This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-09-28
Ilmoituksen numero2023-137438
TED numero
OstajaorganisaatioTeeSe Botnia Oy Ab (2859365-3 )
Sorakatu 2-4
FI-65100 Vaasa
http://www.teese.fi
Hankinnan otsikkotiedotRekrytointipalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/93289/notice/137438/overview
Originaali JSON tietue137438.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSuorahaku täydentää julkista hakuprosessia, johon palveluntuottaja etsii ja houkuttelee potentiaalisia hakijoita mukaan. Suorahaku (headhunt) on sellaisten potentiaalisten henkilöiden täsmäkartoitusta ja suoraa kontaktointia, jotka eivät välttämättä ole aktiivisesti työnhaussa. Suorahakupalveluiden tavoitteena on kartoittaa parhaat hakijat kulloinkin julkisessa haussa olevaan tehtävään ja saada nämä henkilöt hakemaan avoimia tehtäviä. Suorahakupalveluiden osalta on huomioitava tilaajan rekrytointiprosessia ohjaavat käytännöt ja ohjeistukset. Suorahaulla haetaan pääsääntöisesti työntekijöitä korkean profiilin tehtäviin. Suorahakua voidaan käyttää rekrytoitaessa johtajia, päälliköitä tai työntekijöitä vaativiin asiantuntijatehtäviin. Osa-alueeseen valitaan kaksi (2) kokonaistaloudellisesti edullisinta palveluntuottajaa (ensisijainen palveluntuottaja ja varapalveluntuottaja).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut(6) Työhönottopalvelut (79600000)
AluekoodiFI195
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSoveltuvuusarviointipalvelu täydentää työhaastattelun tuottamaa tietoa valintapäätöstä tehtäessä. Soveltuvuusarvioinnilla selvitetään hakijan soveltuvuutta työhön ja työyhteisöön, työskentelytapoja, osaamista, motivaatiota, työtehtävistä suoriutumista sekä kehittymismahdollisuuksia myös mahdollisiin uusiin tehtäviin. Soveltuvuusarvioinnin tavoitteena on saada objektiivista lisätietoa hakijoista ja heidän soveltuvuudestaan haettavaan tehtävään. Palvelu sisältää soveltuvuusarvioinnin asiantuntijan antaman lausunnon arvioidun henkilön soveltuvuudesta tiettyyn tehtävään / tiettyihin tehtäviin. Soveltuvuusarviointi tukee rekrytointipäätöksen tekemistä ja sen kautta pyritään ennakoimaan hakijan menestymistä haettavaan tehtävään nähden. Palvelun tuottamisessa käytetään tapauskohtaisesti yhdisteltyinä erilaisia tiedon hankinnan menetelmiä kuten haastatteluja, toimintatapa- ja persoonallisuustestejä, kykytestejä, työ/toimintasimulaatioita ja työnäytteitä. Soveltuvuusarviointipalveluissa on oltava tarjolla modernit arviointityökalut, joita voidaan käyttää esimerkiksi verkon kautta. Soveltuvuusarviointeja voidaan myös käyttää, jos työntekijä siirtyy organisaation sisällä uusiin tehtäviin. Soveltuvuusarviointiin on sisällytettävä haastattelu ja useita tieteellisesti tutkittuja toisistaan riippumattomia arviointimenetelmiä. Tapauskohtaiset henkilöarviointiin käytettävät menetelmät valitaan yhdessä tilaajan ja palveluntuottajan kanssa. Osa-alueeseen valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin palveluntuottaja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut(6) Työhönottopalvelut (79600000)
AluekoodiFI195
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKykyarviointi tehdään osassa rekrytoinneissa ja niissä painotetaan loogista ja numeerista päättelykykyä, huolellisuutta ja oppimiskykyä testaavia tehtäviä. Olennaista palvelussa on kykyarvioinnin toteuttamisen helppous sekä tilaajalle että hakijalle. Palvelu on voitava toteuttaa siten, että hakija tekee arviointiin liittyvät testit itsenäisesti etänä. Mahdolliset testaamisen lisenssikulut yms. tulee sisältyä palvelun hintaan. Osa-alueeseen valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin palveluntuottaja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut(6) Työhönottopalvelut (79600000)
AluekoodiFI195
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset