This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2024-02-20
Ilmoituksen numero2024-142608
TED numero
OstajaorganisaatioSodankylän kunta (0193169-1 )
Jäämerentie 1
FI-99600 Sodankylä
http://www.sodankyla.fi
Hankinnan otsikkotiedotKelukoskentien jkpp valaistuksen rakentaminen ja Pappilanniemen rantareitin valaistuksen saneeraaminen
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/97109/notice/142608/overview
Originaali JSON tietue142608.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSodankylän kunta pyytää yksikköhintaperusteista urakkatarjoustanne Kelukoskentien jkpp valaistuksen rakentamisesta sekä Pappilanniemen rantareitin valaistuksen saneeraamisesta. Kelukoskentien kevyenliikenteenväylän varrelle rakennetaan kokonaan uusi valaistus. Pappilanniemen rantareitillä uusitan valaisinyksiköt ja asennetaan jalat sekä pylväät uudelleen. Tarjouksen tulee perustua liitteenä oleviin suunnitelma-asiakirjoihin. Mikäli urakoitsija esittää vaihtoehtoista valaisinta, tulee urakoitsijan osoittaa sen kelpoisuus/ vastaavuus tarjouksensa liitteenä. Urakoitsija vastaa tarvittavista työhön liittyvistä luvista. Urakoitsija vastaa myös olevien kaapeleiden sijaintien selvittämisestä. Kelukoskentien jkpp:n varrella kaapeleita on Urakan tulee olla kokonaisuudessaan valmis 27.9.2024. Urakkatarjouksen tulee sisältää kaikki valmiin työn edellyttämät kustannukset. Tarjousten vertailuarvona käytetään halvinta kokonaishintaa. Urakoitsijan tulee liittää tarjoukseensa selvitys tilaajavastuulain mukaisten velvoitteidensa hoitamisesta (tilaajavastuu-raportti) sekä referenssiluettelo, jossa on vähintään kolme vastaavan laajuista urakkakohdetta. Kohteisiin tutustumista paikan päällä ei vaadita tarjousvaiheessa. Tilaaja pidättää oikeuden keskeyttää hankinta mikäli hinta on käytettävissä oleviin määrärahoihin nähden liian kallis.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaSodankylä

Sopimukset