pituudet perustuvat kartalta mitattuihin yksikkömääriin. Siirtymäajoja ei korvata. Työhön valittava urakoitsija toimii urakassa pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana vastuineen ja velvollisuuksineen. Urakoitsija vastaa koneiden ja laitteiden soveltuvuudesta urakkaan, riittävästä pölynsidonnasta sekä estää epäterveellisen katupölyn leviämistä laajalle lähiympäristöön. Tarjouskilpailu suoritetaan avoimena menettelynä ja vertailuperusteena käytetään halvinta hintaa. Kilpailun perusteella valitaan yhdestä kolmeen (1–3) urakoitsijaa. Sopimuskausi alkaa aikaisintaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimuskausi on 2024 ja urakka päättyy viimeistään 30.12.2024. Työsuorituksen osalta tarjouksen tekijän on viimeistään tarjouksen mukana toimitettava tilaajavastuulain (1233/2006) edellyttämät selvitykset. Mikäli tarjouksen tekijä ei näitä todistuksia toimita, voi tekninen lautakunta hylätä tarjouksen tällä perusteella. Selvitysten tiedot eivät saa olla kolmea kuukautta vanhempia. Lisätietoja tilaajavastuulaista löytyy internetistä mm. osoitteista: www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2006/20061233 Tilaaja pidättää oikeuden hylätä tarjous tai kaikki tarjoukset, mikäli katsoo ne itselleen epäedullisiksi tai jos ne poikkeavat tarjouspyynnössä edellytetyistä ehdoista Osa-alue 2) Pahkala/ Kallionahde, hiekanpoisto katualueelta 1.4.2024-26.4.2024 välisenä aikana liitteenä olevan karttatulosteen mukaisesti. Sää olosuhteiden tai muun odottamattoman esteen sattuessa aikataulusta on sovittava erikseen tilaajan kanssa. Alueen kartalta mitatut katujen pituudet ovat n.14,5 km. Mitattu matka on yhdensuuntainen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKatujen puhtaanapito- ja lakaisupalvelut (90610000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaParkanon kaupunki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Parkanon kaupungin taajama alueen katujen hiekoitushiekan poiston ja kevätpuhdistuksen kokonaishintaurakoina tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Osa-alueen tarkemmat määritykset on kuvattu osa-aluetta koskevassa hankinnan kuvauksessa. Tarjoushinnat annetaan osa-alueen tehtävänkuvauksen mukaisesti koskien koko aluetta. Kilometrimääräiset pituudet perustuvat kartalta mitattuihin yksikkömääriin. Siirtymäajoja ei korvata. Työhön valittava urakoitsija toimii urakassa pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana vastuineen ja velvollisuuksineen. Urakoitsija vastaa koneiden ja laitteiden soveltuvuudesta urakkaan, riittävästä pölynsidonnasta sekä estää epäterveellisen katupölyn leviämistä laajalle lähiympäristöön. Tarjouskilpailu suoritetaan avoimena menettelynä ja vertailuperusteena käytetään halvinta hintaa. Kilpailun perusteella valitaan yhdestä kolmeen (1–3) urakoitsijaa. Sopimuskausi alkaa aikaisintaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimuskausi on 2024 ja urakka päättyy viimeistään 30.12.2024. Työsuorituksen osalta tarjouksen tekijän on viimeistään tarjouksen mukana toimitettava tilaajavastuulain (1233/2006) edellyttämät selvitykset. Mikäli tarjouksen tekijä ei näitä todistuksia toimita, voi tekninen lautakunta hylätä tarjouksen tällä perusteella. Selvitysten tiedot eivät saa olla kolmea kuukautta vanhempia. Lisätietoja tilaajavastuulaista löytyy internetistä mm. osoitteista: www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2006/20061233 Tilaaja pidättää oikeuden hylätä tarjous tai kaikki tarjoukset, mikäli katsoo ne itselleen epäedullisiksi tai jos ne poikkeavat tarjouspyynnössä edellytetyistä ehdoista Osa-alue 3) Viinikka/ Keskusta, hiekanpoisto katualueelta 1.4.2024-26.4.2024 välisenä aikana liitteenä olevan karttatulosteen mukaisesti. Sää olosuhteiden tai muun odottamattoman esteen sattuessa aikataulusta on sovittava erikseen tilaajan kanssa. Alueen kartalta mitatut katujen pituudet ovat n.11,2 km. Mitattu matka on yhdensuuntainen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKatujen puhtaanapito- ja lakaisupalvelut (90610000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaParkanon kaupunki

Sopimukset