This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2024-02-22
Ilmoituksen numero2024-142674
TED numero
OstajaorganisaatioSodankylän kunta (0193169-1 )
Jäämerentie 1
FI-99600 Sodankylä
http://www.sodankyla.fi
Hankinnan otsikkotiedotMarjatien valaistuksen saneeraus
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/96451/notice/142674/overview
Originaali JSON tietue142674.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSodankylän kunta pyytää yksikköhintaperusteista urakkatarjoustanne Marjatien yksityistiekunnan hallinnoimien teiden: Siilastie, Jääkärintie, Komentajantie ja Välitie, valaistuksen saneeraamisesta. Vanha valaistus puretaan kokonaisuudessaan (pylväät, jalustat, kaapelointi) ennen uuden rakentamista. Kohteeseen on hankittu uudet valaisimet vuonna 2023 ja tulee asentaa uudelleen tässä urakassa. Valaistukselle toteutetaan myös uusi sähköliittymä. Urakoitsija vastaa tarvittavista työhön liittyvistä luvista. Tilaaja vastaa valaistuksen sijoittamisluvasta sekä uuden sähköliittymän hankinnasta suunnitelmien mukaiseen paikkaan. Urakan tulee olla kokonaisuudessaan valmis 30.8.2024. Tarjouksen tulee perustua liitteenä oleviin suunnitelma-asiakirjoihin. Urakkatarjouksen tulee sisältää kaikki valmiin työn edellyttämät kustannukset. Tarjousten vertailuarvona käytetään halvinta kokonaishintaa. Urakoitsijan tulee liittää tarjoukseensa selvitys tilaajavastuulain mukaisten velvoitteidensa hoitamisesta (tilaajavastuu-raportti) sekä referenssiluettelo, jossa on vähintään kolme vastaavan laajuista urakkakohdetta. Kohteisiin tutustumista paikan päällä ei vaadita tarjousvaiheessa. Tilaaja pidättää oikeuden keskeyttää hankinta mikäli hinta on käytettävissä oleviin määrärahoihin nähden liian kallis.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaSodankylä

Sopimukset