This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-09-07
Ilmoituksen numero2023-136077
TED numero2023/S 175-548859
OstajaorganisaatioHelsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (1567535-0 )
PL 441 (Uutistie 5, 01770 Vantaa)
FI-00029 Helsinki
https://www.hus.fi
Hankinnan otsikkotiedotSairaalakalusteiden hankinta (sairaalasängyt, potilaspöydät)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen4 000 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/49305/notice/136077/overview
Originaali JSON tietue136077.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on sairaaloissa ja vastaavisssa hoitolaitoksissa käytettävät sähkökäyttöiset potilassängyt. Hankintaan sisältyy 80 cm leveät sähkökäyttöiset ei-konepestävät sairaalasängyt, konepestävät sairaalasängyt ja konepestävät sairaalasängyt RTG-kasettitelineellä. Hankinnan kohteeseen kuuluu myös lisäosat, jolla peruskokoonpanoa voidaan muuttaa vastaamaan kunkin yksikön vastaavia tarpeita sekä huoltopalveluiden hankinta. Hankintasopimuksen tavoitteena on nykyisten sairaaloiden sänkyjen uusiminen elinkaaren päähän tulleiden sänkyjen osalta sekä rakenteilla olevien ja sopimuskaudella valmistuvien sairaaloiden kalustaminen tähän sopimukseen kuuluvien tuotteiden osalta. Tuotteet tilataan erikseen tarpeen mukaan tämän sopimuksen mukaisilla hinnoilla. Tilaaja valitsee tähän osaan yhden (1) toimittajan, jonka kanssa se tekee sopimuksen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSairaalavuoteet (33192120)
AluekoodiFI1C
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-06-24
Sopimusnumero
MyyjätLojer Oy (FI),  2552542-8 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on sairaaloissa ja vastaavisssa hoitolaitoksissa käytettävät potilashuoneen yöpöydät sekä luku- ja ruokailutasot vuodepotilaille. Hankinnan kohteeseen kuuluu myös lisäosat, jolla peruskokoonpanoa voidaan muuttaa vastaamaan kunkin yksikön vastaavia tarpeita. Tuotteet tilataan erikseen tarpeen mukaan tämän sopimuksen mukaisilla hinnoilla. Tähän osa-alueeseen 3 voi tarjota vain, mikäli jättää tarjouksen myös osa-alueeseen 1, 2 tai 1-2. Sopimus tehdään vertailussa parhaiten sijoittuneen tarjoajan kanssa kuitenkin niin, että toimittajan kanssa solmitaan sopimus osa-alueen 1 tai 2 osalta. Tilaaja valitsee tähän osaan yhden (1) toimittajan, jonka kanssa se tekee sopimuksen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveydenhuollon kalusteet (33192000)
AluekoodiFI1C
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-08-06
Sopimusnumero
MyyjätStiegelmeyer Oy (FI),  1773600-6 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on sairaaloissa ja vastaavisssa hoitolaitoksissa käytettävät sähkökäyttöiset potilassängyt. Hankintaan sisältyy 90 cm leveät sähkökäyttöiset ei-konepestävät sairaalasängyt, konepestävät sairaalasängyt ja konepestävät sairaalasängyt RTG-kasettitelineellä. Hankinnan kohteeseen kuuluu myös lisäosat, jolla peruskokoonpanoa voidaan muuttaa vastaamaan kunkin yksikön vastaavia tarpeita sekä huoltopalveluiden hankinta. Hankintasopimuksen tavoitteena on nykyisten sairaaloiden sänkyjen uusiminen elinkaaren päähän tulleiden sänkyjen osalta sekä rakenteilla olevien ja sopimuskaudella valmistuvien sairaaloiden kalustaminen tähän sopimukseen kuuluvien tuotteiden osalta. Tuotteet tilataan erikseen tarpeen mukaan tämän sopimuksen mukaisilla hinnoilla. Tilaaja valitsee tähän osaan yhden (1) toimittajan, jonka kanssa se tekee sopimuksen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSairaalavuoteet (33192120)
AluekoodiFI1C
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät